Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Sites Γνωριμιών

Ότι πρέπει για χάσιμο χρόνου.

Όταν ξεκίνησε το Internet και μπαίναμε όλοι την δεκαετία του '90, θα θυμάστε ότι ήταν παιχνιδάκι να γνωρίσεις κάποια μέσω mIRC. Έπιανες κουβέντα, έστελνες φωτογραφία, δούλευε πιο πολύ το chat...άλλες εποχές τότε. Αργότερα ήρθε το Facebook, απ' το οποίο όλοι μας έχουμε "φάει καλά". Ειδικά απ' το 2008 κι έπειτα, το δημοφιλές social network άρχισε να διαδίδεται ραγδαία στην Ελλάδα. Πριν καν το καταλάβουμε, φτιάξανε προφίλ μέχρι και τα ανήψια μας, οι γονείς μας κτλ. Σε βαθμό που αν κάποιος δεν έχει Facebook να θεωρείται σήμερα..."ανώμαλος"!

Το Facebook είναι το κλασικό στέκι που θα ξέρεις ότι θα βρεις κάποιον, είτε είναι γνωστός του γνωστού σου, είτε κάποιος διάσημος ή ακόμα και η παλιά συμμαθήτρια (δόξα το Θεό "έφαγα καλά" με το FB από παλιές συμμαθήτριες, από Δημοτικό μέχρι Λύκειο!) Αλλά πέραν αυτού υπάρχουν ένα σωρό άλλα sites τα οποία έχουν φτιαχτεί για γνωριμίες. Αναγκαστικά δηλαδή, γιατί αν επιχειρούσαν να χτυπήσουν το Facebook, όπως το Hi5 ή το Netblog, θα κατέληγαν να πάρουν τ'@@ τους.

Από όλα αυτά τα Dating Sites, Flirt Sites, όπως θέλετε πείτε τα, ποια πραγματικά αξίζουν; Προσπάθησα να τα βάλω κάτω και να κάνω μια ανάλυση για να σας δώσω μια όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα. Τελικά μόνο αυτά...έβαλα κάτω, γιατί το να βάλεις κάτω γκόμενα από εκεί μέσα, έχει τις ίδιες πιθανότητες με το να πετύχεις φώκια ή καρχαρία σε ελληνική παραλία.

Οι κλασικές ελληνίδες δεν μπαίνουν στα dating sites για να κάνουν γνωριμίες αλλά κυρίως για να περάσουν την ώρα τους. Δηλαδή για να "μαλακιστούν" και να ρουφήξουν την επιβεβαίωση με το μπουρί της σόμπας. Γιατί διαφορετικά αν γνώριζαν έτσι εύκολα κάποιον θα έπρεπε μετά να "αυτομαστιγώνονται". Είναι το κλασικό Bitch Shield που τους λέει:
- "Είμαι τόσο απελπισμένη για να γνωρίσω έναν άγνωστο;" ή
 - "Τι θα πω στις φίλες μου; Ότι τον γνώρισα απ' το Internet;"
Ενώ εμείς τους απαντάμε στους φίλους μας:
- "Στ'@@ μου ρε μαλάκα, αφού είναι γκομενάρα. Φυσικά και θα την γνώριζα μέσω Internet! Θα καθόμουνα με το πουλί στο χέρι σαν εσένα;"
Βλέπετε την διαφορά νοοτροπίας; Δείτε λοιπόν και τι σας περιμένει. Ξεκινάμε το touring...

Badoo: 2/5
Το σκέκι των τρανσέξουαλ, των βιζιτούδων, των αλλοδαπών και των ψευτοφωτογραφιών. Αν δεν με απατάει η μνήμη μου πρέπει να έχω βγει από εκεί με μία χοντρή πατσαβούρα που δεν βλεπότανε, μία Ουκρανίδα και μία Ρουμάνα (τις 2 τελευταίες έπρεπε πάντα να τις κεράσω σε όλες τις εξόδους). Κι όσες ελληνίδες υπάρχουν εκεί μέσα δεν πρόκειται να κάτσουν να σου μιλήσουν ανεξαρτήτως ηλικίας.

Το αποτέλεσμα είναι να μαζεύονται ίσα με 12-15 σελίδες με προφίλ από γκόμενες, οι οποίες είναι κάθε μέρα εκεί επί μήνες αλλά δεν κάνουν απολύτως τίποτα. Η συχνότητα που λαμβάνουν μηνύματα είναι περίπου μία φορά ανά 5 λεπτά Αν τους στείλεις μήνυμα πολύ απλά δεν θα απαντήσουν. Όχι μόνο δεν θα απαντήσουν. Δεν θα το διαβάσουν και δεν θα μπουν καν στο προφίλ σου για να δουν ποιος είσαι! Ότι μα ότι κι αν τους πεις, από "Καλησπέρα" μέχρι κάτι άσχετο για opener, θα σε αγνοήσουν. Συνεπώς το site αποδεικνύεται τεράστια πατάτα και παρ' ότι είναι Κυπριακό και πρέπει πάντα να στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα, καταλήγουμε στο ότι μια επίσκεψη το μήνα το πολύ είναι ΟΚ, έτσι για να "ανακυκλώνεται" ο κόσμος.

Διαβάστε το αναλυτικό άρθρο του Badoo για τις ξενέρωτες.

Foursquare: 1.5/5
Δεν είναι site γνωριμιών αλλά είπα να το βάλω στη λίστα. Αφορά τους κατόχους iPhone. Είναι η πιο διάσημη εφαρμογή με την οποία κάνεις Check In σε ένα μέρος. Εκεί βλέπεις τον "Mayor", δηλαδή τον τύπο ή την τύπισσα που έχει κάνει εκεί Check In τις περισσότερες μέρες για το διάστημα των τελευταίων 30 ημερών. Αν γουστάρεις χτυπάς κι ένα add.

Μπορείς επίσης να κάνεις add όλους τους φίλους σου από το Facebook καθώς τους βρίσκει με τη μία. Κι από εκεί να δικτυωθείς και να γνωρίσεις περισσότερο κόσμο. Η ακόμα καλύτερα, αν κυκλοφορείς πολύ έξω, μπορείς να τσεκάρεις ποιος βρίσκεται στο μέρος που είσαι κάθε φορά και έχει iPhone και Foursquare. Κι αν δεις κανένα καλό μωρό και το εντοπίσεις γύρω σου, μπαίνεις με opener: "Καλησπέρα, έχεις iPhone και Foursquare?" (θα σου πει "Ναι") "Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι?" και έχεις προετοιμάσει 2-3 ερωτήσεις για να πιάσεις κουβέντα.

Matchmaker: 0/5
Δεν αφήνει καν να στείλεις μήνυμα, έχει απειροελάχιστες γυναίκες οπότε...FAIL!

Netlog: 1/5
Ένα Facebook wannabe κατεστραμμένο site που δεν έχει στον ήλιο μοίρα. Έχει μείνει εδώ και χρόνια το ίδιο, αντί για ονοματεπώνυμο σε βάζει να συμπληρώσεις nickname και είναι τελείως για τον πούτσο όχι μόνο γιατί δεν έχει κόσμο αλλά γιατί δεν σου προσφέρει ούτε τα βασικά. Το σύστημα αναζήτησης δεν λειτουργεί, στις προτάσεις φίλων εμφανίζει διπλά και τριπλά προφίλ και εκτός απ' όλα αυτά έχει και συνδρομητικά μέλη με το "Backstage Pass". Ρε τι backstage και μαλακίες; Σε οντισιόν είμαστε; Να πω ότι προσφέρεις ένα άλφα οφθαλμόλουτρο τύπου Badoo πάει στο διάολο. Αλλά επειδή έχεις να μας σερβίρεις πατσά δε πάει να πει ότι θα στον πληρώσουμε κιόλας.

Tώρα ανοίξανε και νέο site παράρτημα μπας και πιάσει. Το "Twoo". Στο οποίο κάνεις εγγραφή και δεν έρχεται καν e-mail επιβεβαίωσης. Άκου "Twoo". Σαν κραυγή λύκου σε πανσέληνο μου κάνει.

Skout: 3/5
Έχω και iPhone, πάμε μια βόλτα?

Το Skout το ανακάλυψα όταν πρωτοπήρα iPhone όμως είναι κανονικά προσβάσιμο και από το Skout.com. Μαζεύει κάθε φορά τις λιγότερες γκόμενες από όλα τα άλλα δίκτυα (περίπου 6-7 online απ' τις οποίες άντε 2-3 να αξίζουν). Αυτό ταυτόχρονα σημαίνει ότι έχετε πιο πολλές πιθανότητες να χτυπήσετε κάτι καλό γιατί με λιγότερη προσφορά (οι άντρες είναι επίσης σχετικά λίγοι) υπάρχει και περισσότερη ζήτηση. Δηλαδή όσο δεν τους φλερτάρει κανείς τόσο περιμένουν περισσότερα μηνύματα.

Το Skout πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιείται καλοκαίρι. Ειδικά οι τουρίστριες που θέλουν να έρθουν Ελλάδα το χρησιμοποιούν συχνά για να κάνουνε κονέ και να έχουνε παρεούλα στις διακοπές τους, οπότε μην ξεχνάτε τους θερινούς μήνες να μπαίνετε σε καθημερινή βάση και...ποτέ δεν ξέρετε τι θα κάτσει. Ναι, δεν κάνω πλάκα, αν έχετε καλό προφίλ έρχονται και σας μιλάνε κι από μόνες τους αν σας δουν online! Μελλοντικά αν αποκτήσει περισσότερο κόσμο, το Skout σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη απήχηση. Επίσης αν συνδέεστε από iPhone, ρωτήστε τις αν συνδέονται κι αυτές μέσω κινητού κι αντίστοιχα απαντήστε ότι μπαίνετε από iPhone έτσι για να πουλήσετε και λίγο DHV. Ειδικά αν έχετε το iPhone 4, πείτε ότι συνδέεστε απ' το 4S. Ίδια είναι τα γαμημένα. Ακόμα κι αν τις γνωρίσετε από κοντά σιγά μην σας πάρουν πρέφα.

taggalicious: 2.5/5
Εφαρμογή του Facebook, η οποία μαζεύει ίσα με 10-15 γκόμενες από Ελλάδα και περί τις 2.000 παγκοσμίως κι αυτές με το ζόρι. Είναι το μόνο site που αποκαλύπτει τα νούμερα αυτά. Κατά τα άλλα το Facebook αναφέρει "70.000 actives" οπότε καταλαβαίνετε πόσο μούφα είναι οι αριθμοί αυτοί.

Από αυτές τις 10-15 ελληνίδες είναι ζήτημα αν 3-4 είναι κάθε φορά καινούργιες. Οι περισσότερες είναι οι ίδιες και μόνος τους στόχος είναι να "παίξουν". Γιατί στη συγκεκριμένη εφαρμογή στέλνεις "Flirt", "Wink" και γενικά κάνεις "Tag" όποια θες και της βάζεις δίπλα ένα χαρακτηριστικό (π.χ. "Beautiful", "Cute" κτλ.). Όποτε το κάνεις σε κάποιον του δίνεις πόντους. Οπότε το αποτέλεσμα είναι να διαγωνίζονται η μία την άλλη για το ποια θα μαζέψει τους περισσότερους πόντους. Προσοχή λοιπόν. Ακόμα κι αν το κάνουν σε εσάς, εσείς ρίξτε τους ένα κλάσιμο! Στο τέλος θα φάνε το ξενέρωμα της ζωής τους και θα ασχοληθούν με το chat.

Τα κλασικά openers του στυλ "Που τράβηξες αυτή τη φωτογραφία" ή "Τι ράτσα είναι ο σκύλος σου" δεν δουλεύουν που να χτυπάτε τον κώλο σας κάτω. 4 στις 5 φορές δεν θα λάβετε καμία απάντηση. Το μόνο καλό είναι ότι μπορείτε να δείτε απευθείας το προφίλ της κάθε γκόμενας στο Facebook και να τσεκάρετε κοινούς φίλους. Οπότε αν έχετε μια 1.000άρα φίλους έχετε καλές πιθανότητες να βρείτε κοινούς γνωστούς και να αρχίσετε από αυτούς την κουβέντα. Αλλά και πάλι, μετά από λίγα λεπτά διαλόγου, θα είναι σαν να μην υπάρχετε. Είπαμε, οι γκόμενες μαζεύουν πόντους, δεν μπήκανε για γνωριμία.

Hi5/Tagged: 2/5
Έχετε ακούσει που λένε "Έκλασε το Facebook και βγήκε το Tagged"? Ε κάτι τέτοιο ισχύει κι εδώ. Είναι το μεγαλύτερο copy-paste που έχουμε δει ever απ' το Facebook. Τα προφίλ είναι παρόμοια με το Netlog κι από εκεί και πέρα υπάρχουν games τύπου Facebook τύπου Pets, Mafia Wars, Cafe, Buy Friend και ότι άλλη μαλακία μπορείτε να φανταστείτε. Οι άνθρωποι καθήσανε και τα φτιάξανε μόνοι τους δηλαδή γιατί ποιος προγραμματιστής θα αφιέρωνε χρόνο για ένα...νεκρό site?

Το Tagged δε σταματάει εκεί και σου spamάρει τις μπάλες με ατελείωτα notifications και e-mails τα οποία θα πρέπει να τρέχεις σαν μαλάκας να απενεργοποιήσεις. Και πάμε στη ταμπακέρα. Από γκόμενες λίγα πράματα. Το βράδυ ψιλομαζεύονται αλλά μη φανταστείτε τίποτα τρελό. Το site είναι τίγκα στα ψεύτικα προφίλ, με κάτι τουρκάλες, αμερικανίδες και ένα σωρό άλλες που και μόνο απ' την περιγραφή των προφίλ κάνει μπαμ ότι φτιάχτηκαν απ' τους διαχειριστές. Και καλά να πας να φτιάξεις προφίλ για Αυστραλία, Καναδά ή Νέα Ζηλανδία. Αλλά προφίλ ελληνίδας; Που πάτε ρε γατάκια;

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Tagged ενώθηκε με το Hi5. Οπότε ότι προφίλ είχατε στο Hi5 ισχύει και εδώ. Επίσης υπάρχει συνεργασία και με το Zoosk στο οποίο έχετε άμεση πρόσβαση. Οπότε μπαίνοντας σε ένα site έχεις με ένα σμπάρο τρία τριγώνια. Υπάρχουν και εφαρμογές flirt όπως η "Meet Me" που τσεκάρεις profiles σε ένα minigame του τύπου "Are you interested". Μόνο που εδώ ευτυχώς δε πληρώνεις φράγκο και κάνεις όσες θέλεις Add, χωρίς να κινδυνεύεις από τον Zucherberg.

Zoosk
: 3.5/5
Είναι προσβάσιμο τόσο απ' το Zoosk.com όσο και από το Facebook κι είναι ίσως το μόνο dating site που αξίζει για τον απλό γαμημένο λόγο. Το Zoosk έκανε την εξής πατέντα και άθελά τους οι τύποι έγιναν αποδοτικοί. Βασικά δύο πατέντες. Πρώτον επέτρεψε τα Winks. Αν γουστάρεις μία της κλείνεις το μάτι όπως θα της το έκλεινες χαμογελαστός αν σε κοιτούσε στο μπαρ. Αν σε γουστάρει τότε ανταποδίδει και το φλερτ ξεκινάει από μια ανώτερη βάση.

Δεύτερον, το site έκοψε τα μηνύματα μεταξύ των μελών του! Αν θες να στείλεις μήνυμα πρέπει να γίνεις συνδρομητής. Παπάρια μάντολες. Οπότε τι έμενε από εκεί και πέρα; Να postάρει ο καθένας το προφίλ του στο Facebook. Επόμενο βήμα του Zoosk ήταν να κόψει την λέξη "Facebook"! Άρα ο κόσμος άρχισε να βάζει "FB" "φατσοβιβλίο" κι άλλα τέτοια χαριτωμένα.

Εν ολίγοις τα δεδομένα εδώ είναι απλά. Κάθε γκόμενα που μπαίνει εκεί, αν θέλει να βρει γκόμενο θα γράψει στο προφίλ της π.χ. "Θα με βρείτε στο φατσοbook maria koukouroukou". Βέβαια οι περισσότερες ΔΕΝ βάζουν Facebook οπότε αν βάλουμε εμείς, το μόνο που μας παίρνει να κάνουμε είναι ένα Wink κι αν θέλουν μας κάνουν αυτές. Ώς εκεί παίδες. Ούτε φράγκο για πήδημα.

Αν λοιπόν η τύπισσα γράφει το προφίλ της, πας κατευθείαν και την κάνεις add λέγοντάς ότι βρήκες το προφίλ της από το Zoosk. Άρα της πέφτει το BS. Βέβαια αυτό θέλει προσοχή γιατί αν η άλλη έχει προλάβει να βρει γκόμενο κι απορρίψει το αίτημα φιλίας, τότε το Facebook θα σου μπλοκάρει τα friend requests για 1-2 εβδομάδες και μετά θα τρέχεις. Οπότε μπορείς απλά να στείλεις ένα μήνυμα για το αν μπορείς να την κάνεις add, το οποίο μήνυμα θα καταλήξει στα "Others" (Άλλα μηνύματα) και να ποντάρεις στην παρατηρητικότητα της εκάστοτε γκόμενας. Συνήθως έτσι πας πιο safe.

Σε θέμα κόσμου, το Zoosk έχει πολύ λαό, περίπου το ίδιο ίσως και περισσότερο απ' το Badoo, αν και οι περισσότερες μπαίνουν μόνο για λίγα λεπτά online. Πλέον το site έχει αρχίσει να αντιγράφει το Facebook καθώς έβαλε friend requests. Σίγουρα δεν είναι Facebook όπου παίζουμε όλοι μπάλα μέσω κοινωνικού κύκλου αλλά τουλάχιστον θα βρείτε περισσότερες γυναίκες με ονοματεπώνυμο, άρα -εν κατακλείδι- λιγότερες ξενέρωτες. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι όταν τους κάνεις wink σου κάνουν κι αυτές wink. Αν τους ξανακάνεις σου ξανακάνουν και πάει λέγοντας, ώσπου δεν καταλαβαίνουν πια ότι: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ADD ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ *FACEBOOK* ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ!
Ευχαριστούμε για την προτίμηση.

Οι ξενέρωτες των Dating sites
Κλείνοντας δεν θα πρέπει να ξεχάσω να κάνω ιδιαίτερη αναφορά σε όλες τις καριόλες που κυκλοφορούν στα dating sites. Λοιπόν Internetο-ξενέρωτες, ακούστε με καλά. Σας βλέπουμε κάθε μέρα στο Badoo, στο taggalicious, στο Zoosk, και όπου υπάρχει dating site. Για την ακρίβεια σας βλέπουμε στα sites αυτά για χρόνια ολόκληρα! Απ' όποιο προφίλ κι αν σας στείλουμε μήνυμα είστε...τρία πουλάκια κάθονται. Δεν απαντάτε ούτε με σφαίρες.

Οπότε ισχύουν δύο ενδεχόμενα:
α)Γεννηθήκατε και θα πεθάνετε ξενέρωτες. Γιατί πολύ απλά δεν γίνεται να σας την πέφτουν 20 άντρες τη μέρα, σύνολο 20x365=πάνω από 7.000 το χρόνο και να μην είστε με κάποιον. Είναι αδύνατο. Έπρεπε στη βδομάδα, το πολύ στο μήνα πάνω να έχετε βρει γκόμενο και να έχετε εξαφανιστεί.
β)Αν έχετε ήδη γκόμενο τότε αν ήμουνα στη θέση του θα σας τράβαγα ένα μπινελίκι να ισιώσετε. Γιατί όταν είμαι με κάποια, δεν μαλακίζομαι ούτε στο Badoo, ούτε στο taggalicious. Και μη νομίζετε ότι κολλάμε μπρίκια και δεν ξέρουμε τι κάνετε. Ο ρουφιάνος του Facebook πάνω δεξιά τα λέει όλα. Μετά λοιπόν, άμα θα φάτε ένα κέρατο δύο μέτρα, μη το παίζετε αθώες περιστέρες του στυλ "εγώ απλά φλέρταρα", γιατί τότε θα γελάσουν ακόμα και οι servers.

Προς το παρόν γελάμε εμείς. It's payback time bitches!

19 σχόλια:

  1. δεν τα ήξερα αυτά για το iPhone θα τα τσεκάρω φίλε ! ωραίος !

    ενα άρθρο που επιβεβαιώνει 100% αυτά που λέει τοσον καιρό ο φίλος συντάκτης για τις τύπισες στα σαητ-γνωριμιών που απλά θέλουν να φουσκώσουν το "Εγώ" τους..... http://www.newsbeast.gr/world/arthro/337449/dekapedahroni-ekane-sex-me-agnostous-pou-sunadouse-sto-diadiktuo-/

    βεβαια η δεσποινίς στο άρθρο το πήγε και λίγο παραπέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΝΤΡΑ ΜΟΥ! Σου έβαλα και tagged για να γλιστράει :-)

    Το άρθρο του newsbeast δεν έχει καμία σχέση. Αυτά που έκανε η τύπισσα μόνο στο εξωτερικό γίνονται! Άντε και με εξαίρεση την 22χρονη καθηγητρια από την Κρήτη που "έπαιρνε" τους μαθητές της. Μια καλή πράξη έκανε ένα τούμπανο σε αυτή τη χώρα και κοιτάξανε να την βάλουν φυλακή. Αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν εχεις βαλει το κορυφαιο και πλεον ποιο γελαδερο site. Το eligiblegreeks.com εκει μεσα μιλαμε για επιπεδο γελιου αντιστοιχου των κωμωδιων του Mel Brooks. Θελω ολοκληρο αρθρο για να το καλυψω το θεματακι. Οσονουπο,οσονουπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεις να βαλεις και το site για γνωριμιες http://www.oneplusone.gr/ αλλα ειναι για σοβαρες σχεσεις αυτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eligiblegreeks: Καλή παπαριά. Ούτε 10 ελληνίδες δεν έχει και όλες είναι πάνω από 30. Μην ασχοληθείς καν.

    Καλά όσο για το άλλο.Trololololololoo. Ποιος ΜΑΛΑΚΑΣ θα σας πληρώσει για να βρει γυναίκα από γραφείο συνοικεσίων? Η μάλλον ποια σοβαρή γκόμενα θα πάει σε γραφείο συνοικεσίων να βρει άντρα όταν βγαίνει έξω με τη φίλη της ή μπαίνει στο Facebook και μαζεύει 3 τηλέφωνα τη μέρα? Γιατί αν δεν μπορεί να το κάνει αυτό τότε σίγουρα θα είναι πατσαβούρα.

    Καλό τo spamάρισμα αλλά -guess what- σου γύρισε boomerang.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.elmaz.gr Το καλύτερο Ελληνικό σαιτ για γνωριμίες το ξέχασες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. De paizesai!!! esi eprepe na exeis ekpompi se radiofono.milame gelasa me tin psixi mou, exeis apisteuto stil ston tropo parousiasis sou , kai 20 selides na eixes grapsei tha tis diavaza! mou eftiakses ti diathesi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είσαι άπεκτος στον τρόπο γραφής σου, διασκέδασα διαβάζοντας το κείμενο.

    Τώρα τελευταία άμα κάνει κάποιος αναζήτηση βρίσκει και το erodate. Πές και για αυτό μια γνώμη.

    Πάντως εγώ ούτε που ασχολούμε πλέον με γνωριμίες μέσω ίντερνετ, αυτά είναι τίποτα για παιδάκια λυκείου το πολύ πολύ. Ένα fb έχω για να βρίσκω κανένα συμαθητή να λέμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Erodate.gr ? Ένα site της πλάκας είναι που θέλει λέει να πληρώσεις για να κάνεις αναζήτηση μελών. Πρακτικά δηλαδή δεν ανοίγει κανένα προφίλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάρε σε ροζ τηλέφωνα, θα διασκεδάσεις περισσότερο από τον χαμένο χρόνο σε σαιτ γνωριμιών. Εκεί μιλάς ζωντανά και κάνεις το κέφι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειδικά αν δουλεύεις σε δημόσια υπηρεσία και έχεις πρόσβαση σε τηλέφωνο καλείς τζάμπα την ροζ γραμμή και κάνεις το κέφι σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την μαλακία την αγοράζεις ανά τόνο ή ανά κοντέινερ?
    Μου έχεις spamάρει όλο το blog με τη γαμημένη ροζ γραμμή σου, πιστεύεις ότι μασαώ κουτόχορτο κι ότι δεν έχω καταλάβει ότι είναι δικό σου το site?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα λινκ είναι λινκ φίλε Ξενερωμένε και σε ευχαριστώ που τα άφησες, το μπλογκ σου είναι γαμάτω και σε πάω με 1000, άλλωστε και εγώ τράφικ σου στέλνω οπότε be cool ;-) Να σου λύσω και την απορία για την μαλακία, την παίρνω με κοντέινερ ΄-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. χαχαχαχα γελασα παρα πολυ με αυτα που γραφεις και η αληθεια ειναι οτι εχεις δικιο για αυτα που λες για της γυναικες...να τα λεμε αυτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Efxaristo gia tin pliroforisi re maga, kai elega na tin psakso me tin fasi ton dating sites, mallon mou esoses poli xrono. Vevea tha kano mia prospathia giati genikos exo kapia epitixia online, alla enimeromenos kai oxi san to provato stin sfagi! Eisai PUA re paixti, toxis ekseliksi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή