Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Facebook Cockteasers!

Ναι, υπάρχουν και αυτά!

Σε παλιότερα άρθρα έχω αναφερθεί στα cockteasers (Μέρος Α και Μέρος Β). Τώρα θα αναλύσω μια ειδική κατηγορία. Τα cockteasers μέσω Facebook.

(Οκ, ξέρω ότι θέλετε να ακούσετε ιστορίες από διακοπές απλά σε κάθε ιστορία θέλω να περάσουν λίγες μέρες για ξεκάρφωμα, ώστε να μην γίνω αντιληπτός. Και από τον τελευταίο μήνα με όσα σας έχω ετοιμάσει, άνετα γράφω βιβλίο).

Καταρχάς θα προλάβω την σκέψη των αναγνωστριών μας. Τα Facebook Cockteasers δεν είναι αυτά με τα οποία βγήκαμε μια φορά για καφέ, τα είπαμε, είδαν ότι ψάχνουν κάτι διαφορετικό και δεν συνεχίστηκε. Κι εμείς μπορεί να βγούμε με μία μέσω Facebook/Badoo, να μη μας αρέσει και να μην προχωρήσουμε. Είναι θεμιτό.

Τα Facebook Cockteasers είναι αυτά που παίζουν και απ' το πρώτο λεπτό δεν σκοπεύουν να κάνουν τίποτα μαζί σας. Δεν υπάρχει κάποια μυστική συνταγή για να τις εντοπίσετε. Θα πρέπει να δουλέψετε το Cockteaser detect skill σας κάνοντας ανάλυση των φωτογραφιών τους στο Facebook. Αν έχουν photos που είναι μόνες και με φίλες τότε είστε σε καλό δρόμο. Αν έχουν άλλες που είναι πότε με πολλούς άντρες και πότε τελείως μόνες (χωρίς φίλες) τότε κάτι να ξέρετε ότι κάτι τρέχει. Οι γκόμενες δεν έχουν ανάγκη σαν εμάς να δείξουν social. Το αντίθετο. Θέλουν να δείξουν αθώες για να μην τις πούμε πουτάνες.

Let's start.

Περίπτωση 1η:
Σύμφωνα με τον Νόμο του Μέρφι για τις σχέσεις, όταν θα είσαι με κάποια τότε θα σε θυμηθούνε όλες. Γνωστές και άγνωστες. Έτσι λοιπόν ένα ωραίο πρωί μου σκάει friend request από μια άγνωστη στο Facebook ενώ ήμουν σε σχέση. 27άρα HB 7.5, περίπου. Είδα το add κατά το απόγευμα οπότε της στέλνω μήνυμα:
Ξ: Καλησπέρα, από που γνωριζόμαστε;
HB7: Βασικά σε είδα στο FB στους προτεινόμενους φίλους κι είπα να σε κάνω add
Α, by the way έχεις πολύ ωραία μάτια.
 (σ.σ. είχαμε 5 mutual. εν τω μεταξυ η γκομενα ειχε photos που ηταν αγκαλια με καποιον)
Ξ: Thanks αλλα το αγορι σου τι λεει για αυτο? ;-)
HB7: Δεν ειναι το αγορι μου, ειναι δευτερος ξαδερφος μου. Τον εβαλα επιτηδες ωστε να γλιτωσω απο κατι περιεργους που με ενοχλουν.
Ξ: Μάλιστα.
(Με ρωτάει για την δουλειά μου, μιλάμε γενικά περί του θέματος. Μετά την ρωτάω για την δουλειά της)
HB 7.5: Εγώ σου είπα για τις φωτογραφίες. Εσύ όμως δεν μου είπες. Ελεύθερος;
Ξ: Ναι, χώρισα πρόσφατα
(Δεν πήγαινε καλά η συγκεκριμένη σχέση τότε κι ήταν στα τελευταία της. Είναι εκείνη η περίπτωση του ενός μήνα που είχα φάει τα shit tests στη μάπα. Στη συνέχεια η κουβέντα συνέχισε για ζώδια ώσπου...)
HB 7.5: Εσένα ποιο είναι το στυλ που σου αρέσει;
Ξ: (Της εξηγώ τα πολύ βασικά, αυτά που θέλουμε οι περισσότεροι)
HB 7.5: Συμφωνώ μαζί σου. Κι εγώ τέτοιο στυλ είμαι (προσπαθεί να δημιουργήσει connection)
(Λίγες μέρες μετά ξαναμιλάμε online, για το πως περάσαμε, που βγήκαμε, σε ποια μέρη συχνάζουμε κτλ. Με  ρωτάει πράγματα για την εξωτερική μου εμφάνιση, κάνει μπαμ ότι ενδιαφέρεται. Μετά ρωτάει τα προσωπικά μου, για την πρώην μου, γιατί χώρισα κτλ. Η πλάκα είναι ότι τότε είχα όντως χωρίσει! Μετά αρχίζει από μόνη της να μου λέει για τα δικά της, ώσπου..........................)
HB 7.5: Έχεις κάμερα;
Ξ: Ναι.
HB 7.5: Θα ήθελες να κάνουμε video chat;
Ξ: Οκ, απλά περίμενε κάνα 10λεπτο να φτιαχτώ και να βάλω κάτι πάνω μου.
(Η κάμερα ανοίγει....και το HB7.5 γίνεται HB 6.5! Μιλάμε, συνεχίζει να με ρωτάει διάφορα και μου λέει "Να κανονίσουμε να τα πούμε από κοντά". Οκ whatever, έναν καφέ θα πιω. Φιλικά ρε παιδί μου. HB 6.5 είναι way too low. Ανταλλάσσουμε κινητά)

Δυο μέρες αργότερα μιλήσαμε πάλι στο chat και μετά από 4-5 μέρες την πήρα στο τηλ. Συγκεκριμένα ήτανε Παρασκευή.

Ξ: Καλησπέρα, τι λέει;
HB 6.5: Καλά εδώ, μόλις σχόλασα. Εσύ;
Ξ: Κι εγώ, τώρα πάω προς σπίτι. Σε πήρα για να κανονίσουμε κανένα καφέ το ΠΣΚ που λέγαμε.
HB 6.5: Αυτο το σαββατοκυριακο ε; Οκ, απλά βασικά επειδή αυτό το σαββατοκύριακο είναι λίγο περίεργο θα σε πάρω εγώ αν είναι.

Τι έχεις καλό μου Σαββατοκύριακο και είσαι περίεργο; Τι σου συμβαίνει!

Φυσικά δεν πήρε ποτέ και 2 εβδομάδες μετά το κλάσιμο μου μιλάει πρώτη στο FB chat:
HB 6.5: Γεια σου, τι κάνεις;
Ξ: Καλά, μια χαρά, εσύ;
HB 6.5: Κι εγώ μια χαρά.
Ξ: Nice.

Congratulations. You 've just been cockteased.

Περίπτωση 2η:
Ετοιμαστείτε γιατί θα διαβάσετε την χειρότερη περίπτωση γκόμενας ever!


Κλασικά με κάνει add πρώτη. Εν τω μεταξύ μιλάμε για HB 8.5 με σωματάρα.

Ξ: Καλησπέρα, από που γνωριζόμαστε; Είσαι φίλη της (όνομα φίλης μου);
HB 8.5: Ναι, ήμασταν συμμαθήτριες.
Ξ: Οκ, εγώ την ξέρω απ' τη σχολή αν και σήμερα δεν δουλεύω πάνω στο αντικείμενό μου.
HB 8.5: Που δουλεύεις;
Ξ: (Απαντάω)
HB 8.5: (Σχολιάζει και λέει που δουλεύει)
Ξ: (Την ρωτάω για την δουλειά της)
HB 8.5: (Απαντάει και καταλήγει:) Είναι πάντως μεγάλη συζήτηση. Καλό θα είναι να τα συζητήσουμε από κοντά.
HB 8.5: Πόσο χρονών είσαι;
Ξ: 28.
HB 8.5: Μπράβο σου πάντως, έχεις πετύχει τόσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Ξ: Τι να κάνω, είμαι workaholic.
(Της κάνω ένα connection σχετικά με το τι θα μπορούσαμε να κάνουμε μαζί επαγγελματικά, αλλά χαριτολογώντας. Της αρέσει και συμφωνεί. Μετά της κάνω ένα κοπλιμέντο κι ύστερα μιλάμε για τις φίλες μας για να δημιουργήσω connection και να δω κατά πόσο τις ξέρει. Μετά λέμε που βγαίνουμε και της λέω ότι θα μπορούσαμε να κανονίσουμε εκεί, για να δει τις φίλες μου που έχει να τις δει χρόνια).

HB 8.5: Τώρα που είναι ζεστός ο καιρός είναι ότι πρέπει. Άλλωστε είμαι Αργυρούπολη και η παραλιακή είναι κοντά μου. Απλά τώρα τελευταία αρχίζω και βγαίνω πολύ Βόρεια Προάστια. Έχω αρκετούς φίλους.
Ξ: ΒΠ; Fail.
HB 8.5: Γιατί;
Ξ: Ε, έχει ωραία μέρη αλλά ο κόσμος δεν με εκφράζει. Ψώνια κτλ.
HB 8.5: Έλα βρε, σιγά. Όλα σχετικά είναι. Δεν υπαρχουν ψωνια. Το θεμα ειναι να εισαι σιγουρος με τον εαυτο σου.
(Αυτό κάπως με ανησύχησε λίγο, αλλά το προσπέρασα).

Τις επόμενες ημέρες ξαναμιλήσαμε στο FB, την ρώτησα για την δουλειά της, τι θα κανονίσει το ΣΚ κτλ. Της έκανα ένα connection για να κανονίσουμε οι δυο μας καφέ να πούμε για δουλειές (τάχα μου για ξεκάρφωμα).
HB 8.5: Οκ ευχαριστώ, απλά επειδή είμαι πολύ busy δεν είναι σίγουρο.
Ξ: Οκ. Anyway, σε αφήνω πάω να συνεχισω τη δουλεια.
HB 8.5 Ok, thanks για την προταση σου παντως.

Λιγες μερες μετα μου πιανει πρωτη την κουβεντα στο FB. Μιλαμε για το πως περασαμε. Την ρωτάω πως περασε, μετά για τις δικές της δουλειές κτλ. Υστερα μιλαμε παλι για τις φιλες μας, για διακοπες, μετά με ρωτάει τι κάνω τώρα κτλ.)

Λίγες μέρες μετά ξανά πρώτη στο FB chat μου πιάνει την πάρλα. Λίγες μέρες αργότερα της μιλάω πρώτος εγώ. Θα κανόνισε το ΣΚ να φύγει στο νησί της, αλλά παρόλα αυτά της λέω ότι η φίλη μας έχει κανονίσει να πάμε παραλία σε ένα beach bar. Δέχεται! Ανταλλάσουμε τηλέφωνα.

Η προειδοποίηση
Πριν φτάσουμε στο ραντεβού θα σας πω κάτι που χρίζει εξέτασης. Αφού με είχε κάνει add η τύπισσα, μίλησα με τη φίλη μου για να δω τι μέρος του λόγου ήταν.
Φίλη μου: Έλα ρε, σε έκανε add η (τάδε);
Ξ: Ναι, γιατί;
Φίλη μου: Περίεργο μου φαίνεται. Αυτή; Ήτανε κάπως περίεργη στο σχολείο, δεν μας πολυμιλούσε, δεν κάναμε την τρομερή παρέα.
Ξ: Τι παίζει με αυτην;
Φίλη μου: Καλά εγώ δεν τρελαίνομαι κιόλας για την πάρτη της. Ξέρω ότι είναι ελεύθερη πάντως. Για να δουμε τι θα γινει στο ποτο. Παντως αν σου κατσει δοκίμασέ το να βγείτε και οι δυο σας.

Day 1
Την ημέρα που ήταν να βγούμε έγινε μια μικρή στραβή και έλειπαν κάνα δυο κοινές μας φίλες, έτσι μείναμε με δύο κοινές φίλες και μια άγνωστη παρέα (μεικτή). Ήταν δηλαδή και στους δυο μας άγνωστη. Εν τω μεταξύ η μικρή στραβή συνεχίστηκε όταν έφαγα άκυρο από έναν μαλάκα φίλο, οπότε κατέληξα να πάω να πάρω την κοπέλα μόνος μου.

Η φίλη μου με είχε ενημερώσει 4 ώρες πριν, εγώ έκανα τον μαλάκα και όταν πήγα να πάρω το target μου από το ραντεβού της είπα ότι η φίλη μας μας είχε ενημερώσει 2 ώρες πριν, απλά δεν την κάλεσα γιατί υπέθετα ότι θα ήταν οκ και κάτι τέτοιο δεν ακυρώνεται τελευταία στιγμή.
(Μπαίνει στο αυτοκίνητο)
HB 8.5: Καλησπέρα, τι γίνεται;
Ξ: Μια χαρά, εσύ.
HB 8.5: Όλα οκ. Τα παιδιά;
Ξ: Μας περιμένουν. Απλά μου είπε η (όνομα φίλης μας) ότι θα έρθει μόνο η (όνομα φίλης μας) και κάτι άλλα παιδιά που δεν τα ξέρουμε. Ελπίζω να είσαι οκ με αυτό.
HB 8.5: Ναι, ναι. Δεν με πειράζει.
(Βάζω μουσική στο αυτοκίνητο. Βάζω ένα ελληνικό pop, καλοκαιρινού ύφος)
HB 8.5: Τι είναι αυτό; (με αηδιαστικό ύφος)
Ξ: Είναι το (τάδε τραγούδι).
HB 8.5: Α δεν ακούω καθόλου ελληνικά. Άλλαξέ το σε παρακαλώ.
(Εκεί έπρεπε να της απαντήσω το "Καλά, άραξε, ας το ακούσουμε και μετά." αλλά είπα να κάνω τον μαλάκα και το άλλαξα αμέσως. Ακόμα δεν μπήκε στο αυτοκίνητο και πήγε να μας πάρει από τον λαιμό!)

Παίρνει τηλέφωνο την φίλη μας:
HB 8.5: Έλα, είμαι με τον (τάδε) κι ερχόμαστε. Είστε εκεί;
Φίλη μας: Οχι, βασικα, πηγαμε για καφε στο (ταδε μέρος) και θα πάμε μετά στο bar, όπως είπαμε. Ρε συ, εν τω μεταξύ είμαι με 5-6 ατομα τα οποια δεν τα ξερετε. Θελετε μηπως να καθησετε στο bar και να ερθουνε σε κανενα μισαωρο;
HB 8.5: Δε πειραζει θα τα μαθουμε τα παιδια τωρα. Ερχομαστε (και της το κλεινει στη μουρη με νευρα!)

Οκ, η κατασταση δεν πηγαινε καλά. Η φίλη μου πήγε να μου κάνει κονέ με την τύπισσα κι αυτή φοβήθηκε λες και θα την βιάσω στο μπαρ. Λες και ειμαι ο αρχιλυκος. Την κοζαρω λοιπον που στελνει κατι μηνυματα καπου και ψιλιαστηκα για λιγο αυτο που επροκειτο να ακολουθησει. Αλλωστε τα ψωνια ειναι για να τα φοβασαι. Ειδικα τα καβαλημενα...

(Χτυπαει το κινητο της)
HB 8.5: Ελα, τι έγινε;
Φίλη της: (Της λεει κατι)
HB 8.5: Σοβαρά; Τώρα; Εεεε, οκ, ειμαι εξω, αλλα θα προσπαθησω να ερθω.....ελα, τα λεμε (κλεινει το τηλεφωνο). Να σου πω, σοβαρα εγινε κατι στο σπιτι. Μπορεις να με γυρισεις πισω;
Ξ: Τι εγινε;
HB 8.5: Κάτι οικογενειακό.
(Εν τω μεταξύ την ώρα που μου το λέει η καφετέρια είναι σχεδόν μπροστά μας! Έχω δύο επιλογές. Η την γυρνάω πίσω και κάνω μισή ώρα διαδρομή ή της ανοίγω την πόρτα και της λέω "Πάρε ταξί γιατί δεν μου αρέσουν τα παιχνιδάκια!" 9 στις 10 φορές αν γυρνάγατε τον χρόνο πίσω θα έκανα το δεύτερο!)
Ξ: Οκ, καλώς.
(Κι αφού την γύρισα)
HB 8.5: Χιλια συγγνώμη για σήμερα. Για να επανορθώσω θα σε πάρω εγώ τηλέφωνο να κανονίσουμε να τα πούμε. Οκ;
Ξ: Εγινε, καληνύχτα.

(Ακόμα παίρνει)

You have been cockteasered twice!

1 σχόλιο:

  1. Φιλε μου πρώτα από όλα συγχαρητήρια για το μπλογκ. :thumbsup:

    Παροτι παλιό το θέμα, θεωρώ ότι την έχασες για 2 λόγους, πρώτα γιατί την άφησες να κάνει κουμάντο στην μουσικη στο αυτοκίνητο και μετά που την πήγες σπίτι.

    Τέτοιες γκόμενες θέλουν χώσιμο αυτό που έχω καταλάβει οτι λες ως neg. Θεωρώ ότι αν της την έλεγες με την μουσική πχ "σώπα που μπήκες στο αμάξι μου για να μας αλλάξεις την μουσική" και αν έπαιρνε ταξάκι για την επιστροφή σίγουρα θα είχες και επόμενη ευκαιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή