Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Θέλει αντανακλαστικά

Άμα χάσεις το opener γάμα τα.

Σήμερα ώρα 14:00 και παρκάρω το αμάξι στο πάρκινγκ της Κατεχάκη (είναι free για όσους δεν το ξέρουν). Έχω αράξει μέσα στο αμάξι με το κάθισμα πίσω και μιλάω στο κινητό. Μετά θα πήγαινα για μια δουλειά εκεί γύρω.

Στο 5λεπτο παρκάρει ακριβώς δίπλα μου μία με αυτοκίνητο χρώματος λαδί, καλής μάρκας. Ένα ξανθό HB9 γύρω στα 22. Εκείνη την ώρα που μίλαγα είχα πάρει το 11888 να ρωτήσω πληροφορίες για κάτι που έψαχνα. Σκέφτηκα προς στιγμή να το κλείσω. Άργησα. Κακώς βέβαια. Η γκόμενα βγήκε από το αμάξι, μου χαμογέλασε καθ' ότι την κοιτούσα και κατευθύνθηκε προς το μετρό.

Εδώ λοιπόν το opener θα έπρεπε να ήταν το εξής:

"Κανονικά δεν πρέπει να παρκάρεις εδώ, γιατί πίσω σου στο πεζοδρόμιο, έχει ράμπα για να κατεβαίνουν τα καροτσάκια."


Όντως, είχε παρκάρει στο σημείο αυτό, περίπου 10ο-12ο αμάξι από το περίπτερο της Κατεχάκη.


Όταν έκλεισα το τηλέφωνο το νέτο είχε απομακρυνθεί ήδη 50 μέτρα άρα δεν μπορούσα να της φωνάξω καν. Σκέφτηκα λοιπόν το εξής. Να της αφήσω χαρτάκι με το παραπάνω σημείωμα και στο κάτω μέρος υποσημείωση:

"Για περισσότερα μαθήματα οδήγησης μπορείς να με καλέσεις στο 69......


Υπογραφή,
Ο μελαχρινός με τα (χρώμα ματιών εδώ) στο (όνομα αμαξιού εδώ)"


Δεν σκόπευα να της πω όνομα, πρώτον για να μη κάνει το μήνυμα ρεντίκολο στο FB και με παίρνουν φάρσες και δεύτερον γιατί με το συνδυασμό Όνομα-Αριθμός κινητού έπαιζε κι ένα απειροελάχιστο ποσοστό να με αναγνωρίσει κάποιος και γίνω διπλά ρεζίλι.


Είχα στυλό στο αμάξι, δεν είχα όμως χαρτί. Οπότε σκέφτομαι, ας πάρω χαρτί εκεί που πάω, να γράψω αυτό που θέλω και το αφήνω φεύγοντας.

Τελικά όταν γύρισα μετά από τρεις ώρες, το αυτοκίνητο είχε ήδη φύγει. Just Failed.

Τι θα έπρεπε να κάνω; Προφανώς να ζητήσω κανένα χαρτί από το περίπτερο. Αλλά καθώς βιαζόμουν, το σκέφτηκα μετά.

Το θέμα λοιπόν είναι να εκμεταλλεύεστε κάθε στιγμή που σας δίνεται και να μπορείτε να βρίσκετε αμέσως το κατάλληλο opener. Μην ασχολείστε με opinion openers (WTF, γκάλοπ κάνετε;) Αφήστε τους "έμπειρους" Pickup artists να λένε τις κοσμοθεωρίες τους. Μας έχουνε πάρει πρέφα κι έχουν μάθει το συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού με το οποίο πιάνουμε συζήτηση. Και ο καλύτερος pickup artist είναι αυτός που βρίσκει επιτόπου το ίδιο δευτερόλεπτο ένα opener ανάλογα με την περίσταση. Ακόμα κι αν αυτό το opener είναι neg (περισσότερα στα επόμενα άρθρα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου