Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Zoosk: Είναι για τον πούτσο


Δεν πληρώνουμε, να πάτε να γαμηθείτε.

Οσοι είχατε διαβάσει το άρθρο μου για το Badoo και είχατε αφήσει σχόλιο με απόψεις ετοιμαστείτε για ακόμη χειρότερα.

Το Zoosk είναι ένα από τα πιο γνωστά sites γνωριμιών. Απ' ότι έχω καταλάβει μετά το Badoo και τον αρχιδόκαμπο το Zoo.gr, το Zoosk έρχεται τρίτο σε κίνηση.

Κάποτε το Zoosk επέτρεπε -όπως και το Badoo- να κάνεις ένα νόημα σε κάποια που ενδιαφέρεσαι. Προβάλοντας προφίλ από διάφορα νέτα σου επέτρεπε να κλείσεις το μάτι απ οσο θυμαμαι. Επισης σε ολα τα προφιλ εβλεπες το μικρο ονομα. Αν ειχε ασυνήθιστο ονομα (π.χ. Μαρινάσια) τότε είχες ελπίδες να την βρεις ακόμα και στο Facebook.

Χρησιμοποίησα το Zoosk για αρκετά χρόνια, όπως και το Badoo. Την τελευταία φορά το τέσταρα το καλοκαίρι του 2016 όταν και είδα ότι είχε αλλάξει πολύ. Πλέον έχει γίνει τόσο ξεφτίλα που όποια κάνει εγγραφή μεσα απο το Zoosk.com και όχι από το Facebook δεν μπορείς να δεις ουτε το μικρο της ονομα, αλλα κυρίως δεν μπορεις ποτέ να στείλεις μήνυμα στο chat παρά μόνο αν γίνεις συνδρομητής! Ακόμα κι αν σου στείλει μήνυμα κάποια πρώτη (θα ειναι κι αυτη συνδρομητης) παλι δεν μπορείς να το δεις. Πρέπει να είστε και οι δύο συνδρομητές! Καμία σχέση με το ελάχιστο απαιτούμενο κάποιων εφαρμογών του να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και οι δύο.

Εξίσου ελλεϊνό βρίσκω το γεγονός ότι όσες συχνάζουν εκεί μέσα είναι κατά 90% μπάζα. Δεν φαντάζεστε τι υπάρχει. Αλλά εδώ δίνω ελαφρυντικά στην εφαρμογή γιατί δεν φταίει αυτή. Απλά στατιστικά αν το πάρει κανείς οι ωραίες βγαίνουν έξω και βρίσκουν γκόμενο αν θέλουν. Αυτές που θα μπουν σε sites γνωριμιών, οι περισσότερες από αυτές (πάνω από το 50%) δεν έχουν προτάσεις στον έξω κόσμο. Ε εδώ έτυχε το ποσοστό να είναι τεράστιο.

Συνοψίζοντας μιλάμε για site που φυτοζωεί και από την στιγμή που ζητάει φράγκα ειλικρινα δεν αξιζει. Οποιος θελει κανει πολυ πιο εύκολα γνωριμιες απο το Facebook μεσω κοινων γνωστων ή απο αλλες εφαρμογές που δεν είναι τόσο διψασμένες για το πορτοφόλι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου