Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Ξενέρωτες στη Lifo: Σε Είδα/Σε αναζητώ

Μεγάλη έρευνα. Στησίματα, γραψίματα, καταθλήψεις, όλα στη φόρα.

Ολους αυτους τους μήνες όπου ήμουν ελεύθερος κατάφερα και ολοκλήρωσα μια μεγάλη έρευνα για την αγαπημένη μας Lifo. Την γυναικοκρατούμενη Lifo. Ξενέρωτες, δένω τα παπούτσια μου στη σέντρα και πάμε σαν τον παλιό καλό καιρό!

1)Στήλη "Σε Αναζητώ"
Ειναι η αντίστοιχη στήλη "Σε είδα" της Athens Voice που στη Lifo αλλάζει ονομασία για να μην έχουμε conflict. Είδες κάποια κάπου? Δεν της μίλησες? Σε είδε αυτή και δεν σου μίλησε? Μπες και που ξέρεις. Αν το βλέπει κι αυτή κάτι μπορεί να γίνει. Βάζεις το μήνυμά σου με το ποια είδες, αυτή σου στέλνει email και κανονίζετε συνάντηση. Απλό? Ε όχι! Θα δεις παρακάτω.

Η στήλη "Σε αναζητώ" παραπέμπει σε μια ευρύτερη έννοια από το "Σε είδα" οπότε άντρες και ξενέρ...εεε γυναίκες ήθελα να πω (με συγχωρείτε) βάζουν τις "Αγγελίες" τους οι οποίες είναι πολύ πιο διακριτικές από αυτές τις old school τύπου Χρυσή Ευκαιρία που στο 90% βλέπεις "Συνταξιούχος ναυτικός ψάχνει παρέα" ή "Νεαρή Βουλγάρα αναζητεί συντροφιά έμπειρου άνδρα που θα μπορέσει να ικανοποιήσει τις...φιλοδοξίες της" (και μετά καταλήγει νεκρός στον καταψύκτη).

Πάμε να δούμε τι περιστατικά μου έτυχαν:

Περίπτωση 1η: Βάζω αγγελία
Πριν πολλούς μήνες περιέγραψα τον εαυτό μου με βάση εμφάνιση, στοιχεία χαρακτήρα, σπουδές, την δουλειά μου, ξεκαθάρισα ότι βάζω για 1η φορά μήνυμα και το έστειλα κι ότι κάτσει.

Αποτέλεσμα: 15 emails.

Από αυτές τι πήρα? 4 κινητά. Οι αλλες 11 είτε σε κάποιο σημείο εξαφανίστηκαν, είτε ξαναγύρισε πίσω ο πρώην. Απο αυτες τις 4:
- Οι 2 δεν μου εκαναν κλικ. Η μια δεν παλευότανε, η 2η ειπα απλα να βγουμε για καφε γιατι ηταν συμπαθητικο κοριτσι (δεν EMP1) ουτε για αστειο (!)
- Η 3η ολο ελεγε "Να κανονισουμε" και τελικα δεν κανονισαμε ποτε. Στα παπακια μας.
- Η 4η ήταν πολύ ωραία κοπέλα! Στο Facebook όμως όταν με είδε δεν με έκανε ούτε Add και μετά μου είπε στο τηλέφωνο ότι ναι μεν είμαι ωραίος αλλά όχι ο τύπος της κι ότι έψαχνε κάποιον σε άλλη ηλικία. Το σέβομαι. Αυτή να σημειώσω ήταν και η μόνη από τις 100 περιπτώσεις που όντως με είδε και δεν της άρεσα, κοινώς ευθεία χυλόπιτα!

Με την 2η που ειπαμε να κανονισουμε για καφε, ενω μιλησαμε δυο φορες στο τηλεφωνο, κανονιζουμε για καφε σε συγκεκριμενη καφετερια και με στηνει! Δεν σήκωνε ούτε το κινητό της! Μετά στο Facebook μου το έπαιζε Κινέζα ότι μπήκε άλλος στο Facebook account της και κάτι άλλες αρκούδες! Μιλάμε για καταστάσεις ροκ! Μωρή φώκια, αμα δεν θέλεις -που χάρη θα σου κάνω, απλά να γνωριστούμε να περάσει η ώρα μήπως είχες καμιά ωραία φίλη- τι μας τα κάνεις πλανήτες και χάνουμε τις ώρες μας? Θα αφήνουμε τις δουλειές μας για το τίποτα; Αϊ στα τσακίδια που κοροϊδεύετε τον κόσμο.

Περίπτωση 2η: Σε είδα (όντως)Εβαλα δύο αγγελίες για κάποιες που όντως πέτυχα στο δρόμο και κοιτούσανε αρκετά. Την μία στο μετρό, την άλλη δεν θυμάμαι ακριβώς που.


Αποτέλεσμα: 5 emails.

Από τις δύο περιπτώσεις που πέτυχα έξω και από τα 5 emails μόλις η μία ήταν όντως αυτή που συνάντησα στο μετρό. Μελαχρινή, καλή εμφάνιση, λίγο μεγαλύτερη μύτη αλλά καθόλου δεν με χάλαγε, έβγαζε κάτι το sexy. Με κοιτουσε επιμονα και την κοιτουσα. Πηγα να κατεβω σε σταση και με κοιτουσε ακομη! Δεν μιλησα, μαλακια. Μου εστειλε ομως email στη Lifo! Απάντησα, αυή δεν απαντησε, περασαν 2 μερες, την βρισκω στο Instagram. Ηταν οντως αυτη!

Της στελνω, πιανουμε κουβεντα, σε καποια φαση σταματάει να απαντάει. Τις στέλνω και στο Facebook, το διαβάζει και εκεί, σταματάει να απαντάει και εκεί. Ε τι διάολο, τότε πως με κόζαρες επί ένα τέταρτο? Πες οτι "Εχεις γκόμενο", ότι "Το μετάνιωσες", κάτι ρε αδερφέ. Για μαλάκες μας πέρασες να σε κυνηγάμε στα μηνύματα;

Περίπτωση 3η: Τα χώνω ως ξενερωμένος
Εδώ δίνω πόνο, λέω το πόσο ξενέρωτες έχουν γίνει και ότι κακώς διαμαρτύρονται όσες λένε ότι "Δεν υπάρχουν άντρες" αφού καμία τους δεν γνωρίσει κόσμο από την Lifo.

Αποτέλεσμα: 10 emails

Από αυτές πήρα τηλέφωνο από τις τρεις.
- Η μία μετά από δύο φορές που μιλήσαμε και λέγαμε να κανονίσουμε, σταμάτησε σε κάποια φάση να το σηκώνει και δεν απαντούσε στα emails.
- Η δεύτερη με την οποία μιλούσαμε για αρκετές ώρες στο τηλέφωνο και μάλιστα κάναμε παρόμοια δουλειά, επέλεξε να μου ακυρώσει ραντεβού μία ώρα πριν και έκτοτε να εξαφανιστεί! Τρία πουλάκια κάθονται.
- Η τρίτη δέχθηκε επίσης επιδρομή από τον πρώην της τον οποίο πέτυχε "τυχαία" στο δρόμο! Γκαντέμης; Όχι! ΞΕΝΕΡΩΤΕΣ? ΝΑΙ!

ΟΥΦ! Παύση.
Μέχρι τώρα έχουμε φτάσει στα 30 από τα 100 emails της έρευνας και συνεχίζουμε να δίνουμε πόνο. Να σημειώσω εδώ ότι δοκίμαζα ΚΑΘΕ πιθανό συνδυασμό! Το να στείλω Facebook, το να πω περιγραφή (που με βάση τα μάτια και αναλογία ύψους-κιλών καταλαβαίνουν οτι ειμαι κανονικός), το να ανταλλάξουμε τηλέφωνα, το να ανταλλάξουμε φωτογραφίες, ότι θέλετε. Ότι συνδυασμός υπήρχε υλοποιήθηκε. Το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το ίδιο. Κανένας καφές!

Οι γκόμενες σε όλες τις περιπτώσεις απλά κοζάρανε τι έπαιζε. Κοζάρανε είτε Facebook, είτε ακόμα και μέσω email δεν συνέχισαν να μιλάνε απλά με την αιτιολογία οτι "Δεν ψάχνονται". Ανελέητο chat, flirt και μαλακίες να περάσει η ώρα. Για να χάνουμε την ώρα μας εμείς όταν έχουμε τόσες δουλειές και για να επιβεβαιώνονται αυτές που οι περισσότερες κάθονται και το ξύνουν όλη μέρα και δεν κάνουν τίποτα. Και καλά παίρνουν επιβεβαίωση.

ΠΑΠΑΡΙΑ επιβεβαίωση παίρνετε! Δεν σας ξέρουμε από κοντά, δεν σας έχουμε γνωρίσει, στις περισσότερες από εσάς ούτε καν φωτογραφία βλέπουμε. Η αναλογία HB8-10 με τις υπόλοιπες είναι 1 στις 20 και η πιθανότητα να πέσεις σε κάτι καλό στην κλίμακα 18-30 ελαχιστοποιείται. Και οι ξενέρωτες μειώνουν ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες.

Εβαλαν αγγελία
Και στείλαμε. Να δούμε αν θα μας απαντήσουν.

Αποτέλεσμα: 70 emails

Από αυτά απαντήθηκαν περίπου τα 25. Τα 15 ήταν επιβεβαιωμένα XXL βάση περιγραφής ή 35+ άρα την κάνουμε με ελαφρά. Στα άλλα 10 οι τύπισσες εξαφανίζονταν άρα δεν ήξερα πως ήταν εξωτερικά. Και μάλλον θα βρήκαν κάποιον από τους υποψήφιους που τους έστειλαν.

Τα αλλα 55 emails δεν απαντήθηκαν ποτέ.

Αυτό που μου κάνει βέβαια εντύπωση είναι ότι ορισμένες 35+ ενώ το βιολογικό τους ρολόι χτυπούσε...καμπανάκι, δεν δέχτηκαν για παράδειγμα έτσι ένα καφέ γνωριμίας με τετράδα, ώστε να φέρω ένα μεγαλύτερο φίλο και να φέρει μια μικρότερη φίλη. Τίμια και ξεκάθαρα πράγματα μάγκες μου! Win win situation. Αμ δε! Ούτε εκεί! Προτίμησαν να περάσουν στο επόμενο email χωρίς να είναι καθόλου αγχωμένες για το γεγονός ότι τους απομένουν ελάχιστα χρόνια στα οποία η ομορφιά τους θα έχει πέραση...σε αγνώστους.

2)InstaLifo
Οι πιθανότητες να κάνετε κάτι είναι ελάχιστες, αφού τα νέτα που βάζουν καλές photos έχουν άπειρες προτάσεις στο Instagram τους και φυσικά δεν θα απαντήσουν στα μηνύματά σας.

3)LifoPets
Εδώ οι πιθανότητες για +1 είναι μεγαλύτερες μόνο αν έχετε pet ίδιας ράτσας με αυτό της τύπισσας. Για παράδειγμα έχεις ένα Τζακ Ράσελ ή ένα Κόκερ και θες να το ζευγαρώσεις και βλέπεις μία να ανεβάζει photos? Την ρωτάς ποσο χρονων ειναι το δικο της, που μενει, "να γνωριστουνε με το δικο σου" (παπαρια, εσεις θα γνωριστειτε) και καπως ετσι προχωραει. Αλλα θέλει πολύ ψάξιμο. Αντε και πες οτι δεν θελεις pet και ψήνεσαι να παρεις ενα, μπορει να την ρωτησεις αν ζευγαρωνει κι αν εχει να σου δωσει ή αν ξερει καμια φιλοζωική κι ετσι στη χειροτερη μπορει να πιασεις κουβέντα. Μονο φιλόζωοι. Όλοι οι άλλοι los poulos.

4)Εξομολογήσεις
Και εκεί που το ξύνεις όλη μέρα και βγάζει σπυράκια λες "Δεν αφήνω κι ένα γράμμα εδώ στη μέση του δρόμου χωρίς να γράψω αποστολέα κι ας το κοιτάει ο κάθε παραλήπτης" ? Ε αυτό είναι οι Εξομολογήσεις. Δεν δηλώνεται καν email, αρα και που τα λετε, μεταξυ σας τα λεμε. Βαλτε τα στη στηλη "Σε αναζητώ" γιατι μετα οσοι ενδιαφερονται καθονται και γραφουν εκει και περιμενουν σαν μαλακες να δειτε το μηνυμα τους παραδιπλα για να τους στειλετε.

Συμπέρασμα
Η προσφορά με την ζήτηση στη Lifo δεν την ανάγει εντελώς σε αρχιδόκαμπο. Καθότι γυναικοκρατούμενη βάση στατιστικών, πολλές μπαίνουν απλά για την καυλάντα, αλλά κάποιες βάζουν αγγελίες γιατί μετά από τόσα άκυρα που έριξαν είπαν να δοκιμάσουν. Η αναλογια γυναικειες αγγελιες με ανδρικες ειναι 20%-80%, μπορει και πιο κατω οι γυναίκες ή μαλλον σιγουρα πιο κατω μετά απο το σημερινο άρθρο. Εμφανισιακά δύσκολα θα βρείτε κάτι καλό, παίζουν πολλά 30+ αλλά γενικά τα αρσενικά καραδοκούν στέλνοντας ισα με 50+ email σε κάθε αγγελία.

Από την Lifo γνώρισα μια πολύ καλή φίλη με την οποία βγαίνουμε μέχρι και σήμερα και είμαστε 100% φίλοι. Αλλο στυλάκι ο καθένας, λέμε τα προσωπικά μας και γενικά ανταλλάσσουμε καλές συμβουλές. Άλλωστε στο μηνυμα που εβαλε και που της εστειλα ελεγε οτι οντως εψαχνε για φιλους και όχι για κάτι άλλο.

Αν έχετε κι εσείς εμπειρίες από την Lifo αφήστε σχόλιο ή στείλτε email στο ksenerotes@gmail.com . Τα emails σας τα δημοσιεύω κάθε Παρασκευή ή αν είναι προσωπικά δεν τα δημοσιεύω ποτέ και απλά τα λέμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου