Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Ξενερωμένη: Σχέση με έναν αδιάφορο που με παράτησε

Καιρό είχαμε να δούμε email από αναγνώστρια. Ας περάσουμε λοιπόν σήμερα στην άλλη πλευρά του νομίσματος

[Email της αναγνώστριας Cinefil]
Λοιπον, για αρχη μπραβο που γυρισες και ξαναγραφεις. Ειμαι κοπελα, προφανως δεν μπορω να μου βαλω HB, αλλα θεωρώ ότι έχω καλή εμφάνιση, παντα ευχαριστη, αδυνατη με καμπυλες και μεχρι προσφατα ειχα μια "καλη" σχεση.

Με τον πρωην γνωριστηκαμε μεσω Facebook. Δεν γνωριζόμασταν, απλά είχαμε κάτι κοινούς φίλους. Ήρθε, με βρήκε, ξεκινήσαμε σχέση κι από εκεί και πέρα άρχισε να με γνωρίζει σε φίλους του. Αγάπες, διακοπές, όλα καλά. Βέβαια είχαμε μια απόσταση καθώς μένουμε ο καθένας στην άλλη άκρη της Αθήνας αλλά εντάξει.

Εκείνος είχε άφθονα χρήματα. Εγώ όμως επειδή δεν θέλω να μου πληρώνουν τα πάντα και δεν θέλω να αισθάνομαι πουτάνα, προσπαθούσα ακόμα και κρυφά να πληρώνω σε καφέδες και ποτά. Anyway, περνουσε ο καιρος, και ημασταν καλα μαζι, δεν μαλωναμε ποτε γιατι εκανα ολο πισω εγω, επειδη δεν μπορω τους καβγαδες. Καμιά φορά ζήλευα αλλά δεν το εδειχνα και δεν εκανα σκηνες. Μονο ρωτουσα π.χ. με ποια μιλουσε.

Μετα απο 2 χρόνια σχέσης και τα οικονομικα μου σε χειροτερη κατασταση, μου λεει να μεινουμε μαζι. Δέχτηκα λοιπον και εκει που συζουσαμε για κατι μηνες μου εκανε μεχρι και σχεδια για αρραβωνα, ξαφνικα μια μερα που ελειπε απο περιεργεια ειπα να χρησιμοποιησω το PC του. Ντρεπομαι που το λεω. Ειδα ομως ενα σωρο συνομιλίες με κοπελες απο την σχολη του. Το ιδιο βραδυ τον ρωτουσα με τροπο αν μιλαει με διαφορες και μου απαντησε οτι απλα ειναι φιλες του. Τον εμπιστευομουν ακομα παρολα τα ψεματα που ειχα μαθει πως μου εχει πει. Οπως π.χ. οτι βγηκε με ενα φιλο του, τσακωθηκαν για μπαλα κι αυτος ηταν σπιτι, οτι βρηκε μια γατουλα στο δρομο και την εφερε ενω του την εδωσε πρωην του και αλλα τετοια.

Να βαλω μια σημειωση. Με την πρωην του μιλουσε κανονικα στο Facebook. Η μαλακια παιχτηκε και αρχιζα να τρελαινομαι οταν αραζαμε στα PC μας και καθως κοιταω το δικο του βλεπω καποια στην συνομιλια. Κλασσικα μου λεει πως ειναι φιλη του απ τη σχολη, και πως δεν τρεχει τιποτα. Εμενα ομως τοτε μου μπηκε η ιδεα. Πες το ενστικτο, πες πως κατι με ετρωγε. Μια μερα λοιπον ξανακοιταω το PC του. Και εκει βρισκω συνομιλιες με την πρωην του. Ατελειωτες. Και με μια αλλη κοπελα που την ειχα παρατηρησει με την ακρη του ματιου μου. Στην δε πρωην, εστελνε ολη την ωρα καρδουλες και σε αυτη που δεν ηξερα "Γεια σου μωρακι" και κατι τετοια.

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ. Τον ρωτησα μονο αν μιλαει ακομα με αλλες σε φιλικο επιπεδο, μου ειπε ναι, του ειπα πως με ενοχλει και μ ειπε πως θα το σταματησει. Δεν το ειπα σε κανενα. Να βαλω μια σημειωση, και να πω πως αν δεν εκανα εγω κινηση για σεξακι, εκεινος τιποτα.

Μεχρι που οταν πηγα για λιγες μερες στο χωριο μου φετος το καλοκαιρι, οταν επεστραψα εγινε αλλος ανθρωπος. Σταματησε να μου λεει πως με αγαπει, πως του λειπω, πως με θελει. Τον ρωτησα καποια στιγμη και μου λεει, αλλες φορες παιζω Pro με τους φίλους και δεν μπορω, κ οταν μιλαμε μερικες φορες δεν μ βγαινει, και το δεχτηκα. Μεχρι που πανω σε συζητηση, μια μερα πριν παω στο σπιτι μου συζουσαμε, και ενω εχω βρει ετοιμη δουλεια μου λεει πως δεν νιωθει ετοιμος να μεινουμε μαζι. Και του λεω ενταξει, δεν τρεχει τιποτα,. Και μετα μου λεει, "Γενικα δεν θελω να ειμαστε μαζι γιατι εχω κουραστει" και να βρεθουμε απο κοντα να μιλησουμε για το τι θα κανουμε, μηπως μπορεσουμε να σωσουμε την σχεση μας. Τελικα δεν θελησε ποτε να ερθει. Κουραστικα να τον περιμενω για 10 μερες. Τελειωσα εγω την σχεση απο το τηλεφωνο. Ειμαι σιγουρη οτι ηταν με αλλη.

Κα τα αλλα περασαν μερες μετα το χωρισμο και μετα μου εστειλε παλι να μου πει πως ειναι αυπνος ποσες μερες και πως εχει πυρετο. Εγω απανταω, οπως παντα γλυκια, αλλα απομακρη.
Τα προβληματα μου ειναι 2. 1ον, δεν εχω κλαψει καθολου, ενω γενικα ειμαι κλαψιαρα και συναισθηματικη κ οσο τα ειχαμε και μονο στην σκεψη να τον εχανα βουρκωνα. 2ον, μηπως παραημουν καλη? Μηπως πρεπει να γινω λιγο σκυλα, μπας και δεν μου την κανει ο επομενος? Δεν ειναι στον χαρακτηρα μου να ειμαι κακια, οταν νοιαζομαι για τον αλλο τα δινω ολα, αλλα στην προκειμενη με αφησε , ενω εγω ημουν εκει 100%. Κατα τα αλλα εδειχνε οτι αυτος ηταν 100% κατι που δεν ισχυε (Να πω επισης πως δεν μιλουσα με κανεναν. Με οσους μιλουσα πριν απο εκεινον ξεκοψα κατευθειαν μαχαιρι, και οσοι δεν το καταλαβαιναν μπλοκ) Και εκεινος να μου την φερει ετσι?

Μηπως κυριοι πρεπει να αναθεωρησετε και την δικη σας συμπεριφορα και τις δικες σας πραξεις πριν μας πειτε ξενερωτες και σνομπ?

Στείλτε τα emails σας στο ksenerotes@gmail.com και τα δημοσιεύουμε κάθε Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου