Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Αλλάζουμε παιχνίδι!

Όσο είμαστε ελεύθεροι δεν δείχνουμε κανένα έλεος. Φουλ επίθεση σε όλες!

Θα το πω σε όλους μία φορά και καλά θα κάνετε να το εμπεδώσετε. Το κυριότερο όπλο μας απέναντι στις ξενέρωτες είναι ένα. Ότι χτυπάμε πάντοτε πολλούς στόχους. Ασταμάτητα!

Δανείζομαι τον ορισμό "Αλλάζω παιχνίδι" απ' το Slang.gr:

Αλλάζω παιχνίδι
Ο όρος είναι δανεισμένος από τον αντίστοιχο ποδοσφαιρικό «αλλαγή παιχνιδιού» και δηλώνει την πρόθεση κάποιου να αλλάξει το ενδιαφέρον του και να στραφεί σε άλλη γκόμενα προκειμένου να σκοράρει.
(Παραδείγματα)
1. - Να πάρω τηλέφωνο την Κατερίνα και την Ηλιάνα να βγούμε;
- Άλλαξε παιχνίδι ρε μαλάκα, όχι με τις ψωνάρες πάλι. Πάρε την Εύα καλύτερα... έχει ωραίες φίλες.

2. - Θα χωθείς στη Γιώτα; Πως το βλέπεις απόψε;
- Την βλέπω να μου κάνει τη δύσκολη και την έχει δει, δεν ξέρω. Εσένα σου αρέσει η φίλη της;
- Όχι. Γάμα το, έλα να αλλάξουμε παιχνίδι. Πάρε εσύ τη Νάντια να χωθώ εγώ στη Γιώτα.

Το σύστημα δουλεύει ως εξής. Δεν δείχνετε κανένα έλεος. Την πέφτετε σε όποια γκόμενα HB8-10 καλύπτει τα γούστα σας. Δεν κλαίγεστε για καμία και για κανένα λόγο. Για κάθε γκόμενα που σας έριξε χυλόπιτα υπάρχει πάντοτε μία καλύτερη.

Την τακτική αυτή την χρησιμοποιώ από τότε που μου...πρωτοσηκωνότανε και αποδίδει άριστα. Για να το πω πιο απλά όμως να το καταλάβετε, οποιαδήποτε γκόμενα δεν σας σηκώσει το τηλέφωνο ή σας γειώσει αν της προτείνετε καφέ τρώει Χ.

Είναι πολύ σημαντικό να το καταλάβετε εξ αρχής. Αν κάποια σας γουστάρει, είτε σας γνώρισε για 10 λεπτά, είτε για 2 ώρες ή ακόμα κι αν σας έχει δει απ' το Facebook, δεν πρόκειται να σας το παίξει ιστορία. Εξαιρούνται φυσικά οι ξενέρωτες που το παίζουν ιστορία στο 99% του αντρικού πληθυσμού.

Με την παραπάνω μέθοδο δείχνουμε ότι πραγματικά τις έχουμε όλες γραμμένες στα παπάκια μας κι ότι ακόμα κι αν φάμε άκυρο στην πρόταση για καφέ, "πηγαίνουμε αλλού", "το χάσανε το τρένο" και πάει λέγοντας. Δεν σημαίνει επίσης ότι όποια μας φιλήσει απ' το πρώτο ραντεβού ότι ταυτόχρονα είναι εύκολη. Αυτό είναι μύθος. Το πότε θα μας κάτσει σίγουρα είναι παρεξηγήσιμο. Δηλαδή αν κάποια θέλει απ' το πρώτο ραντεβού να έρθει σπίτι μας για DVD δεν πρόκειται να την πάρουμε στα σοβαρά. Ίσα-ίσα που ακόμα κι αν θέλουμε κάτι σοβαρό θα ξενερώσουμε κι εμείς οι ίδιοι.

Η μέθοδος
Πως λοιπόν θα αξιοποιήσετε την αλλαγή παιχνιδιού; Πολύ απλά φλερτάρετε ταυτόχρονα με πολλές γκόμενες και δεν σκαλώνετε σε καμία. Δεν περιμένετε καμία. Όποια σας πρόλαβε, σας πρόλαβε! Άντε στη χειρότερη να δώσετε μικρή προτεραιότητα σε κάποια που είναι πιο ωραία ή πιο ευχάριστος χαρακτήρας από κάποια άλλη και την άλλη να την "φρενάρετε". Αλλά μέχρι εκεί.

Αλλαγή παιχνιδιού γίνεται αν αξιοποιούμε τα εξής:
- Κοινωνικός κύκλος (φίλοι, σχολή, σχολείο, δουλειά)
- Γκόμενες φίλων (αρκεί να έχουν ελεύθερες φίλες)
- Χατήρια ("θα γίνω κουμπάρος σου/θα βρω δουλειά στη δικιά σου, αλλά θέλω κονέ")
- Facebook, Hi5 και λοιπά social networks

Προσωπικά φροντίζω πάντοτε να κρατάω επαφές και στις τέσσερις παραπάνω κατηγορίες και να αλλάζω παιχνίδι συχνά. Δεν παρακαλάμε καμία, δεν περιμένουμε καμία. Θα "αράξουμε" με όποια μας γουστάρει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν το σκέφτονται...αφήστε τις απλά να αναρωτιούνται. Ξέρω ότι έχετε δει πολλά παραδείγματα με ζευγάρια που ο άντρας κυνήγαγε την γυναίκα συνέχεια να βγουν για καφέ, της την έπεφτε επιμένωντας κτλ. αλλά λυπάμαι που το λέω οι καιροί πρέπει να αλλάξουν.

Καιρός λοιπόν να τους δείξουμε ότι εμείς θα αλλάζουμε το παιχνίδι όπως θέλουμε. Κι απλά αφήστε τις να κυνηγάνε την μπάλα.

10 σχόλια:

  1. ξενερωμένε.αν βρίσκεις δουλειά με ανταλλαγή κονέ σου κάνω 5-6..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο το τελευταιο με απασχολει αρκετα ρε γαμωτο... Ποσο πρεπει να την κυνηγησεις την αλλην? Γιατι βλεπω ολο και πιο συχνο το φαινομενο η αλλη να θελει και λιγο κυνηγι για να ψηθει και να κατσει. Οι γυναικες γουσταρουν το παιχνιδι πριν γινει η σχεση, εμεις θελουμε εξ'αρχης ξεκαθαρα πραγματα, τα'χουμε ή οχι, σε γουσταρω με γουσταρεις κτλ...

    Μου εχει τυχει και περιπτωση κοπελας ΗΒ8-9 (αναλογα με τη θεση στο διλημμα κωλος ή βυζια, μιλαμε για ΚΩΛΑΡΑ!) η οποια οντας ας πουμε συναισθηματικη και συνεσταλμενη δεν επαιρνε πρωτοβουλιες, ηθελε κυνηγι κτλ αλλα τελικα μετα που εγινε η σχεση ανταποκριθηκε αριστα!

    Σιγουρα απο την αρχη φαινεται αν σε γουσταρει η αλλη και ειναι καθηκον μας να διαβαζουμε τα σημαδια, ομως απο το πρωτο ακυρο σταματαμε να την προσεγγιζουμε? Ή τελος παντων ποτε σταματαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μια γνωμη σε αυτο που μου συβμαινει τωρα: Βγηκαμε με το νετο ΗΒ7-8, πρωτο ραντεβου. Την ηξερα απο την σχολη, περασαμε πολυ ωραια, πολυ χαμογελαστη, κοινα ενδιαφεροντα, γενικα ολα απροσδοκητα καλα. Μιση ωρα με καρφωνε για το φιλι, στο τελος επεσαν και τα γλωσσοφιλα για κανα τεταρτο και εφυγε.

    Την πηρα τηλ να ξαναβρεθουμε, ολα καλα, λεει ομως δεν εχει χρονο γιατι ειναι και η εξεταστικη και ειναι πιεσμενη, αλλα λεει θελει να βγει μαζι μου, ενω δεν εχει προβλημα για σχεση μεσα στο καλοκαιρι. (βασικο στοιχειο). Αυτο παει μια εβδομαδα τωρα. Τι κανουμε λοιπον κυριοι?

    Ξενερωτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @jo: Στειλε μου e-mail στο ksenerotes@gmail.com γιατι εχω προβλημα στο Facebook κι εχω χασει τα νεα σου.

    @Thinker: Θα την κυνηγήσεις ίσα με το να της προτείνεις 2 φορές να βγείτε για καφέ. Μέχρι εκεί. Αλλιώς πας στην επόμενη.

    Τώρα για το καινούργιο σου αμόρε, πάρτην την Παρασκευή και πες της "Τι θα κανεις το ΣΚ?" Θα σου πει "Τίποτα, θα διαβάσω γιατί έχω εξετάσεις" . Πες της "Ωραια, θα περάσω να σε πάρω στις 9 να πάμε για καφέ μία ωρίτσα να ξεσκάσεις". (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ). Θα σου πει "Και πως θα διαβάσω?" Θα της πεις "Δε πειραζει, θα σε διαβασω εγω. Μια ωριτσα οχι παραπανω." Αμα σου πει "Όχι" και μα και μου θα της πεις "Δε πειράζει, θα πάω να διαβάσω μια άλλη φίλη μου. Τα λέμε..." κι αστην να ψάχνεται.

    Τι εξεταστικες και μαλακιες. Αν γουσταρει μια ωρα θα την βρει να βγειτε. Αλλιως θα κρυωσει το πραμα και για τους δύο. Δειξτης οτι αν δεν βγει εστω μια ωρα μαζι σου το Σαββατο οτι θα παρει τ'@@ σου. Που -μεταξυ μας- αμα γούσταρε θα στο λεγε και μονη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικα ειχα απαντηση... Ετοιμασου για μεγαλη δοση ξενερας:

      Μετα λοιπον απο το ομολογουμενως πετυχημενο ραντεβου (διευκρινιζω οτι ηταν μια 'σοβαρη' εξοδος, ηξερα και ηξερε οτι δεν παμε για one night stand ας πουμε) και αφου επεσαν γλωσσοφιλα μισαωρου στο τελος, ηρθε η απαντηση οτι 'δεν θελω να το προχωρησουμε, οχι οτι αποκλειω κατι για το μελλον'...

      Μαλιστα... Ετοιμαζομαι για δικαιολογιες:
      'Ειναι καλοκαιρι, θελω να ειμαι ελευθερη: δεκτο'
      'Δεν σε ξερω αρκετα καλα και θελω να σε μαθω καλυτερα πριν ξεκινησει κατι, το φιλι επεσε νωρις: σχετικα δεκτο'
      'Δεν θελω δεσμευσεις γενικα: ελαχιστα δεκτο, αλλιως δεν θα εβγαινες κανονικο ραντεβου ή θα καναμε κατι παραπανω απο γλωσσοφιλα'
      'Δεν μου αρεσεις και τοσο τελικα: απαραδεκτο! Μαλλον σου αρεσα αρκετα ωστε να γλωσσοφιλιομαστε, αλλα στο 2ο ραντεβου δεν θα σου αρεζα? Να μην καθοσουν να φιληθουμε τοτε, ή να μην ερχοσουν ντυμενη σαν ξεκωλο και με 'ετρωγες' για να σε φιλησω!'

      Η δικη της απαντηση: '' Ισως βιαστηκαμε λιγο και τωρα δεν μου βγαινει (αντε ως εδω ας πουμε το ψιλοδεχομαι). ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ!!!''

      Μαλιστα... Τι περισσοτερο να εκανα...
      -Αφου γνωριζομασταν εδω και καιρο στην σχολη, ετυχε να ειμαστε σε παρεα ενα ωραιο βραδυ, και ανταλλαξαμε τηλεφωνα.
      -Την πηρα τηλ, κανονισαμε ποτακι, δεχθηκε αμεσως.
      -Βγηκαμε, περασαμε καλα, γλωσσοφιληθηκαμε.
      -Την πηρα ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΟΛΑΣ να δω τι κανει και να της πω αν ειναι να βγουμε σε κανα 2-3 μερες (φοιτητες ειμαστε, δεν εχουμε και τιποτα να κανουμε).
      -Την ξαναπηρα μετα 2 μερες για να κανονισουμε. Ακουγα δικαιολογιες κτλ...

      Οποτε τι στο διαολο παραπανω περιμενε αφου απλα την πηρα για να ξαναβγουμε και να συνεχισουμε απο κοντα ο,τι ξεκινησαμε??? What the fuck ρε! Τουλαχιστον μωρη σαλουφα πες μου τι ειλικρινα συνεβη, αν φοβασαι για την γνωμη μου για σενα και την φημη σου στην σχολη, τωρα που λες μαλακιες χειροτερα θα σκεφτω απ'οτι αν μου ελεγες ειλικρινα π.χ. ''εχω γκομενο'' ή ''επαιξα απλα, ποτε δεν γουσταρα κατι''. Τωρα ας πουμε εχεις φαει block εφ'ορου ζωης.

      Πνιγομαι σε θαλασσα ξενερωτιλας. Και την ιδια στιγμη που ξερω οτι δεν αξιζει να ασχολουμαι με τετοια ζωα, αμεσως ομως νευριαζω με την ελλειψη νοημοσυνης και την ξενερωτιλα τους... Και ομολογω οτι στην θαλασσα απο ξενερωτες μια καλη που μου ειχε τυχει την πληρωσε για τις υπολοιπες και εφταιγα αρκετα...

      Διαγραφή
    2. Δες το άρθρο "Φάσωμα και γεια σου" . Ψάξτο στο Google . No.1 και No.2 . Είναι κλασικό παράδειγμα ξενέρωτης και είναι πολύ χειρότερο απ' το να σε απορρίψει αμέσως. Γιατί στην τελευταία περίπτωση έχετε βγει έξω, στο λέει, και ξέρεις ότι ψάχνει κάτι άλλο. Αλλά σε αυτή την περίπτωση σε ταλαιπωρεί και σου σπάει τ'@@ χωρίς λόγο.

      Διαγραφή
  5. Άσε, φίλε, έγραψα άρθρο στο οποίο έκραζα το attitude μερικών θηλυκών να αποκαλούν πέφτουλες όσους κάνουν κινήσεις τακτικά. Μία κόντευε να μου πει ότι ακόμη και αν ήταν απέναντί της ο Hugh Jackman και ήξερε ότι την είχε πέσει σε άλλες 10 πριν από αυτή θα ξενέρωνε ανεξάρτητα του πόσο καλές ήταν οι άλλες 10... τι να πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποια νέα μου να χάσεις ρε ξενερωμένε;εδώ και 2 βδομάδες διάβασμα.και θα πάει έτσι μέχρι τις 6 ιουλίου..(θα χαρώ πάλι καλοκαίρι...)


    πάντως συμφωνώ με τα παιδιά στο άλλο άρθρο.κάνε καινούργιο προφίλ.έτσι και αλλιώς τα άτομα που σε έκαναν αντ εξαρχής από δω μέσα σε είδαν οπότε θα σε ακολουθήσουν πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπα, πάλι report θα γίνω. Μπορεί να εισάγω ταυτότητα και να τελειώνει η υπόθεση. Άλλωστε έχω συνηθισμένο όνομα δεν νομίζω να βρουν και το πραγματικό μου προφίλ. Θα σας έχω νέα σύντομα.

    Καλα δε πειραζει, μη στειλεις email οταν τελειωσεις τις εξετασεις :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "οποιαδήποτε γκόμενα δεν σας σηκώσει το τηλέφωνο ή σας γειώσει αν της προτείνετε καφέ τρώει Χ."-"
    Καιρός λοιπόν να τους δείξουμε ότι εμείς θα αλλάζουμε το παιχνίδι όπως θέλουμε." α)γουσταρω που υποστιριζεις αντρες με *** και που δεν μειωνονται-δειχνουν αναγκη ΄β) το δευτερο ειναι ολο το "ζουμι" , με τοσους λιγουρες-παρακαλεσιαρηδες-κουβαλητες-***δουλους λογικο ειναι να εχουν αυτη τη συμπεριφορα(γεννικοτερα) , ας μην τις μιλουσε ΚΑΝΕΝΑΣ μας για 1 χρονακι , ουτε απο pc ουτε τπτ , να σου λεγα εγω για ποτε ανατρεποταν το παιχνιδι και βαζανε την ουρα "κατω απο τα σκελια" , εμεις φταιμε για ΟΛΑ.οποτε ας τα φαμε στη μαπα τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή