Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Το λαχείο!

Η γιαγιά μου λέει ότι "Το μεγαλύτερο λαχείο στον άντρα είναι η γυναίκα". Και δεν έχει άδικο.

Το έχω ξαναπεί ότι οι καιροί είναι ύπουλοι και δύσκολα βλέπεις σοβαρές γκόμενες στον ορίζοντα. Οι μεγαλύτεροι φίλοι μου σήμερα είναι 40, 32, 32 και 30. Από αυτούς, ο ένας 32άρης μόνο είναι παντρεμένος και οι άλλοι είτε μπάκουροι είτε σε πρόσφατη σχέση που ακόμα είναι νωρίς για να κριθεί.

Όποτε κάνουμε reunion και ξαναβρισκόμαστε με παλιούς συμμαθητές/συμμαθήτριες βλέπω ότι άντε 3-4 από κάθε τάξη να έχουν παντρευτεί. Και για μένα η δικαιολογία "περίοδος κρίσης" είναι απλά ΓΤΠ. Ξέρετε πολύ καλά τι φταίει! Φταίει αυτό που αποκαλώ "Σημείο 0".

Είναι το σημείο απ' όπου ξεκινούν όλα. Το 99% των αντρών για μένα γουστάρουν να κάνουν κάτι. Στις γυναίκες το ποσοστό παίζει. Ανάλογα με την περίοδο (εποχή) ή την άλλη περίοδο (που κουβαλάνε), ανάλογα με το πόσο μαλάκας ήταν ο τελευταίος που τους χώρισε κ.ο.κ. Παράγοντες από 'δω, παράγοντες από 'κει κι εμείς να λέμε "στα παπάκια μας, αν δουμε κάτι καλό δεν κολώνουμε".

Σε αυτή την περίπτωση λαχείου λοιπόν έχω τύχει τελευταία. Και το λαχείο θα πρέπει να το κυνηγάς. Αν δεν πας να παίξεις λαχείο τότε δεν θα κερδίσεις. Απλά τα πράγματα. Αν κάθεσαι σπίτι σου τα ΠΣΚ και μαλακίζεσαι βλέποντας ταινίες, παίζοντας games, παίζοντας 5x5 με φίλους ή δε ξέρω γω τι άλλο, χλωμό να βρεις γκόμενα (εκτός κι αν στο 5x5 σκάσει καμιά γυναικοπαρέα και γαμηθεί ο Δίας που λέει κι ο Μικρός Νικόλας).

Έμαθα να κυνηγάω κάθε πιθανότητα που παρουσιαζόταν μπροστά μου. Να δέχομαι κάθε πρόταση για καφέ, club, τα πάντα όλα. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικά. Αναλυτικά (χωρίς οι μετρήσεις να είναι ακριβείας):
2009: Χωρισμός μετά από μεγάλη σχέση. 2 νέτα, 6 χυλόπιτες.
2010: Σχέσεις διάρκειας ενός μήνα. 5 νέτα, 22 χυλόπιτες.
2011: Πρώτο εξάμηνο ξηρασίας με 12 χυλόπιτες. Ανοίγω το blog. Ακολουθούν 2 νέτα και πρόσφατα ένα 3ο για το οποίο θα μιλήσω παρακάτω.

Κυνηγάμε λοιπόν όπως είπα κάθε πιθανή περίπτωση. Δηλαδή καφέδες με φίλες που μπορεί να φέρουν φίλες, με συναδέλφους που μπορεί να σκάσουν με άλλη παρέα κτλ. Κονέ να γίνονται. Ένα βράδυ λοιπόν, με παίρνει τηλέφωνο ένας συνάδελφος κι επειδή τότε για καλή μου τύχη (κωλοφαρδία δηλαδή) έτυχε να απεργούν τα ΜΜΜ, μου κάνει "Έρχεσαι να με πάρεις από τα Village να με πας σπίτι; Είμαι με την αδερφή μου." και του λέω "Village ε; Και με την αδερφή σου, ε;" Φυσικά επειδή με έπιασε με τη μία μου λέει "Καλά χαλάρωσε, 8 χρόνια της ρίχνεις".

Σιγά την ηλικία σκέφτομαι και ξεκινάω κατά εκεί. Ήμουνα και φρεσκοχωρισμένος οπότε με έτρωγε η περιέργεια. Πάω και βλέπω ένα ωραίο πλάσμα. Πιάνουμε την κουβέντα στο αμάξι, τους γυρνάω σπίτι. Την άλλη μέρα μου κάνει στο MSN: "Φίλε δεν θα το πιστέψεις. Μου είπε ότι σε βρίσκει συμπαθητικό". Με τη μία την κάνω add στο Facebook, κανονίζουμε καφέ και από το 1ο ραντεβού πέφτουν και τα πρώτα γλωσσόφιλα.

Για να μην τα πολυλογώ, μετά από ένα μήνα έχω καταλάβει ότι εδώ κάτι πολύ σοβαρό παίζει. Γενικά επειδή στις περισσότερες σχέσεις μου είχα την ατυχία να μου κρατάνε ένα μήνα (για χ, ψ, λόγους), εκείνες που αργότερα κρατήσανε 1 χρόνο, 1.5 χρόνο ή 2 χρόνια, ε τις μυρίστηκα από τον πρώτο μήνα ότι θα κρατήσουν πολύ. Έτσι κι η συγκεκριμένη.

Ήταν αυτό που λέμε "Το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη χρονική στιγμή". Σας έχει τύχει ποτέ να είστε με γκόμενα και να σκέφτεστε ακριβώς αυτό που σκέφτεται η άλλη; Πόσο μάλλον όταν είναι ένα τελείως άσχετο πράγμα. WTF, τηλεπάθεια έχουμε, σκέφτομαι; Η πιο συγκεκριμένα να στέλνετε μήνυμα ή να παίρνετε τηλέφωνο την ίδια στιγμή; Να έχετε τις ίδιες συνήθειες, τα ίδια μουσικά γούστα και να ταιριάζετε full ζωδιακά; Θα μου πεις "Καλά εσύ γουστάρεις τον εαυτό σου σε θηλυκή έκδοση;" Και πολύ απλά απαντάω ότι σκέψεις του τύπου "τα ετερώνυμα έλκονται" και λοιπές μαλακίες που ακούω είναι άκυρες. Η θα είσαι στο ίδιο μήκος κύματος ή γάμα το, ψάξε κατευθείαν για αλλού.

Λες "εντάξει, κάποιος μου κάνει πλάκα τώρα, δε παίζει. Πως είναι δυνατόν να είναι η συγκεκριμένη μόνη της;" Κι όμως, τύχαινε όλο αυτό τον καιρό να πέφτει πάνω σε μαλάκες. Κι αν την ρωτήσεις τι ψάχνει, παρότι είναι κουκλί δεν θα σου πει τίποτα το τρελό. Ούτε θεογκόμενους βάζει στο μάτι, ούτε λεφτάδες, ούτε τίποτα. Low profile. Κάπου εκεί αναρωτιέμαι ότι πρέπει να είσαι πολύ κωλόφαρδος για να σου τύχει ένα τέτοιο λαχείο. Γιατί όταν κοιτάω τις φίλες της και τις φίλες μου και βλέπω τις μισές να είναι ψωνάρες και τις άλλες μισές να ψάχνουνε τον ιππότη πάνω στο άσπρο άλογο, τότε καταλαβαίνω ότι η συγκεκριμένη είναι φαινόμενο και τέτοια κελεπούρια δεν τα αφήνεις απ' τα μάτια σου ούτε για αστείο.

Anyway, πολλές φορές σκέφτομαι ότι στις μέρες μας, με τις ανορεξικές και τις πεταλουδίτσες (τα δύο άκρα) να αυξάνονται και τα καλά κορίτσια να λιγοστεύουν, θα πρέπει πραγματικά να έχεις το κοκκαλάκι της νυχτερίδας για να σου τύχει ένα τέτοιο κελεπούρι. Κι όποιος διαφωνεί με το τελευταίο θα πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσει το επόμενο άρθρο γιατί εκεί είναι που θα σας πέσει το σαγόνι στο πάτωμα.

11 σχόλια:

  1. Σωστά όλα αυτά που λες συντάκτη και συγχαρητήρια για το κελεπούρι που βρήκες. Εγώ όπως έχω μία απορία και θα ήθελα να μου την λύσεις. Σε κάποιο σχόλιό σου που διάβασα σε κάποιο προηγούμενο άρθρο έγραψες το εξής: "Αμα εχεις παρει με 30-35 πουτανακι εισαι. Κι ενας αντρας αν παει με τοσες στην ιδια κατηγορια μαλακα ειναι γιατι δε μπορει να κατασταλαξει. Μετα δεν ανοιγεις σπιτι. Μπουρδελο ανοιγεις." Σε αυτό το άρθρο μας αναφέρεις ενδεικτικά τα αποτελέσματα από τα πεσίματα που έκανες τα τρία τελευταία χρόνια (2009-2011). Κάνοντας ένα γρήγορο υπολογισμό όλων όσων αναφέρεις βλέπουμε ότι τα τρία τελευταία χρόνια χώθηκες σε πάνω από πενήντα γκόμενες σωστά; Επίσης αναφέρεις ότι σε πήρε τηλέφωνο ο συνάδελφός σου να πας να τον παραλάβεις και μόλις έμαθες ότι είναι με την αδερφή του έτρεξες σαν τρελός. Ακόμη αναφέρεις ότι έμαθες να κυνηγάς κάθε πιθανότητα που σου παρουσιαζόταν ενώ παλιότερα είχες κάνει καταστάσεις με ρωσίδες, ουκρανές, σέρβες και άλλες γυναίκες από το ανατολικό μπλοκ. Από τη μία λοιπόν υποστηρίζεις ότι ενας αντρας αν παει με 30-35 γυναίκες ανήκει στην κατηγορία του μαλάκα γιατι δε μπορει να κατασταλάξει και από την άλλη ότι κυνηγάς σαν τρελός οτιδήποτε σου παρουσιαστεί και ότι έχεις κάνει ένα σωρό σχέσεις σύντομες ή μακροχρόνιες. Είσαι δηλαδή του στυλ ότι κινείται-εκτελείται ή κάνω λάθος; Και μετά έχεις την απορία εσύ και πολλοί άλλοι εδώ μέσα γιατί οι γυναίκες δεν μας κάθονται και γιατί έχουν γίνει δύσκολες και ξενέρωτες. Δεν το καταλαβαίνεις γιατί συμβαίνει αυτό; Εσύ αν ήσουν γκόμενα και ήξερες ότι ένας που την πέφτει σε σένα με την ίδια ευκολία θα μπορούσε να την πέσει και στην οποιαδήποτε άλλη που θα του γυαλίσει, θα τον εμπιστευόσουν εύκολα; Μην ξεχνάς ότι οι γυναίκες θέλουν να νιώθουν μοναδικές και αυτό είναι γεγονός. Επίσης με το να την πέφτεις συνέχεια σε οτιδήποτε περνάει από μπροστά σου το μόνο που καταφέρνεις είναι να τις κάνεις όλες αυτές να ψωνίζονται και να νιώθουν σπουδαίες. Και μετά να αναρωτιέσαι πάλι γιατί οι γυναίκες έχουν ψωνιστεί.Άμα της άλλης ρε μεγάλε της την πέφτουν 100 άνδρες τη μέρα δεν θα νιώθει ότι είναι θεά εσύ τη λες; Για αυτό σου λέω καλό το καμάκι αλλά με μέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή τύχη, και στα δικά μας(χλωμό)! Συγχαριτήρια! Περιμένουμε το επομένο άρθρο, μας έσκασες όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κώστα αγόρι μου, δες και πιο πέρα από την παλάμη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. I smell love in the air...and that's goooooood!! :)

    Κάτι μου λέει ότι άμα η σχέση αυτή στεριώσει, θα σταματήσεις να γράφεις, όπως έκανε και άλλη γνωστή blogger που παραπονιόταν και μόλις της έτυχε ο μεγάλος έρωτας, δήλωσε αποχώρηση και ευχαρίστησε όλους τους αναγνώστες της για την υποστήριξη. Και δεν ξαναέγραψε ποτέ... Οπότε, για μένα, το blog αυτό μετράει μήνες, έχω να πω... :)

    Τώρα, αν η μικρή αποδειχτεί αυταπάτη, τότε θα έχουμε νέο καταιγισμό άρθρων με κατηγορίες και συμπεράσματα ΚΑΙ από αυτή σου την εμπειρία... :Ρ Καλό για τους αναγνώστες που θα χουν υλικό, κακό για σένα, που θα προστεθεί άλλη μια απογοήτευση και θα επιβεβαιώσει τον κανόνα αυτού του blog ότι οι γυναίκες στην πλειοψηφία τους είναι ξενέρωτες...

    Ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει για καλό. Δε θα πω κάτι άλλο... Θα περιμένουμε να δούμε την συνέχεια... :) Μακάρι η κοπέλα να σε ολοκληρώσει σαν οντότητα και να νιώσεις γεμάτος. :) Τότε, δε θα σε προβληματίζει τίποτα γύρω σου. Είναι μοναδικό συναίσθημα και χαίρομαι που το ζω. Εύχομαι να το νιώσεις και συ με την συγκεκριμένη.

    Εις αναμονή των εξελίξεων...
    Φιλικά
    Fraulitsa :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συκοφάντη για να αντιδράς σε αυτά που λέω σημαίνει ότι ανήκεις στην κατηγορία των λιγούρηδων που την πέφτουν από εδώ και εκεί και μετά βγαίνουν και αποκαλούν τις γυναίκες ξενέρωτες επειδή δεν τους κάθονται. Κάτσε λοιπόν στη μιζέρια σου και βάρα και καμία μαλακία να ισιώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασε ρε φίλε, έβγαλε ρε γραφικέ το συμπέρασμα αμέσως.
    Όχι θα αφήσουμε την κάθε ξεκολιάρα να κάνει το κουμάντο. Ολες αυτές είναι πουτάνες, χωρίς ταμπέλα. Έτσι είναι η σημερινή ελληνίδα. Πουτάνα χωρίς χαρτιά. Μόνο τα λεφτά κοιτούν δεν έχεις πάρει χαμπάρι. Και μετά θίγονται οι τσούλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δε μου λες ρε συκοφάντη, η μάνα σου, η αδερφή σου και όλες οι άλλες γυναίκες στο σόι σου είναι και αυτές πουτάνες ή μήπως εξαιρούνται λόγω του ότι είναι οικογένειά σου; Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο ρε μεγάλε, τι προτείνεις να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση αυτή; αποχή από τις γυναίκες και να μείνουμε μόνοι μας για πολλά χρόνια ή να βγάλουμε πολλά φράγκα (που δεν μπορούμε λόγω της κρίσης) ώστε να τις έχουμε; Είμαι πρόθυμος να το συζητήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Trololololololololol! Κάποτε είχα πει ότι μέχρι το τέλος Νοέμβρη θα είσαι σε θέση να βάλεις χορηγούς! Σχεδόν γαμήθηκε η πρώτη μάνα! Αν βάλεις διαφημήσεις θα χτυπάω κάθε φορα που έρχομαι πάντως! Αποπάνω συνεχίστε, ειμαι ειληκρινά και χωρίς ειρωνεία πολύ περίεργος βα δω που θα πάει αυτή η συζήτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @kostas 1)Και ποιος σου ειπε οτι εχω παει με 30-35? Ας πουμε οτι δεν ειναι ουτε οι μισες απο αυτο τον αριθμο αλλα κατι λιγοτερο. Νομιζω οτι ειναι ενας λογικος αριθμος
    2)Εσυ λες οτι την εχω πεσει σε 200-300 γυναικες στη ζωη μου (οσες ειναι εχω χασει το μετρημα) αρα δεν ειμαι επιλεκτικος και ειμαι οτι να' ναι και να περναω καλα. Λαθος. Ουσιαστικα οταν κανω κατι, δεν κανω κατι για να περασει η ωρα. Απλα την επεσα σε τοσες για να μπορω να εχω ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ. Αν την επεφτα π.χ. σε 80 και απο αυτες με τις 20 ειχα κανει κατι (δηλαδη 1/4) τοτε σε καμια περιπτωση δεν θα ελεγα οτι οι γυναικες ειναι ξενερωτες αρα δεν θα εφτιαχνα το blog. Και προσπαθω να κρινω αντικειμενα οχι μονο με βαση την εμφανιση μου, αλλα και με βαση το ποσα χρονια ειναι ελευθερη αυτη που την επεσα. Γιατι οταν ακους κατι διετιες τοτε το γαμηδι το blog το ανοιγεις με τα μπουνια κιολας.

    @Stefania: Δεν θα ακολουθησω την πορεια της συγκεκριμενης και θα κρατησω το λογο μου. Στειλε και το link του blog αν θες να διαβασουμε κανενα αρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και όμως φίλε συντάκτη έχεις λάθος.Δεν σημαίνει ότι με το να την πέφτεις σε πολλές, έχεις περισσότερες πιθανότητες να κάνεις σχέση με κάποιες από αυτές.Μάλλον στατιστικά μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο, πρακτικά όμως δεν σημαίνει τίποτα. Και να στο εξηγήσω να το καταλάβεις. Πέφτοντας την σε τόσες πολλές γυναίκες, μετά από κάποιο σημείο αρχίζεις να επαναλαμβάνεσαι και να λες τις ίδιες ατάκες τα ίδια κοπλιμέντα κοκ, κάτι που οι γυναίκες καταλαβαίνουν και σε αποφεύγουν. Για αυτό είναι προτιμότερο να χώνεσαι σε λίγες και καλές. Με αυτό τον τρόπο ο τρόπος πεσίματος που κάνεις στη κάθε μία ποικίλει ανάλογα με την κάθε περίπτωση και ανάλογα με το τι σου βγάζει η κάθε γυναίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φίλε τα πράγματα είναι απλά, γιατί τα κάνεις δύσκολα? Ναι στατιστικά έχω περισσότερες πιθανότητες. Γιατί αν γουστάρεις κάποια και ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ δείχνει ότι γουστάρεις θα πας να την πέσεις. Δεν θα ψυρίσεις το πράμα.

    2ον δεν λέω ποτέ τις ίδιες ατάκες, αλλά ακόμα κι αν τις έλεγα, εσύ θεωρείς ότι οι άντρες πρέπει να έχουμε όλοι πτυχίο Master στο καμάκι? Είναι cyborg η γκόμενα και θα σε μυριστεί? Φίλε ή γουστάρει κάποια την εμφάνιση και τον χαρακτήρα σου ή δεν γουστάρει. Δεν θα καταστρώσουμε το στρατηγικό πλάνο του Κολοκοτρώνη για να τις ρίξουμε. Δεν έχει να κάνει με το "τι βγάζει" αλλά με το τι θες εσύ ο ίδιος. Αν είναι στο ίδιο μήκος κύματος με σένα, τελείωσε. Ούτε ατάκες υπάρχουνε ούτε τίποτα. Μια κουβέντα κάνεις, βγαίνεις για καφέ, γνωρίζεστε, αν γουσταριζόσαστε προχωράει. Αν δεν θέλει να βγείτε για καφέ τελείωσε, πας παρακάτω. Απλά πράγματα. Οι ατάκες είναι για τον μεσαίωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή