Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Bitches και μπάζα ενωθείτε

[Email του αναγνώστη Archon]

Ποτε μια γκομενα (ΗΒ8 και πανω) μπορει να νοιωσει τον κοινωνικο αποκλεισμο?
 
Οταν ολες οι γκομενες ΗΒ6 και κατω την ζηλευουν θανασιμα , απ'το πρωτο δευετερολεπτο.

Ξερουν πολυ καλα οτι ενα ΗΒ8 και πανω μετραει σε ολες τις εκφανσεις της ζωης , εχει καλυτερη ψυχολογια απο αυτες και καποια στιγμη , αν ειναι σινγκλς , αργα η γρηγορα θα εμφανισουν το Α male και θα της κανουν να φανε τα λυσσακα τους!
Γιατι οπως και να το κανουμε , θα χτυπησουν αρσενικο , που θα εχει value περισσοτερο απο τον δικο τους !

Ασφαλως και παιζει ενα ΗΒ8 να ριξει καταρες σε ενα ΗΒ9 γιατι του εφαγε το γκομενο ή χιλια δυο αλλα..αλλα τα εχει πει κι ο Ξενερωμενος αυτα.

Προσπαθηστε να φτιαξετε ενα κοινωνικο status, μεσα απο παρεες και μην μιζεριαζετε!

Απ'την αλλη 9 στις 10 περιπτωσεις, θα δεις ενα νορμαλ νετο ΗΒ7 με ενα ΗΒ3 ή εκει γυρω!

Ξερει οτι ειναι bitch αρκετα , για να την εχει του χεριου της και να την κανει οτι θελει , να την τραβαει απο εδω και απο εκει , χωρις να φερνει αντιρηση, και ξερει επισης οτι δεν απειλειται

Το μονο σιγουρο ειναι οτι οταν καποια νοιωθει να απειλειται , η κυριαρχια τους , τοτε θα κανουν σπασποσμοδικες κινησεις εντυπωσιασμου..

Σκηνικο στην δουλεια
Νετο ΗΒ7,5 που το παιζει ιστορια και οποτε σηκωνεται τιναζει το μαλλι ή το πιανει με τα δυο της χερια , θελοντας να δειξει οτι μετραει , μας εχει ολους χεσμενους! Εχει υψωσει Bitch Shield οσο το σινικο τειχος και δεν μπορεις να την ψυχολογησεις για κανενα λογο!
Σκαει ενα αλλο νετο ΗΒ9 (μη πω παραπανω) και την κανει να την λουσει κρυος ιδρωτας! Απ'το πρωτο δευτερολεπτο, για να δειξει οτι μετραει στον χωρο και μας εχει ολους τους χεριου τους , μιλουσε με πιο συγκαταβατικο τροπο και στο ασχετο πετουσε κατι του στυλ : "Που εισαι εσυ τι κανεις?" Ναι, η γκομενα που μας ειχε χεσμενους.
Επομένως φιλική συμβουλή: Μάθετε να είστε ο εαυτός σας και σταματήστε είστε ξενέρωτες. Δείξτε φιλικό πρόσωπο, διαφορετικά αν δείχνετε δήθεν τότε να ξέρετε ότι θα σας σχολιάζουν πάντοτε πίσω από την πλάτη σας.


(Στείλτε τα emails σας στο ksenerotes@gmail.com).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου