Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Γυναίκες που βρίζουν

Η αλλιώς η "Γκόμενα βόθρος".

Εμείς οι πάλιουρες που πλέον φτάσαμε 30something, έχουμε μάθει τελείως διαφορετικά τη φάση του πως πρέπει να μιλάνε οι γκόμενες.

Τελικά τα τελευταία χρόνια, όταν ορμάμε σε κατά κάτι χρονάκια μικρότερες, βρίσκουμε ορισμένες από αυτές να ανοίγουν το στόμα τους και να βγάζουν κατσαρίδες. Φράσεις του στυλ "Τι θα γίνει ρε μαλάκα?", "Έλα ρε φίλε" και "Άντε γαμήσου" γίνονται καθημερινότητα.

Τελικά εμείς είμαστε οι περίεργοι και η γενιά των γεννημένων του '70 και του '80 έμαθε με συμμαθήτριες που ντρεπόντουσαν να μπινελικώσουν ή μήπως οι εποχές άλλαξαν;

Γιατί το γυναικείο μπινελίκι ενοχλεί
Λέμε ότι πρέπει να υπάρχει ισότητα στα δύο φύλα. Παπάρια. Αν υπήρχε ισότητα τότε οι ωραίες γκόμενες δεν θα εξαγοράζονταν από άντρες με χρήμα, ούτε θα παρατούσαν όσους δεν είχαν χρήμα. Πάρτε το χαμπάρι. Κάπου υπάρχει ισότητα και κάπου δεν υπάρχει. Ναι, δεν γουστάρουμε "ρε φίλε" να μιλάτε όπως εμείς.

Η εξήγηση είναι απλή. Φανταστείτε έναν μαλάκα να σας μιλάει σαν να είναι gay. Σκέψου τώρα προφορά από Κώστας Μαρτάκης και πάνω. Και πολύ πάνω όμως. Όσο πιο πάνω τόσο περισσότερο μπινελίκι από μια γυναίκα. Δηλαδή αν ο Μαρτάκης είναι το "Άντε ρε μαλάκα" της γκόμενας, τότε ο Τρύφων Σαμαράς θα είναι το αντίστοιχο "Άντε γαμήσου, γαμώ τη μάνα σου και την οικογένειά σου".

Σε αυτή την κλίμακα και υπό αυτούς τους όρους, εσείς θα γουστάρατε έναν άντρα που θα μιλάει σαν λούγκρα; Πριν γράψετε οι ξενέρωτες το σχολιάκι σας σκεφτείτε τον συμμαθητή και τον συμφοιτητή που είχατε και που έτρωγε δούλεμα, σύννεφο, καζούρα, bullying, μόνο και μόνο γιατί βάση της προφοράς του έδειχνε ότι γυάλιζε το πόμολο. Ότι την κάρφωνε την όπισθεν. Κι ας μην ήταν homo, ας ήταν straight. Ο τρόπος που θα μιλούσε δεν θα σας ξενέρωνε;

Το πόρισμα
Έτσι αντίστοιχα όπως ένας άντρας μπορεί να μιλάει σαν γυναίκα και να την ξενερώνει, έτσι κι εμείς τρώμε ξενέρα όταν σας ακούμε να μπινελικώνετε. Αυτό δε σημαίνει ότι έχουμε το δικαίωμα να σας αρχίσουμε στα μπινελίκια (εκτός από το sex που είναι άλλο θέμα). Είπαμε, κρατάμε επίπεδο. Δεν μπινελικώνουμε, δεν χτυπάμε κτλ.

Οι μπιχτές μου σήμερα πάνε προς όλες τις ξενέρωτες που σε αρχίζουν στα μπινελίκια πρώτες. Κάτι "Έεεελα ρε μαλάκα, σοβαρά?" πες το στις κολλητές σου όπως εμείς το λέμε στα φιλαράκια μας. Όχι σε εμάς.

Όλες οι απανταχού τύπισσες πρέπει να πάρετε κατσαβίδι και να το βιδώσετε στον εγκέφαλο ότι μια γυναίκα πρέπει να έχει περισσότερο τρόπους από έναν άντρα. Σε κάμποσα χρόνια άλλωστε θα πρέπει να μεγαλώσει κι ένα παιδί. Και όσες το έχουν κάνει αλητάκι σας το λέω από πρώτο χέρι, το μπινελίκι το είχανε για πρωινό.

Μακριά από εμάς, στο διάολο κι ακόμα παραπέρα. Δεν σας γουστάρουμε όσο μουνάρες κι αν είστε.

3 σχόλια:

  1. Προπερυσι το καλοκαιρι στο λιμανι του νησιου ενα παληκαρι θελοντας να βγαλει φωτογραφια και κανοντας λιγο πισω παταει στο ποδι κατα λαθος ενα γκομενακι η οποια με την πρωτη ματια εδειχνε γλυκια. Τι χριστο παναγιδι ακουσε.. ειλικρινα και χωρις υπερβολη. Το παλικαρι δεν ηξερε που να κρυφτει, ολοι να κοιταζουν την γκομενα και μερικοι της την ειπαν κιολας για να ακουσουν και αυτοι με την σειρα τους ''γαμησιατικα''
    Ειπαμε απαραβατος νομος ΠΟΤΕ δε χτυπαμε γυναικες. ομως τη συγκεκριμενη τυπισσα ευκολα την εστελνα να κανει την πρωινη της βουτια στα νερα του λιμανιου.
    Πιτσιρικας με ενα φιλο θα ημουν δε θα ημουν 18 -19 σε ενα φαστφουνταδικο για ξενυχτακια σκανε το πρωι 2 γκομενες, κομματοι απ οτι θυμαμαι, μεγαλυτερες απο εμας.
    Αρχιζουν δτην ψυχρα και φορα παρτιδα ποσσες πιπες μαζεψε η καθεμια στο νησι και σαν να μην τρεχει καστανο πως πηδηχτηκε η καθε μια Ολα μεσα πιπες γαμησια ετσι μιλουσαν... Ναι ρε μαλακα?? σοβαρα μιλας ?? απαντουσε η αλλη. Πιτσιρικαδες εμεις τοτε μειναμε καγκελο γιατι αν γινοταν τωρα θα επεφτε χοντρο πεσιμο. Προφανως τα ελεγαν να τα ακουσουμε εμεις και μια αλλη παρεα διπλα και οι τυπισσες μαλλον ηταν του one night stand γιατι οι τυποι που τις πηδουσαν χτες δεν ηταν μαζι τους. Μου εκανε εντυπωση που η αλλη αντροπαρεα ξενερωσε, σηκωθηκε και εφυγε.
    Κοριτσια οσες μιλατε ετσι ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ
    One more time ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ!!!! Οσο και μουναρες να ειστε απλα δε θα κανουμε καν βημα να σας την πεσουμε, οχι γιατι σας φοβομαστε απλα ακουγεται στα αυτια μας κατι το πολυ αφυσικο και ασχημο
    Αυτα... Καλη χρονια σε ολους!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ! ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ!
    Ένα μήνα μετά το σχόλιο του καλού φίλου Apache.
    Αύριο στις 11 το πρωί άρθρο για τον Βαλεντίνο.
    Στο εξής ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα αρθρο την εβδομάδα.
    Sorry μάγκες. Θα τα γαμήσω όλα τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξενερωμένε Συντάκτη. Μη συγχύζεσαι. Δεν αξίζει τον κόπο για γυναίκες. Είμαι δικηγόρος μεσήλικας και έχω εντρυφήσει λόγω επαγγέλματος στο οικογενειακό δίκαιο. ΄Εχουν περάσει από το γραφείο μου εκατοντάδες ανισόρ-ροπες, που πλακώνονται με τους άνδρες τους και χωρίζουν για ψύλλου πήδημα. Βέβαια και πολλοί άνδρες δεν είναι άγγελοι.... Εν πάσει περιπτώσει, η ηλίκία και η πείρα με έχουν κάνει αναίσθητο και και δεν δίνω δεκάρα για καμμία από αυτές. ΄Οσο τους δίνεις σημασία και τρέχεις από πίσω τους σε εκμεταλλεύονται. Εάν τις φτύνεις τρέχουν αυτές. Οι πιο κερδισμένοι άντρες από σχέσεις με γυναίκες είναι οι αληταράδες. Τα ευγενικά παιδιά είναι καταδικασμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή