Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Beach parties 2012

Έγινα βοσκός! Όμως...μπήκαν τα γίδια στο μαντρί;

Πολλές φορές κοροϊδεύουμε τους βοσκούς που είναι μέσα σε γκομενοπαρέες και λέμε "Κοίτα ρε τον μαλάκα, βγήκε έξω με τόσες γυναίκες και δεν πήρε ούτε ένα φίλο του".

Στα beach parties του φετινού καλοκαιριού είχα την ατυχία να έχω σπάνια φίλους δίπλα μου. Για πολλούς και διαφόρους λόγους. Τους εξηγώ παρακάτω και κάπου εδώ θα καταλάβετε και πως εξηγείται το φαινόμενο του βοσκού.

Beach Party 1
Βγαίνουμε για καφέ με μεικτή παρέα για την ακρίβεια μιας φίλης μου. 4 γυναίκες, 3 άντρες. Από τις 3 γυναίκες (βγάζω έξω τη φίλη) δεν υπήρχε κάτι που να με ενδιαφέρει. Μετά τον καφέ πηγαίνουμε σε ένα beach party. Εκεί γνωρίζω άλλες δύο φίλες, ένα HB8 κι ένα HB6.5. Το HB8 το είχα ξαναγνωρίσει. Πάω λοιπόν να χωθώ ως εξής. Πιάνω την κουβέντα μαζί της, καθόμαστε στην ψάθα κι αρχίζω να την ρωτάω διάφορα. Μαθαίνω ότι είναι single κι όπως αρχίζουμε να γνωρίζουμε ο ένας τον χαρακτήρα του άλλου μπαίνει η φίλη της το HB6.5 obstacle!

HB6.5: Ρε συ αυτός εκεί μου μίλησε πριν. Τι να κάνω;
HB8: Αυτός (και μας δείχνει ένα ντούκι).
Ξ: Ε πήγαινε κι εσύ να του μιλήσεις.
HB6.5: Ντρέπομαι.
(περνάνε 2-3 λεπτά, πάλι το ίδιο, μας διακόπτει. Μιλάει στο HB8 κι αυτό στρέφει πάλι την προσοχή της σε αυτήν)
HB6.5: Αχ ρε συ τι να κάνω, μου είπε "Γεια".

Ξ: (τα παίρνω στο κρανίο, σηκώνομαι από την ψάθα και πηγαίνω στον τύπο) Καλησπέρα, το όνομά σου;
Ντούκι: (Τάδε)
Ξ: Η φίλη μου η (HB 6.5) θέλει να σου πει κάτι και της μίλησες πριν. Έλα μαζί μου.....
....από εδώ ο (τάδε) από εδώ η (HB 6.5).
HB 6.5: Χάρηκα.
Ντούκι: Με τι ασχολείσαι;
Ξ: Σας αφήνω να τα πείτε...

Οκ, τώρα έχω το HB8 στην ψάθα. Πιάνω πάλι την κουβέντα μαζί της.
Ξ: Που είχαμε μείνει;
HB8: Καλά είσαι απίστευτος. Ωραίος, καλά έκανες!
Δεν προλαβαίνουν όμως να περάσουν 5 γαμημένα λεπτά κι οι δυο τους διακόπτουν την κουβέντα.
HB8: Τι έγινε;
ΗΒ 6.5: Άσε, δεν έκατσε. Είναι περίεργος.
Ξ: Τι σου είπε;
HB 6.5: Ε, τι κάνω, με τι ασχολούμαι. Τέτοια. Άστο, τέλος πάντων. (γυρνάει στο HB8) πάμε μια βόλτα;
HB8: Πάμε.

Για καλή μου τύχη ήρθε ένας φίλος εκείνη την ώρα για να μην μείνω μόνος στο ξεκάρφωτο. Τους συστήνω το φίλο μου, μιλάμε ένα λεπτό, μετά πηγαίνουν την βόλτα τους. Ύστερα όταν γύρισαν κράτησαν μια απόσταση 10 λεπτών από εμάς και έλεγαν τα δικά τους. Οπότε δεν έμενε τίποτε άλλο από το να τις καληνυχτήσουμε. Δεν θα καθόμαστε εκεί σαν μαλάκες. Χάσαμε ήδη τόσο value. Και η καριόλα το obstacle πέτυχε μια χαρά το στόχο της.

PickUp: Failed

Beach Party 2
Ένα βράδυ Σαββάτου λοιπόν πήγα σε beach party. Ήξερα ότι στο αμάξι θα είχα τρεις φίλες κι ότι θα βρίσκαμε και άλλες εκεί. Άρα θα έπρεπε κι εγώ να φέρω ένα φίλο στη χειρότερη. Στην καλύτερη θα έπρεπε να το πω και σε άλλους για να μας βρουν εκεί.

Τελικά το σύμπαν μαλακίστηκε. Η για την ακρίβεια μαλακίστηκαν οι φίλοι μου. Κι όπως πάει η φάση στο τέλος θα αρχίσω να έχω παραπάνω φίλες από φίλους. Για να πάρετε μια εικόνα, ανοίγω λοιπόν τώρα τις επαφές μου στο κινητό και βλέπω τους εξής φίλους:
1ος: Είχε φύγει διακοπές.
2ος: Έχει σχέση 7 χρόνια.
3ος: Τον πήρα και δεν το σήκωνε. Μετά βέβαια μου είπε ότι πλέον το Whatsup το αφήνει σπίτι κι ότι έπρεπε να τον καλέσω στη σύνδεση. Κακώς, ας είχε και τα δύο κινητά μαζί όπως εγώ. Γι' αυτό έχουμε το Whatsup για να μη τα σκάμε στην κάθε κωλοεταιρεία. Απλά επειδή είναι λεφτάς και το φυσάει τελευταία σνομπάρει τα καρτοκινητά.
4ος: Αναγνώστης του blog που έχει χαθεί τελευταία.
5ος: Βοσκός άλλης παρέας που του είχα πει να κανονίσουμε αλλά με έκλασε.
6ος: Έχει σχέση.
7ος: Παντρεμένος.
8ος: Φαντάρος
9ος: Ξάδερφος που τον έχω καλέσει και σπάνια το σηκώνει. Μας έχει κλάσει.
10ος: 37άρης. Άκυρος, οι γκόμενες ήταν 19-22.
11ος: Ένας που είχε κάνει add μια πρώην μου στο Facebook χωρίς να την έχει γνωρίσει ποτέ, της μίλαγε και μετά το 'παιζε φίλος.
12ος: Αρραβωνιασμένος
13ος: Έχει σχέση
14ος: Ξάδερφος που μας έχει κλάσει (βλέπε 9)
15ος: Έχει σχέση.
16ος: Συνάδελφος απ' τη δουλειά. Τον κάλεσα, δεν μπορούσε.
17ος: Ξάδερφος που μας έχει κλάσει (βλέπε 9)
18ος: Έχει σχέση.
19ος: Τον κάλεσα, μου είπε ότι θα έρθει αλλά είναι στο όριο γιατί δούλευε και σχόλαγε στις 21:30. Θα ερχότανε μετά. Το αποτέλεσμα όμως ήταν να μου στείλει SMS και να πει "Άκυρο, είμαι κομμάτια, θα κανονίσουμε άλλη φορά".
20ος:  Ξάδερφος που μας έχει κλάσει (βλέπε 9)
21ος: Φίλος που όποτε του λέω να κανονίσουμε μας έχει κλάσει.
22ος: Φίλος που χώρισε πρόσφατα. Έμενε στην άλλη άκρη της Αττικής οπότε άκυρο.
23ος: Έχει σχέση.
24ος: Παντρεμένος.
25ος: Αρραβωνιασμένος.
26ος: Στρατιωτικός εκτός Αττικής.

Έφαγα το κλάσιμο από τον νο. 19, οπότε τι απέμεινε; Έγινα ο βοσκός της παρέας! Στο αμάξι οι τρεις φίλες μου, πάμε στην παραλία και αράζουμε στην άμμο. Για όσους ενδιαφέρονται, HB7 (η πιο παλιά μου φίλη), HB8 και HB7.5. Με το HB8 ήθελα να κάνω κάτι καθώς ήταν χωρισμένο, αλλά το σχόλιο της φίλης μου με άδειασε: "(HB8) μην ανησυχείς όλο και κάποιον θα βρεις απόψε. Θα βρούμε και μία για τον (Ξ) κομπλέ θα είμαστε!" (γελάει και την κοιτάει το HB 7.5). "Γελάω γιατί η (HB8) έχει τελείως διαφορετικά γούστα απ' τον (Ξ)".

Ε αυτό ήταν, μας άδειασε τελείως. Τι να πάω να μιλήσω μετά. Οκ, το HB8 ήταν τσιγαράκι φάση, τελείως διαφορετικό στυλ. Αλλά το έσμπρωχνα φανατικά. Είχε πολύ καλή εμφάνιση, αδύνατο και πρόσωπο που σε άναβε. Πιάσαμε αραιά και που την κουβέντα, τα κορίτσια μας άφησαν μόνουςς πολλές φορές, αλλά απαντούσε μονολεκτικά και δεν έδειχνε να τρελαίνεται. Προσπάθησα να κάνω connection να βρούμε κάποια κοινά σημεία επαφής αλλά τίποτα. Είπα να μην χωθώ direct γιατί την είχα πέσει ήδη σε κάνα δυο φίλες της φίλης μου (το HB7 που σας έγραψα στην αρχή) κι αυτή θα ήταν η τρίτη. Κι όσο να 'ναι αυτές τα συζητάνε  μεταξύ τους. Οπότε το άφησα έτσι.

Μετά από λίγο βλέπω 2 κλήσεις απ' τον Νο. 3 της λίστας. Τον παίρνω πίσω στο whatsup δεν το σηκώνει. Δεν έχω ιδέα τι έκανε. Το είχα πάρει πλέον απόφαση ότι θα είμαι ο βοσκός εκείνο το βράδυ. Μετά από λίγο τα πράγματα χειροτέρεψαν. Άλλες 3 φίλες στην παρέα και τώρα είμαι με 6 γυναίκες! Σκάσανε δύο HB7 κι ένα HB8 αλλά 17.5 χρονών οπότε δεν υπήρχε καν περίπτωση να ασχοληθώ γιατί θα με πηγαίνανε μέσα.

Σε κάποια φάση κοζάρω ένα HB9 με μαγιό που είχε μόλις βουτήξει στη θάλασσα. Μου λέει η φίλη μου "Ωραία κοπελιά αυτή". Ήταν μόνο με μια φίλη της κι εκείνη την στιγμή ήταν όρθια. Οπότε χωρίς να το καλοσκεφτώ (δε πα να συνοδεύω και 6 γυναίκες, στις μπάλες μου) σηκώνομαι και:
Ξ: Καλησπέρα, να σε ρωτήσω κάτι, είναι ζεστή η θάλασσα;
HB9: Ναι, καλά είναι (με φοβισμένο ύφος)
Ξ: Δεν έχω μαγιό απλά ρωτάω γιατί έχω καιρό να κάνω βραδινό μπάνιο, πρέπει να είναι ωραία.
HB9: Ναι, οκ...
(Λέει κι αποτραβιέται. Άλλη μια ξενέρωτη σκέφτηκα.)

Με το που επιστρέφω μου λένε στην παρέα:
HB7: Ωραίος ρε, καλά χώθηκες. Δεν πειράζει.
HB 7.5: Ναι ρε, άλλος στη θέση σου θα κόλωνε. Τι της είπες;
Ξ: Α, τίποτα. Απλά πως είναι το νερό.

Ευτυχώς έχω ακομπλεξάριστες φίλες. Αλλά ο βοσκός βοσκός. Η γκλίτσα μου έλειπε εκείνο το βράδυ.

Beach Party 3
Σάββατο βράδυ και βρίσκομαι σε ένα καλό νησάκι. Ο DJ θα τα σπάσει απόψε σε ένα beach party που αναμένονται γύρω στα 700 άτομα. Πηγαίνω λοιπόν με δύο φίλες μου από Αθήνα που έτυχε να είναι στο νησί και είχαμε βγει εκείνη τη μέρα. HB7.5 και HB8 αλλά 30άρες και φουλ ψωνάρες. Not my type σε καμία περίπτωση! Είχα πει λοιπόν (ως σωστός φίλος) σε άλλα δύο παιδιά, ντόπιους με τους οποίους κάναμε χρόνια παρέα, να έρθουν εκεί για παρέα. 30 ο ένας, 32 ο άλλος. Μου είπανε ΟΚ άρα περίμενα να σκάσουν τηλέφωνο.


Εν τω μεταξύ με παίρνει τηλέφωνο και μια άλλη φίλη μου από Αθήνα που έμαθε από τα checkin μου στο Facebook ότι είμαι εκεί. Ήταν κι αυτή με μια φίλη της. Η συγκεκριμένη ήταν HB6.5 που την ξέρω από το σχολείο κι ήταν πρώην φίλου (για μένα ήταν HB5.5 με αυτό το πρόσωπο αλλά anyway). Έρχεται με τη φίλη της και τι βλέπω; Ένα HB6, 35άρα. Fuck! Απόψε δεν είναι η μέρα μου.

Η ώρα περνάει και πάει 02:00. Χορεύουμε στο ρυθμό του DJ, βγάζουμε φωτογραφίες και δίπλα μας έχουν πρίξει τα συκώτια τα 17χρονα. Τη μία με φωνές, την άλλη με σπρωξίδια...στο τσακ ήμουνα να σουτάρω με βολέ κανέναν πιτσιρικά και να τον στείλω κατευθείαν πάνω στο μείκτη.

Στις 02:10 στέλνω μήνυμα στον έναν από τους δύο φίλους μου:
Ξ: Που είστε;
-: Φτάνουμε είμαστε κοντά.

Μετά από λίγο:
Ξ: Που είστε; Φτάσατε; Εμείς είμαστε στα αριστερά του μπαρ κοντά στις ξαπλώστρες. Ελάτε εδώ.

Καμία απάντηση. Τον ξαναπαίρνω, δεν το σηκώνει. Στις 03:00 παίρνω τον άλλο τηλέφωνο, πάλι δεν το σηκώνει. Πόσο μαλάκες παίζει να είστε; Πείτε μου.

Τελικά μετά από 3 μέρες με πήρε τηλέφωνο να μου πει ότι δεν είχε κάρτα στο κινητό κι ότι ο άλλος ο μαλάκας που ερχότανε μαζί του ξέχασε κι αυτός το κινητό σπίτι. Ε και δεν γινότανε να έρθει στο beach party να με ψάχνει. Γιατί με τόσα άτομα δεν θα με έβρισκε.

Και ύστερα απ' όλα αυτά να έχω και την συμμαθήτρια HB6.5 να με ρωτάει "Οι φίλοι σου δεν θα έρθουν;"

Στο πούτσο μου λουλούδια. Αν είστε τόσο μαλάκες τι να σας κάνω; Θα συνεχίσω να κάνω τον βοσκό.

6 σχόλια:

  1. Καλά έχεις τόσες φίλες κι δε κάνεις τίποτα;

    Είπαμε να έχουμε παράπονα αλλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα γούστα μου είναι HB8-10. Επίσης αν δεν το προσέξατε, στο 1ο beach party την έπεσα σε μία και στο 2ο ήρθανε φίλες όπου σε δύο από αυτές την είχα πέσει. Στο 3ο σκάσανε τα 30+ κι εκεί δεν παίζω μπάλα.

    Με τη λογική του chris έπρεπε να χωθώ σε όλες;

    Anyway όποιος θέλει να κανονίσουμε ποτάκι στέλνει email.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν είμαι σίγουρος για αυτή τη λογική...Δηλαδή έχω ένα στανταρντ και δεν παρεκλίνω.

    Στο beach party 2 εαν την έπεφτες στο HB7 δεν θα ζήλευαν οι άλλες; Έννοω πέσιμο τύπου μεταξύ σοβαρού-αστείου στυλ για να κόψεις αντιδράσεις.

    Αυτό που είπε η άλλη("(HB8) μην ανησυχείς όλο και κάποιον θα βρεις απόψε. Θα βρούμε και μία για τον (Ξ) κομπλέ θα είμαστε!") έχεις σκεφτεί οτι μπορεί να ήταν τεστ;

    Δεν ξέρω μπορεί να έχω κάψει φλάτζες πλέον αλλά μπορεί και να στέκει η παραπάνω λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η HB7 είναι η πιο παλιά μου φίλη. Είναι αδύνατο να της την πέσω γιατί είμαστε τελείως διαφορετικά άτομα. Είναι σε φάση "Ρε μαλάκα" και με τέτοιες δεν κάνω ποτέ τίποτα. Για κανένα ζάκι καλές είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το λεω συνεχεια ΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΔΥΟ SIM, εφοσον πλεον εχουμε καταντησει, οι περισσοτεροι, απο εμας να εχουμε δυο αριθμους (ενα what's up και μια συνδεση) τοτε πρεπει να εχουμε και κινητα με δυο sim γιατι οντως το να κουβαλας δυο κινητα (ειδικα το καλοκαιρι) δεν ειναι και οτι πιο ευκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή