Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Κάτω οι πουτάνες, πάμε για εισαγόμενα

[Email του αναγνώστη Koo]

Τετοια ακουω και βλεπω και ξενερωνω τη ζωη μου με τα πουταναρια. Κοιτα ρε το καριολιδιο τι σου εκανε.

Μιλαμε για πουτανα τερματισμενη δεν παει παρα περα, τα χω δει ολα τωρα σ αυτο τον κοσμο.
Ενας κολληγτος μου απο Αθηνα παντρεμενος επιασε τη γυναικα του ( αφου την μεθυσε και εψαξε το κινητο της) να γαμιεται με τον γυμναστη, κατα τα αλλα τουτο εδω το πουταναριο πηγαινε να διατηρησει το σωμα λαμπαδα που εχει (γιατι ειναι μουναρα) και επαιρνε για καλυψη αποκρυψη αλλες 2-3 φιλες μαζι. Την τσακωσε απο το λογαριασμο του facebook οταν  ο φιλος εστειλε μην απο το προφιλ της (κατι ειχε υποψιαστει) και ο γυμναστης απαντησε.... "τι κανει το καυλιαρικο μωρακι μου?"

Γαμησε τα απλα ειναι να χτυπας το κεφαλι στον τοιχο, οταν μυριστουν φραγκα ανοιγουν τα ποδια με την μια. Το αλλο το βλημα που της το ειχα παιξει ο πλουσιος τυπας απο τη χαλκιδικη και μονομιας της φυγαν τα ξενερουα της και η μυτη που ειχε σηκωσει και με αρχισε στα κλαρινα.

Αυτα βλεπω και δε μετανιωνω που ειμαι free to go. να μπλεξουμε με ποια? με μαθηματικη ακριβεια θα μας τα φορεσει και αν δε το χει κανει το επεξεργαζεται στον εγκεφαλο της .

Δε ξερω τι να πω.... Καταλαβαινω τι λουκι τραβας ειναι πολυ βαρυ κεραμιδι αυτο.
Χωρις πλακα η μονη που αξιζει να ασχοληθω (και εκει εχω ακομα αμφιβολια) ειναι μια κοπελα απο Ινδια με την οποια παιζουμε Criminal Case και μιλαμε καθημερινα, ψηνεται να ερθει Ελλαδα, πιστευω οτι ειναι η μονη που θα μπορουσα να κανω κατι σοβαρο μαζι της.

Μακρια απο τα δικα μας τα πορνιδια, θα μου πεις υπαρχουν και καλες τυπισες (το πιστευω και εγω) αλλα που διαολο ειναι?


(Στείλτε τα emails σας στο ksenerotes@gmail.com).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου