Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Πουτάνες: Αίτια και συμπτώματα

Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι θα εγκαταλείψω το blog ή τίποτα περίεργο. Είπαμε μετά την απουσία ενός έτους λόγω μόνιμης σχέσης και το κέρατο, εδώ είμαστε. Στον αγώνα. Και δεν θα ξεκολλήσουμε.

Με αφορμή λοιπόν την ιστορία για την πουτάνα που τα είχα 3 χρόνια κι έφαγα το κέρατο επειδή έκανε βίζιτες σας έχω μία άλλη ιστορία πουτάνας στο τέλος αυτού του άρθρου. Πριν όμως σας πω την ιστορία πάμε να δούμε αναλυτικά πως μπορεί κάποιος πρακτικά να καταλάβει ότι κάποια είναι πουτάνα. Και φυσικά να την αποφύγει.

Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει

Πως μπορείτε να ανακαλύψετε ότι κάποια είναι πουτάνα;

Δυστυχώς οι πουτάνες εξαπλώνονται ραγδαία. Αυτό προκαλεί πολλά αρνητικά στις σχέσεις μας. Μπορεί να μπλέξετε κι εσείς αύριο-μεθαύριο με μια πουτάνα και να μην το ξέρετε. Εγώ έμπλεξα και δεν το ήξερα. Φανταστείτε να παντρευόμουν κιόλας ο μαλάκας ή σκεφτείτε να παντρευτείτε εσείς μία και να της βγει μετά.

Με ένα κλικ στο πρώτο πρώτο link του άρθρου θα διαβάσετε πως η γκόμενα που είχα εξελίχθηκε σε πουτάνα. Για να σας διαφωτίσω θα αναλύσω λίγο τα σημάδια μιας πουτάνας ώστε να καταλάβετε πότε θα εξελιχθεί ή αν είναι ήδη και δεν το ξέρετε

Background
- Συνήθως οι πουτάνες είναι άκρως κακομαθημένες από τον πατέρα τους και όταν ήταν μικρές δεν τους έλειπε τίποτα, οπότε κατ' επέκταση ζητάνε τα πάντα από τον γκόμενο.
- Πολλές εξ αυτών έχουν μεγαλώσει με μια υπηρέτρια στο σπίτι.
- Έχουν πολλά οικογενειακά προβλήματα/όπως κακή μητέρα την οποία και ζηλεύουν άρα την βλέπουν ανταγωνιστικά.
- Έχει συμβεί κάτι πολύ κακό στη ζωή τους (π.χ. θάνατος συγγενή, εξαφάνιση συγγενή, πολύ σοβαροί τσακωμοί κτλ.)

Όλα αυτά μεμονωμένα δεν κάνουν κάποια πουτάνα. Ο συνδυασμός 2 ή περισσότερων εξ αυτών είναι υπό εξέταση. Σε αυτή την περίπτωση πάμε στο Βήμα 2.

Συμπτώματα

Αν ισχύει κάτι από τα παρακάτω όπως:
- Κάνει συνέχεια ότι δεν έχει λεφτά πάνω της για να πληρώνετε πάντα εσείς.
- Απαιτεί να την πάρετε από το σπίτι της και να την γυρίσετε χωρίς να κουνηθεί καν.
- Σας λέει: "Μία γυναίκα θέλει ο άντρας να την προσέχει".
- Σας λέει: "Οι γυναίκες κάνουμε ότι θέλουμε τους άντρες".
- Σας λέει: "Οι γυναίκες παίρνουμε ότι θέλουμε από τους άντρες".
- Αν σας γκρινιάζει που δεν της παίρνετε δώρα "για να δείξετε το ενδιαφέρον σας".
- Σας λέει: "Αν εσείς θέλετε ωραία γυναίκα τότε θα πρέπει να προσφέρετε κάτι. Έτσι πάει."
- Σας λέει: "Ο άντρας με το χρήμα προσφέρει ασφάλεια στη γυναίκα για να μεγαλώσεο το παιδί της"

Τότε έχετε σοβαρές πιθανότητες να είστε με πουτάνα. Ειδικά αν ισχύουν 2 ή περισσότερα τότε είναι βέβαιο. Ακόμα και πλούσιοι να είστε, όποια γυναίκα σέβεται τον εαυτό της δεν θα πει κάτι από τα παραπάνω και φυσικά θα αντιδράσει όταν θα έρθει η ώρα του λογαριασμού σε καφέ ή μπαρ, ακόμα και σε εστιατόριο.

Αν παρέλειψα κάποιο σύμπτωμα τότε γράψτε το με σχόλιο. Πάμε τώρα στην ιστορία μας.

27χρονη Αθηναία φοιτήτρια χάθηκε

Βρέθηκε να κάνει βίτιζες στην Πάτρα


Μία 27χρονη φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη στις 27 Αυγούστου. Ήταν μοντέλο με καταγωγή από την Ουκρανία. Το τελευταίο διάστημα φαινόταν κλεισμένη στον εαυτό της και δεν πρόσεχε την εμφάνισή της. Ώσπου εξαφανίστηκε απενεργοποιώντας κινητό και Facebook. Είπε μάλιστα στη μάνα της μια μέρα πριν "Έχω να τακροποιήσω μια δουλειά, μην ανησυχείς αν δεν έχεις νέα μου".

Αν και δεν πήρε μαζί της ούτε άλλα ρούχα, πέρα από αυτά που φορούσε, ούτε την τραπεζική της κάρτα, ενώ και ο τραπεζικός της λογαριασμός ήταν άδειος, προέκυψε πως είχε πάρει όμως 20.000 ευρώ σε μετρητά που είχε κρυμμένα μέσα στο διαμέρισμα που έμενε. Την ύπαρξη αυτών των χρημάτων και το γεγονός ότι έλειπαν είναι κάτι που γνώριζαν οι γονείς και οι αρχές, όμως προτίμησαν να μην το δημοσιοποιήσουν.

Με αυτά τα χρήματα, χωρίς να πει τίποτα και σε κανέναν, πήγε στο Λουτράκι και έμεινε σε ένα καλό ξενοδοχείο της παραλιακής του Λουτρακίου. Υπάλληλος του ξενοδοχείου την αναγνώρισε και ενημέρωσε σήμερα τις Αρχές. Όταν πήγαν εκεί αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, τους απάντησε πως έκανε απλά διακοπές...μόνη της. Οι Αρχές ενημέρωσαν σχετικά τους γονείς της, οι οποίοι ήδη μετέβησαν στο Λουτράκι για να παραλάβουν την κόρη τους.

Πηγή


Αντιλαμβάνεστε πλέον ότι ζουν ανάμεσά μας. Δυστυχώς μπορεί να μας καταστρέψουν την ζωή αν επενδύσουμε πάνω τους. Φανταστείτε η επιχείρησή σας να τα πηγαίνει καλά, να έχετε δυνατό νέτο και ξαφνικά να πάτε για φούντο, να δει οτι δεν έχετε χρήμα και να σας παρατήσει. Ευτυχώς, κάνουν καλό στην...αγορά αφού μοιράζουν το χρήμα των πλουσίων το οποίο ξοδεύουν σε ρούχα, παπούτσια, εξόδους σε καφέ και clubs κ.ο.κ. Από την άλλη τα περισσότερα είδη που αγοράζουν είναι εισαγόμενα άρα πιθανόν καλύτερα τα φράγκα των πλουσίων να καθόντουσαν στις τράπεζες αντί να πηγαίνει το μεγαλύτερο μέρος αυτών στο εξωτερικό. Ξεφύγαμε αλλά έπρεπε να το αναφέρω.


Επί της ουσίας: Αν καταλάβετε ότι τα έχετε με πουτάνα, φύγετε ΟΣΟ το δυνατόν πιο γρήγορα. Δεν παίζει ρόλο η εμφάνιση. Θα σας κάνει την ψυχή σκατά και στο τέλος θα πάει με τον πρώτο λεφτά που θα βρει. Εγώ κάπως έτσι την πάτησα. Επειδή ήταν μούναρος το HB9-9.5 δεν ξεκολλούσα. Ε όταν βρήκα τι έφταιγε την έστειλα στο διάολο και τώρα ακόμα βγαίνει με διάφορους μαλάκες. Κάντε το ίδιο κι εσείς και δώστε αξία σε καλά κορίτσια.

Σημείωση: Ξέρω ότι ξέφυγα από το πρόγραμμα αλλά θα προσπαθήσω και πάλι να επανέλθω. Θα προγραμματίζω Δευτέρα άρθρο, Τετάρτη meme και Παρασκευή email αναγνώστη (αν δεν υπάρχει τότε πάλι άρθρο). Ώρα 10:00 έτσι για να σας κρατάω παρέα με το καφεδάκι σας.

Στείλτε τα emails σας στο ksenerotes@gmail.com. Δεχόμαστε και ξενερωμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου