Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Οι σωστές γυναίκες


[Email του αναγνώστη ath_ger]

Για να εισαι σωστος ανδρας απεναντι σε μια γυναικα, πρεπει να εχεις να κανεις με αληθινες γυναικες! Όχι με κουτσαβακια που νομιζουν πως μπορουν να καταφερουν τα παντα και δεν ξερουν αν ειναι αρσενικα ή θηλυκα.

Με γυναικες που αφηνονται, που δινουν, που αγαπανε, οχι ψυχρες υπολογιστικες μηχανες χρηματων. Γυναικες που οταν χωριζουν, δε θελουν να δουν κανεναν, ουτε να τους αγγιξει αλλος μεχρι να συνελθουν και οχι τσουλακια που στο πρωτο βραδυ ξαπλωνουν διπλα στον καινουριο!
Με αυτες που ξερουν γιατι κανουν ερωτα με τον ανθρωπο τους και οχι με το πορτοφολι και το αμαξι του. Που δεν κανουν σχεσεις για το συμφερον και σεβονται αυτον που τις συνοδευει. Που τον κανουν να νιωθει περηφανος επειδη τις εχει πλαι του και του δινουν δυναμη και λογο για να προσπαθει οταν τα πραγματα δεν πανε καλα Που προσπαθουν και δεν τα παρατανε με την πρωτη στραβη.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΣΩΣΤΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Γιατι o καλος Θεουλης ηξερε, οταν επλασε τον ανδρα και την γυναικα. Και δεν το εκανε ουτε για να τις υποβιβαζουμε ουτε για να βγαινουν απο πανω, αλλα για την ισορροπια. Δε θα πληρωσουμε τα σπασμενα και τα απωθημενα των προηγουμενων γενεων. Αν γινοταν να ζει και να τα καταφερνει το ενα φυλο χωρις το αλλο, απλουστατα θα εκανε μονο γυναικες ή ανδρες ή κατι ουδετερο.

ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου