Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Το πεσιμο στο πρωτο ραντεβου επιβαλλεται και το παιχνιδι ειναι στημενο

[Email του αναγνώστη Royal]
Καποιοι μυθοι πρεπει να διαλευκανθουν.

Λεγεται λοιπον οτι απαξ κι ο ανδρας κανει κινηση (για φιλι η ακομη και σεξ ακολουθως) ειναι κινηση αποτυχιας, κακης εντυπωσης, λιγουρισμου κλπ. Λεγεται οτι το νορμαλ ειναι αυτα να γινουν διαδοχικα μεταξυ 2ου και ...5ου ενδεχομενως ραντεβου.

Πραγματι οι κοπελες εχουν σαν φαντασιωση ενα τετοιο γενικο πλανο, οταν θελουννα κρατηθει ενα επιπεδο και ειδικα οταν εχουν προσδοκια για κατι σοβαρο. Επειδη ομως οι ιδιες αυτοανατρεπονται συνεχεια, αυτη η προσδοκια δεν πρεπει να ληφθειυποψη παρα σπανια. Λενε τελος οτι η επιμονη του ανδρα και τα πολλα ραντεβου δειχνουν το ποσο σοβαρα τις βλεπει. Ας το αναλυσουμε.

Στην πραξη λοιπον η σοβαροτητα που εννοουν δεν ειναι καμια αλλη παρα η ...οικονομικη. Ο λογος δηλαδη των πολλων ραντεβου δεν ειναι η διαπιστωση των συναισθηματων και τηςσοβαροτητας, αλλα η διαπιστωση του ευρους της τσεπης του ανδρα, δηλαδη ποσα μπορει να διαθεσει και αν θα τα διαθεσει γι αυτες. Αρα εκ προοιμιου αν δεν μπορεις να διαθεσεις χρημα για δευτερο τριτο ραντεβου και αρα και χρονο, δεν εισαι σοβαρος οτι κι αν κανεις!  Αν παλι εχεις και δεν το κανεις, ειναι δικο σου θεμα.

Οταν λοιπον ακουμε "βιαζεσαι" σημαινει οχι οτι "δεν εχουν ακομα καποια ερωτικη ελξη" (ειδικα αν πεσει φασωμα), αλλα οτι βιαζεσαι να πηδηξεις χωρις να αποδειξεις τι μπορεις να παρεχεις σε ειδος, δηλαδη φαγητο, βολτα, τριημερο και λοιπα.

Κατα τη διαρκεια της γνωριμιας λοιπον του ραντεβου κατα κανονα σκαναρουν να δουν σε τι οικονομικη κατασταση και ψυχολογια βρισκεται ο ανδρας. Αν τον καταλαβουν λειψο οικονομικα, ασχημα τα πραγματα, αν το αντιθετο, ολα καλακαι φυσικα μπορει να ολοκληρωσουν πιο ευκολα απ το πρωτο ραντεβου καθως προϊονιζεται καλη συνεχεια με παροχες.  Εκτος κι αν ο ανδρας τα κανει θαλασσα, πραγμα δυσκολο εαν ειναι στοιχειδως εμφανισιμος, στυλατος και τολμηρος.

Εδω πρεπει να επανελθουμε σε κατι που ηδη εχει ειπωθει, δηλαδη:
Α)Οι γυναικες διακρινονται σε 2 κατηγοριες. Απο τη μια οσες θελουν κηνυγι, που καλο ειναι να μην ασχολουμαστε ουτε με σφαιρες. Απο την αλλη σε οσες μας δειχνουν εντονο ενδιαφερον, θαυμασμο και ξεκαθαρα σημαδια ελξης.
Η φυση ειναι απλη και πρεπει να βγαινουμε μονο με τις δευτερες αδιαφορωντας εντελως για τις πρωτες και ειδικα οσες ειναι μια κρυο μια ζεστη. Θα σωσετε πολυ χρονο και ταλαιπωρια.
Β)(Απο προηγουμενο σχολιο) Ναι, οντως, οι γυναικες επιλεγουν 9 φορες στις 10.
Υπαρχει ομως μια εξαιρεσουλα, ναι ναι.
Αυτη που σατιριζει ο κλαρινογαμπρος, μιας και αν το υποστηριξει κανεις σοβαρα χλευαζεται, καθως κλονιζει το σαθρο υποβαθρο των σημερινων σχεσεων.

1 φορα στις 10 λοιπον ΕΠΙΛΕΓΕΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ. Ποτε?
Οταν εχει λεφτα ή φοβερο πρεστιζ. Το πε και ο Τραμπ, ανατρεξτε στις δηλωσεις του.
Στην περιπτωση λοιπον που ο ανδρας ειναι νορμαλ και ΛΕΦΤΑΣ/ΠΡΕΣΤΙΖΑΤΟΣ συμβαινει αυτο που ξερουμε. Εχει ηδη γυναικες, εχει ηδη επιλογες. Εξ ου και δρα με πεποιθηση αφθονιας.
Και εχει κινδυνο βεβαια να ειναι και μαλακας. Τον οποιο σαφως αντιλαμβανονται τα κοριτσια, αλλα ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΑΠ' ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!

Σε αυτες τις περιπτωσεις επειδη το δελεαρ της καλοπερασης και αποκαταστασης ειναι μεγαλο, αμεσως ολες ειναι ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, τον θελουν, τον αγαπουν, τον ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ κλπ σε περιπτωσεις που ενας νορμαλ οικονομικα η φτωχοτερος θα ειχε φαει και μποτα και ταλαιπωρια.
Δεν αμφισβητω οτι καποια μπορει να ειναι καλη κοπελα. Ειμαι ομως σιγουρος οτι ουτε θα εκανε τα ιδια για ενα απλο παιδι, ουτε βεβαια θα ειχε κανει σχεση μαζι του. Κι εδω ειναι ολο το ζουμι της ιστοριας.

Υπαρχει μια αρρωστημενη διαθεση για εξασφαλιση που στην ουσια θεοποιει τους ανδρες με λεφτα και ταυτοχρονα απομονωνει ολους τουςυπολοιπους. Ειναι φυσικο να υπαρχει μια αποκλιση, αλλα οχι τοσο μεγαλη.
Γι αυτο και υπαρχουν πλεον αρκετες σελιδες ανδρικες, που συζητουν ακριβως αυτο το θεμα.
Ειναι μια κοινωνικη μεταβολη των γυναικων που σε προηγουμενες εποχες ηταν αδιανοητητουλαχιστον στην εκταση που εχει παρει.
Eιναι φανερο ότι ακομα και τα παιδια που κανουν pick up εχουν ένα πακετακι καλο οικονομικο που τους επιτρεπει να παιξουν μπαλα ολοκληρωμενα και φυσικα πολύ ελευθερο χρονο.

Τελευταιο που αξιζει να συμπληρωσει κανεις ειναι το εξης.
Ότι το να θελει μια κοπελα καπως περιορισμενη οικονομικα να κανει τα ωραια τηςαντε και να το καταλαβουμε (αν και καμια ανοχη δεν πρεπει να δειχνουμε οταν παραπονιεταιμετα οτι την παρατανε κλπ)
Οι μισες ομως και παραπανω ερχονται απο καλες οικονομικες βασεις, και συχνα δεν τους λειπει ουτε το χρημα ουτε οι βολτες. Δυστυχως και αυτες θελουν να σχετιζονται επισης αποκλειστικα με ανδρες ανωτερου μονο οικονομικου επιπεδου (η πιο καλα τους γονους τετοιων οικογενειων).

Τελικα αυτο που επικρατει φαινεται να ειναι οτι το 5-10% των ανδρων περιπουπηδαει διαδοχικα σε μεγαλες χρονικες περιοδους το 80% των διαθεσιμων ωραιων γυναικων αν δεν εχει αυξηθει κι αλλο.
Αρα αυτο που φαινομενικα ευνοει τους ανδρες οπως η οικονομικη κριση, η αυξηση των gayκλπ παει περιπατο και γυριζει και μπουμερανγκ.

Αντι να δουν τις περιορισμενες προοπτικες των παραλογων επιθυμιων τους και επιλογων τους και ασφαλως και την  ανηθικοτητα της συμπεριφορας τους,  συνεχιζουν να διεκδικουν τη πιθανοτητα να ειναι αυτές οι μοναδικες ερωμενες καποιου Χ, που θα πανε διακοπες και τριημερα μαζι του  κι αργοτερα  γιατι οχι και η συζυγος του Χ. Ακομα και αν ειναι ο αλλος τριτοκοσμικος εγκληματιας, αρκει να εχει στυλ και χρημα. 

Δεν πτοοουνται απο την κακοποιηση που υφιστανται καθως ο Χ τις φτυνει συχνα, καθοτι εχει χαρεμι και φυσικα φτανουν γοργα στα 30-35 και προσγειωνονται τραυματισμενες νοητικα και  ψυχολογικα ζητωντας αγαπη και στοργη απο ενα καλο παιδι. Φυσικα θραυση κανει το φεικ αλητικο στυλ της νυχτας, που βοηθαει μονο οσους δουλευουν νυχτα. Είναι το τρεντ της εποχης. Είναι το μονο που μπορει να δωσει ευκολη επιτυχια, αλλα προφανως δεν είναι ολοι μπαρμεν και πορτιερηδες.

Επειδη ο μεσος ανδρας λοιπον θα ερθει σε αυτη τη θεση καλο ειναι να τα ξερει ολα αυτά οσο σκληρα και αν ειναι και να πραξει αναλογως. Αν βρειτε παλι εξαιρεσεις σε ολα αυτα (εξαιρεσεις διαρκειας και σταθεροτητας) τοτε συγχαρητηρια πιασατε το τζοκερ, ανοιξτε σπιτι.


(Στείλτε τα emails σας στο ksenerotes@gmail.com).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου