Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Χώρισα την γκόμενά μου γιατί έγινε πουτάνα!

Βίζιτες πολυτελείας για λεφτά, αυτοκίνητο και laptop!

Το κείμενο που θα διαβάσετε είναι 100% αληθινή ιστορία. Ναι, μόλις χώρισα. Μετά από χρόνια σχέσης μόλις έγινα και επίσημα κερατάς από εκεί που δεν το περίμενα! Ναι, μιλάμε για το γνωστό HB 9,5 με το οποίο όπως ξέρατε πολλοί είχα σχέση κάτι χρόνια τώρα και που αποτελούσε Target μου στην Ενότητα "Να χωθώ?" Το θέμα είναι ότι δεν μιλάμε απλά για πουτάνα. Μιλάμε για βιζιτού πολυτελείας που γαμιότανε...για λεφτά!

Θέλω όλοι να διαβάσετε την παρακάτω ιστορία γιατί μπορεί να συμβεί και σε εσάς μετά από μακροχρόνια σχέση. Δώστε μεγάλη προσοχή σε όσα θα γράψω.

Πως την ανακάλυψα
Όσο κι αν σας ακούγεται περίεργο, όλα ξεκίνησαν όταν πριν από μία εβδομάδα θέλησα να πιάσω το κινητό της και να τσεκάρω τι παίζει. Δεν με άφησε με την πρόφαση ότι "Δεν είναι σωστό γιατί ο καθένας μας πρέπει να εμπιστεύεται τον άλλο". Σχεδόν παίξαμε ξύλο μέχρι να πάρω το κινητό της, αλλά χωρίς να γνωρίζω το PIN δεν κατάφερα να μπω και να δω τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει.

Μέχρι που έκανε την μαλακία να πεταχτεί μια μέρα να αγοράσει κάτι από το μίνι μάρκετ και να ξεχάσει το κινητό ανοιχτό στο γραφείο! Από το πρώτο δευτερόλεπτο που έλειψε το άρπαξα, μπήκα στα SMS, είδα έναν άγνωστο αριθμό να της στέλνει μηνύματα με αγάπες και αρχίδια και κατάλαβα τι έπαιζε. Εκεί μου κόπηκαν τα πόδια! Κατάλαβα ότι είχα γίνει κερατάς.

Επειδή όμως τα μηνύματα ήταν μόνο της τελευταίας εβδομάδας (γιατί το πουτανάκι φρόντισε να τα σβήνει) τότε μπήκα και στο Facebook. Προς μεγάλη μου έκπληξη λοιπόν είδα τις συνομιλίες της με τον γκόμενο. Για να μην τα πολυλογώ, η γκόμενα είχε σχέση μαζί του 3 μήνες!


Πως άρχισε να γαμιέται
Τα διάσημα μοντέλα στην Ελλάδα δεν πιάνουν μία μπροστά στο πουταναριό που έμπλεξα. Τραβιότανε με γιο γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος μπορεί να μου έριχνε κάτι χρονάκια αλλά δε γαμιέται, το φύσαμε το χρήμα.

Η γνωριμία έγινε κατά τύχη μέσω της δουλειάς της. Από το γραφείο της όπου περνούν διάφοροι λεφτάδες κατά καιρούς, έτυχε να βρεθεί και το συγκεκριμένο άτομο. Αρχικά της είπε απλά να βγουν για καφέ με μία συνάδελφό της οι τρεις τους. Σου λέει "Τρία άτομα θα είμαστε, ένα αθώο ραντεβού θα είναι". Έλα όμως που εκεί είδε την φίλη της να του κωλοτρίβεται! Το αποτέλεσμα; Επί ένα μήνα η φίλη της γαμιότανε μαζί του και αποσπούσε ποσά της τάξεως των 500-1.000 ευρώ ανά ραντεβού-γαμήσι!

Οπότε τι σκέφτεται η πουτάνα μας; "Καλά αυτή που είναι HB 8,5 του παίρνει τόσα και εγώ που είμαι HB 9,5 δεν θα του τα πάρω; Τώρα θα δει!" Στους καφέδες και στα ποτά λοιπόν που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι το τσόκαρο ήταν με τις φίλες της όπως έλεγε, πολλές φορές δεν ήταν με φίλες, αλλά έβγαιναν οι τρεις τους. Αφού κράτησε καλά το φανάρι και ανταλλάξανε κινητά, φρόντισε ο ίδιος να της την πέσει (καθότι πιο μουνάρα), να βγουν οι δυο τους κι εκεί να αρχίσει το μεγάλο κέρατο.

Κρατήστε την αναπνοή σας μαλάκες. Θα μείνετε με αυτά που θα διαβάσετε!


Οι πιο ακριβές βίζιτες στην ΕλλάδαΑν τα μοντέλα παίρνουν κάτι κατοστάρικα για να γαμιούνται με λεφτάδες τούτη εδώ ειλικρινά σας λέω το τερμάτισε! Στις αρχές, όταν έβγαινε μαζί του, του κλαιγότανε ναζιάρικα δήθεν ότι έχει οικονομικό πρόβλημα στο σπίτι. Χρωστούσανε κάτι ενοίκια και είχε λέει -και καλά- αγχωθεί. "Παπάρια" θα προσθέσω εγώ καθώς με κανα δυο ενοίκια δεν σου κάνουν έτσι εύκολα έξωση. Έχω παράδειγμα από άτομα που έπρεπε να φτάσουν να χρωστάνε ενοίκια ενός έτους για να τους πετάξει έξω ο σπιτονοικοκύρης.

Στις αρχές του έπαιρνε με το καλημέρα 500ευρα. Ο τύπος φάσωνε. Και φάσωνε καλό μουνί. Δεν του έφτανε όμως μόνο αυτό. Τι έκανε λοιπόν το πουτανάκι μας; Όταν είδε ότι "εδώ έχει ψωμί" αποφάσισε να του ζητήσει...laptop! Το ήθελε λέει γιατί καμιά φορά κάθεται στον υπολογιστή η μητέρα της και θέλει έναν φορητό υπολογιστή να αλλάζει δωμάτιο, να πηγαίνει αλλού και να έχει την ησυχία της. Ε λοιπόν για να της πάρει laptop εκεί έκατσε και το πρώτο γαμήσι!

Να σημειώσουμε εδώ ότι έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο πατσαβούρη τον οποίο και έχω δει σε φωτογραφία. Φυσικά το φουσκωτό πορτοφόλι δεν σε κάνει τόσο πατσαβούρη. Κι αν νομίζατε ότι οι γυναίκες του εξωτερικού είναι πουτάνες και σκατόψυχες καιρός να αναθεωρήσετε μαλάκες. Ακούστε και αυτό. Έχει και συνέχεια το πράμα! Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία από τις πιο μεγάλες πουτάνες στην Ελλάδα! Βάση ταρίφας πάντα!

Ενώ λοιπόν η πουτάνα μας (πρώην μου πλέον) είχε καβατζώσει ολόκληρο laptop με ένα γαμήσι, αποφάσισε να χοντρύνει το πράγμα και του ζήτησε αυτοκίνητο! Μέχρι εκείνη την ημέρα να σημειώσω ότι οδηγούσε το αυτοκίνητο της μητέρας της η οποια καθότανε κυρίως στο σπίτι. Είχε ένα παλιό Opel Astra που δεν νομίζω να την χάλαγε.

Τι πήγε και του ζήτησε λοιπόν; BMW Z4! Γαμώ το σπίτι της απλά! Ο τύπος είχε λυσσάξει να ξαναγαμήσει το μουνάκι της και δεν κρατιότανε! Φανταστείτε τώρα. Γιος επιχειρηματία, έτσι; Με εταιρείες κωλοσσούς, βίλα και το χρήμα να ρέει λέμε! Τι έκανε λοιπόν; Με μερικά γαμήσια της το πήρε. Σε κάθε γαμήσι έδειχνε πρόοδο. Στο ένα πήδημα διάλεγαν αμάξι, στο άλλο το παραγγέλνανε, στο παράλλο πλήρωνε την ασφάλεια κ.ο.κ. Με 5-6 γαμήσια ακόμη η BMW Z4 ήρθε σχεδόν κούτα στην πουτάνα κερασμένη.

Οι σκόρπιες σκέψεις του κερατά
- Ποιο μοντέλο-βιζιτού στην Ελλάδα μπορεί να γαμιέται με τόση ευκολία και να με ελάχιστα γαμήσια να αποκτά ένα αμάξι πολυτελείας; Η γκόμενα που έχει μια απλή δουλειά γραφείου μέχρι και σήμερα κατάφερε να ξεπεράσει ακόμα και όσα μοντέλα δουλεύουν ως βιζιτούδες!

- Πόσο μαλάκας μπορεί να αισθάνομαι όταν μετά από κάποια χρόνια σχέσης περίμενα ξέρω γω του χρόνου να προχωρήσει το πράμα σοβαρά; Και είχαμε κάνει κιόλας μια προεργασία. Και πόσο τυχερός στην ατυχία μου που δεν άνοιξα και σπίτι με το πουταναριό. Να με κάνει κερατά και να μην χωράω να περάσω από την πόρτα. Ρε το φαντάζεστε;

- Είχε την νοοτροπία ότι ο άντρας θα πρέπει να τα κερνάει όλα. Λοιπόν κρατήστε αυτό που θα σας πω. Κλασικό σημάδι πουτάνας που κάνει σχέση μόνο για φράγκα. Στην πορεία της το άλλαξα βέβαια αυτό αλλά δυστυχώς οι απόψεις υποσυνείδητα δεν αλλάζουν! Ειλικρινά αν στην επόμενη ακούσω κάτι τέτοιο θα σηκώνομαι όπως είμαι και θα φεύγω.

- Έκανε κατά καιρούς Facebook chat με διάφορους, χωρίς όμως να φλερτάρει. Να λοιπόν άλλο ένα στοιχείο. Όταν μιλάει με άλλους στο Facebook, ακόμα κι όταν δεν φλερτάρει, είναι σημάδι ότι ψάχνεται. Ένα θα σας πω. Από σήμερα ψαχτείτε! Όλοι σας! Ανοίξτε συνομιλίες παντού. Κι αμα δείτε καμιά μαλακία στείλτε τις στο διάολο. Αρκετά τις ανεχτήκαμε.

- Θα περιμένατε εσείς μια γκόμενα που δεν έχει φασωθεί ποτέ της και που στα πρώτα χρόνια ήταν νορμάλ, ξαφνικά να υπάρξει τόσο μεγάλη στροφή από το πουθενά και χωρίς λόγο; Κι όλα αυτά ενώ ήσασταν σωστοί απέναντί της; Να πω ότι είχα κερατώσει, να πω ότι την χτυπούσα, να πω ότι έκανα μια σοβαρή μαλακία, να το καταλάβω ότι θα φάω κέρατο. Αλλά χωρίς να έχω κάνει τίποτα, τι έφταιξα ρε μάγκες; Έχουμε ή δεν έχουμε δίκιο μετά από όλα αυτά όταν τις λέμε πουτάνες; Ποιος άντρας που βγάζει έναν κανονικό βασικό μισθό όπως αυτή θα πήγαινα να γίνει ζιγκολό για να αποκτήσει αμάξι πολυτελείας; Γνωρίζουν τι θα πει η λέξη "αξιοπρέπεια"; Ε αρχίδια.

Η επόμενη ημέρα
Όταν ανακάλυψα τι είχε γίνει δεν μίλησα στην αρχή. Μετά όμως μάζεψα όσα πράγματά της είχε εδώ (δεν ζούσαμε κανονικά μαζί, ευτυχώς), της τα έβαλα σε μια βαλίτσα και την επόμενη φορά που ήταν να συναντηθούμε, αυτή συνάντησε....την βαλίτσα της αντί για μένα! Κι εγώ την έβλεπα από απόσταση μέσα στο αυτοκίνητό μου και γέλαγα. Γέλαγα, έκλαιγα, κάτι τέτοιο.

Αυτή είχε σπάσει τα τηλέφωνα για να της απαντήσω. Μέχρι που ήρθε κι από το σπίτι αλλά δεν της άνοιγα. Καθότανε απ' έξω και ζητούσε συγγνώμη. Έκλαιγε. Όταν γαμιότανε φυσικά δεν τα σκεφτότανε όλα αυτά. Μία φράση όμως θα της έμεινε για τα καλά εκείνη την ημέρα γιατί της την φώναζα μέσα από την πόρτα όταν χτυπούσε:

"Πουτάνα σήκω και φύγε από την ζωή μου."




Κάντε share το άρθρο όσο μπορείτε. Παντού. Είτε δημόσια, είτε prive.
Μετά από όλο αυτό δεν παίζει να ξαναεμπιστευτώ καμία και για κανένα λόγο.
Πουτάνα πολυτελείας; Σοβαρά τώρα; 

2 σχόλια:

  1. Η δικιά μου ιστορία στα γρήγορα . Γυρίζω από μπάρκο χαρούμενος (πρώτη φορά έκανα 9 μηνό σαν πρώτος καπετάνιος). Δεν είχα πει τίποτα στην κοπέλα που τα είχα 5 χρόνια για να της κάνω έκπληξη . Μπαίνω σπίτι ακούω φωνές . Την πιάνω Καβάλα με γιο γνωστού εφοπλιστή. Θολώνω και τον αρχίζω στα μπουκέτα τον πετάω έξω από το σπίτι κυριολεκτικά με τις κλοτσιες παίρνω και την άλλη που έκλαιγε και ζυταγε συγγνώμη την σηκώνω την πάω μέχρι την εξοπορτα. Ο άλλος φεύγει η άλλη κλέγεται βγαίνω έξω τις δίνω όλα τα πράγματα της και της λέω " δεν ήξερα ότι ησουν σαν τις πόρνες που πήδαγα στα λιμάνια πριν σε γνωρίσω " . Μπαίνω σπίτι ντύνομαι φτιάχνωμαι παίρνω κολλητό τηλέφωνο παω βόλτα γυρνάω . Ακόμα στα σκαλιά μόνη της να κλαίει . "Άμα το μεσημέρι όταν ξυπνήσω είσαι ακόμα εδώ θα πάρω την αστυνομία " μου απαντά " άσε με να σου εξηγήσω σε παρακαλώ εισαι ο έρωτας της ζωή μου " . " Μου προκαλείς αηδία δεν θέλω να σε ξαναδώ πως το λένε ρε πουτάνα δεν καταλαβαίνεις " . Μπήκα σπίτι ξεράθηκα στον ύπνο σηκώνομαι 3 η ώρα δεν ήταν έξω . Έχω να την δω ένα χρόνο ... Ένα είναι σίγουρο φίλε μόνο τα λεφτά τις νοιαζουν , μπορεί ο άλλος να μην βελπεται και να την έχει 5 εκατοστά (κυριολεκτικά κάπου τόσο την είχε) αλλα το δικό μου αμάξι (που κάνει και 70.000 ευρώ) που να συγκριθεί με την Φερράρι του ποστι... Κρίμα ο χρόνος και τα χρήματα που ξόδεψα και χάλασα για αυτήν την γυναίκα .... Πάντως χαίρομαι για ένα πράγμα εγώ αυτήν την έσκιζα για πέντε χρόνια και δεν την πλήρωνα ενω ο άλλος έμαθα της πήρε Porsche και διαμέρισμα στο Ψυχικό για να χωρίσουν μετα από ενα χρόνο και να κρατήσει τα δωράκια της ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 8.5 χρόνια σχεση. Μου λέει να μετακομίσουν από αθηνα για Θεσσαλονίκη. Συμφωνώ. Αλλάζω σπίτι, ανεβαίνω να στρώσω το έδαφος. Την ένιωθα ξανθά εβδομάδα ψυχρή.10 με 20 Δεκεμβρίου όλα αυτά. 25 είχαμε επέτειο. 31 κατεβαίνω Αθήνα έκπληξη. Βρίσκω στο κινητό ότι έστελνε το κουνι της κλπ σε ένα 45χρ απ την δουλειά της. Σημειωτέον είναι 30 η κυρία με π κεφάλαιο.
    Σε 5 λεπτά βρήκα τηλέφωνα κλπ. Την κάλεσα γιατί εργαζόταν όταν το βρήκα κ εηρθε σπίτι. Την εφτυσα την έβρισα κλο
    Έφυγα από το σπίτι της Αθήνας κ όταν γύρισα να πάρω τα πράγματα είχε πάρει μέχρι κ τα μακαρόνια.
    Ηθικό δίδαγμα. Κόλλησα Θεσσαλονίκη τουλάχιστον ως το 2022 λόγω της εργασίας μου. Έκλαψα, έσκασα αλλά συνεχίζω πλέον την ζωή μου.
    Μην αλλάξετε την ζωή σας για καμιά γυναίκα. Να κοιτάτε τον ευατο σας πρώτα.
    Τέλος κατάλαβα πως είμαι πιο δυνατός από όσο μπορούσα να φανταστώ.
    Δεν ξεχνάω. Κάποια στιγμή θα πληρώσει αλλά όχι ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή