Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

5 λόγοι για τους οποίους δεν έχει χρόνο να σε δει


Και ξέρεις ότι είναι μαλακίες.

Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι το Νο. 1 πράγμα που μισώ όταν έχω σχέση είναι το εξής. Ότι υπάρχουν γκόμενες που θα σου πουν "Δεν βλεπόμαστε" την στιγμή που όποτε αφήνεις την δουλειά σου για να τις συναντήσεις αυτές έχουν..."ήδη κανονίσει".

Για διευκρινίσουμε κάτι κορίτσια. Μπορείτε να βάλετε το μυαλό σας να δουλέψει ΜΙΑ Φορά και να σκεφτείτε: Πόσες φορές σας έχει ρίξει άκυρο ο δικός σας και πόσες εσείς? Να τις μετρήσετε. Να δούμε λοιπόν ποιος φταίει που "Δεν βλεπόμαστε".

Επίσης όταν ο άντρας δεν μπορεί, κατά 80% θα έχει δουλειά (για να βγάλει λεφτά να ζήσεις εσύ στο μέλλον) και κατά 20% άλλο χόμπι όπως να δει μπάλα, να παίξει μπάλα, games με φίλους, κλασικές ανδρικές μαλακίες δηλαδή για να ψυχαγωγηθεί. Εσείς όταν δεν μπορείτε τι δικαιολογία βρίσκετε;

Η χειρότερη "φάρα" γυναίκας είναι αυτή που ΠΡΩΤΑ κανονίζει και ΜΕΤΑ σας το λέει! Θα σας το πει όταν θα την ρωτήσετε αν θέλει να τα πείτε! Αν δεν της το λέγατε μπορεί να έβγαινε κιόλας και να μην το μαθαίνατε ποτέ! Ναι, είμαι με μία τέτοια εδώ και κάτι χρόνια. Πόσο γαμάτο?

Είναι η επιτομή της μαλακίας! Η ένδειξη ότι το βούρλο πρέπει να έχει άχυρα μέσα στο κεφάλι! Δεν εξηγείται αλλιώς! Πως στον πούτσο μωρή ηλίθια κανονίζεις πάντα χωρίς να μας το λες και καπάκι να διαμαρτύρεσαι ότι δεν βρισκόμαστε;

Θα σας κάνω εγώ μια λίστα με 5 λόγους για τους οποίους οι γκόμενες μας γράφουν στο μουνάκι τους και που δείχνουν ξεκάθαρα ότι οι λόγοι αυτοί είναι ΓΤΠ σε σχέση με τους δικούς μας:

1)Καθημερινές βόλτες με φίλεςΝαι, το καταλαβαίνουμε. Έχεις φίλες, πρέπει να βγεις. Αλλά όταν την προηγούμενη μέρα έχεις βγει με την φίλη σου στα μπαράκια, έχεις πιει τον κώλο σου και μου λες "Είμαι πτώμα, δεν μπορώ, να κανονίσουμε άλλη μέρα;" πόσο μαλάκας πιστεύεις ότι είμαι; Δηλαδή επειδή η φίλη σου είναι μπακούρι και θέλεις να σου πει τον πόνο της πρέπει να στερηθούμε την έξοδο; Στην τελική το να γυρίσεις πίσω μια λογική ώρα και όχι όταν ξημερώσει η επόμενη μέρα δεν σου στροφάρει να το νιώσεις;


2)Ψώνια
Τον ένα μήνα έχει εκπτώσεις, τον άλλο ξόδεψες μία εβδομάδα να ψάχνεις να μου βρεις δώρο γενεθλίων/γιορτής/επετείου, τον παράλλο έχει γενέθλια/γιορτή η μαμά ή ο μπαμπάς ή τα αδέρφια και ψάχνεις να τους αγοράσεις δώρα, μετά έχει γενέθλια μια κολλητή σου, ε και το κερασάκι στην τούρτα: Πληρώθηκες ή πήρες το δώρο και λες να το ξοδέψεις σε κλασικό Shopping Monster.

ΨΩΝΑΡΕΣ. Νομίζω αυτή είναι η λέξη. Καταναλωτικά ΟΡΓΙΑ. Η μάλλον ΟΡΓΑΣΜΟΣ στο Shopping! Μεγαλύτερος κι από το καλύτερο γαμήσι που μπορείτε να φάτε. Τίποτα δεν συγκρίνεται με το να γεμίζεις τις τσάντες σου με ψώνια για να πάρεις το 20ο ζευγάρι παπούτσια, το 12ο φόρεμα, το 40ο μπλουζάκι. Και φυσικά να χαθεί άλλη μια μέρα που θα τα λέγατε.

Απλά ψόφος.

3)Μαλακίζεται στο Facebook
Υπό μεταφορική έννοια. Ο "socialmediaκος αυνανισμός" έχει βαρέσει κόκκινο στις μέρες μας. Η τύπισσα κάνει chat με ΟΠΟΙΟ πλάσμα στον πλανήτη έχει καυλί ανάμεσα στα πόδια του, κατά το οποίο chat λαμβάνει διαρκώς κοπλιμέντα και επιβεβαίωση, επειδή π.χ. είστε μαζί 2 χρόνια και δεν της λες κάθε μισή ώρα "Μωράκι μου" και "Αγάπη μου" και "Τι κούκλα είσαι" και τι "Ωραία μάτια έχεις" όπως στις αρχές. Τα έχεις αραιώσει σε ένα κάθε 2 μέρες. Οπότε? Ε οπότε ας πάρει επιβεβαίωση...με το μπουρί της σόμπας κάθε λίγα λεπτά!

Φυσικά θα σου αρνηθεί ότι τρέχει το οτιδήποτε με όλους αυτούς με τους οποίους μιλάει ή ότι έχει ανταλλάξει κινητό μαζί τους ή ότι φλερτάρει ή ότι σκοπεύει να βγει τέλος πάντων. Αλλά εσύ αν τολμήσεις και μιλήσεις σε καμία...δεν πα να είναι παλιά σου συμμαθήτρια ή συνάδελφος; Φλερτάρεις ρε μαλάκα! Δεν έχει "Μα και μου". Εσύ φλερτάρεις κι εγώ μπορώ να κωλοτρίβομαι σε όποιον μου στείλει μήνυμα. Άλλωστε "Αυτός έστειλε πρώτος", έτσι δεν είναι? Ενώ στην περίπτωσή σου εσύ έστειλες πρώτος. Και γαμώ τις λογικές.

Στο θέμα μας. Ξοδεύουν 2-6 ώρες τη μέρα στο Facebook, στο Instagram, στο Twitter, στο Youtube, παντού και πάντα. Λιώνουν. Σαπίζουν. Λες και είναι η δεύτερη φύση τους. Και δεν έχουν χρόνο μετά να σε δουν.

Γιατί? Γιατί πολύ απλά σου φέρουν την δικαιολογία "Έχω δουλειές στο σπίτι/Εργασίες και δεν πρόλαβα" ενώ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΟΥΣΑΝ στο Facebook! Ναι μωρή ηλίθια! Αφού μαλακιζόσουνα λογικό είναι να μην έχεις κάνει τις δουλειές σου και να μην μπορούμε να τα πούμε! Αν τις έκανες πρώτα τότε θα τα λέγαμε!

4)Χρόνος με την οικογένεια
Για να το ξεκαθαρίσω. Σιχαίνομαι τους μαμόθρεφτους. Εχει και το δικό μας φύλο τα άσχημά του. Αλλά ειλικρινά το να περνάει ώρες με την οικογένειά της σε άκυρες στιγμές, όπως Σάββατο βράδυ που περιμένεις να βγείτε, μέρες όπου πλάκωσαν οι θείοι και έγινε τραπέζι στο σπίτι (τους οποίους θείους τους βλέπει 10 φορές τον χρόνο αλλά δεν έχει να κάνει) και πολλές ακόμη φάσεις όπου η τύπισσα θα πάει μέχρι και τριήμερο οικογενειακό κατ' επανάληψη και θα σε αφήσει στα κρύα του λουτρού να βγεις με τους φίλους σου. Όσους είναι ελεύθεροι τέλος πάντων.

5)Διάβασμα
Το άφησα τελευταίο. Ναι μεν ας διαβάσεις για την σχολή σου αλλά μην το τερματίσεις. Βγες κι ένα Σάββατο και μια φορά μεσοβδόμαδα να ξεσκάσεις για να μην "καεί" ο εγκέφαλος. Αν θες να διαβάσεις λογοτεχνικό βιβλίο άστο για άλλη μέρα, δεν θα πάθεις κάτι. Το 5 συνδέεται με το 3 βέβαια, γιατί όσο υπάρχει το 3 επηρεάζει και το 5.


Στις δικές μας περιπτώσεις, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, μου έχει δοθεί η εντυπωση ότι στο θέμα ραντεβού είμαστε πιο σωστοί. Όταν λέμε ότι θα κανονίσουμε...τέλος. Δεν ξεκανονίζεται τίποτα. Βάζουμε ένα πρόγραμμα για το πότε θα τα πούμε, με βάση τις δουλειές, κι ας σπάει τα νεύρα το πρόγραμμα αυτό, διότι εσείς δεν έχετε...καν πρόγραμμα.

Η βασικότερη διαφορά μας είναι ότι εμείς κυρίως δουλεύουμε, άντε και για λίγο να ψυχαγωγηθούμε κάθε δεύτερη Τρίτη/Τετάρτη στο Τσου Λου (όσοι βλέπουν μπάλα) ή με άλλες ασχολίες, απλά για να ξεσκάσουμε απ' την πολύ δουλειά την οποία εσεις δεν κάνετε. Ο μέσος άντρας δουλεύει άλλωστε περισσότερο απ' τη μέση γυναίκα. Μπορεί να έχετε να ξυρίσετε κανένα πόδι, να δείτε πως πάει η περίοδος, να περιποιηθείτε κανένα μαλλί (δεν τα έβαλα παραπάνω), ναι ξέρουμε ότι "πονάει το να είσαι γυναίκα" αλλά όλα αυτά είναι στα πλαίσια του "Ετοιμάζομαι". Πριν από αυτό έχουν προηγηθεί αυτοί και πολλοί ακόμα λόγοι για τους οποίους απλά είστε αδικαιολόγητες. Χωνέψτε το και πάμε παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου