Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Γνωριμίες μέσω Facebook με άγνωστες




[Email του αναγνώστη Jason Bourne]

Διάβασα το τελευταίο άρθρο σου σχετικά με τις γνωριμίες μέσω διαδικτύου. Η γνώμη μου ότι η γνωριμία μέσω διαδικτύου είναι η μεγαλύτερη ξεφτίλα της σύγχρονης εποχής, έπαψα να ασχολούμαι με facebook και τα σχετικά κοινωνικά δίκτυα εδώ και 7 χρόνια, ασχολήθηκα με το άθλημα για ένα χρόνο αλλά δεν κέρδισα τίποτα από όλο αυτό μόνο χάσιμο χρόνου. Αν ρωτήσεις αν μιλούσα με άγνωστες γκόμενες ναι μίλησα με 3 γκόμενες που η μια απλώς έπαιρνε επιβεβαίωση, η άλλη καβλάντησε και η τελευταία ήτανε ψυχρή καργιόλα επειδή προσπαθούσα να κάνω μια συζήτηση για γενικά πράγματα και να μάθω πέντε πράγματα γι αυτήν παραπάνω, άσε που μου απάνταγαν μετά από κάποιες ώρες.

Οι γκόμενες που γνώρισα μετά την διακοπή της ενασχόλησης μου με το Facebook και τα άλλα δίκτυα ήτανε αυτοπρόσωπες μέσω κοινών παρεών περισσότερο και από αυτές βγήκα με δυο έξω για βόλτα, καφέ και τα συναφή, μια πελάτισσα από τη δουλειά την γάμησα και την παράτησα επειδή έψαχνε χορηγό, μια άλλη της έλεγα να βγούμε για ένα ποτό η καφέ αλλά μου έδινε ένα σωρό δικαιολογίες και την παράτησα μετά από λίγο καιρό. Ρωτάγανε άμα έχω κάποιο μέσω επικοινωνίας και τους έλεγα αυτοπρόσωπη επικοινωνία, κινητό τηλέφωνο και skype (το έχω μόνο να μιλάω με την οικογένειά μου και ελάχιστους φίλους) δεν τις άρεσαν στις περισσότερες. Όσο λιγότερο ξέρεις την άλλη τόσο περισσότερο σου κρατάει το ενδιαφέρον να μάθεις γι αυτήν, τα κοινωνικά δίκτυα σε κάνουν να χάνεις το ενδιαφέρον επειδή δημοσιοποιηούν πολλά προσωπικά στοιχεία όπως ενδιαφέροντα, σχέσεις και τα σχετικά.

Αν δείχνει σημάδια ο,τι δεν σε θέλει αντίο για πάντα χωρίς να δώσεις αναφορές αυτό κάνω στις περισσότερες φορές στην τελική δεν θα κάτσω να σκάσω επειδή είναι ξενέρωτη. Αν έχεις ανάγκη να κάνεις σεξ έχεις εναλλακτική λύση τον αγοραίο έρωτα θα πληρώσεις ένα ποσό παίρνεις αυτό που θες και φεύγεις αν το πας με το πατροπαράδοτο τρόπο θα σου στοιχίσει πολύ περισσότερο σε χρήμα και χρόνο και δεν ξέρεις αν θα πάρεις αυτό που θες από την ξενέρωτη.

Η αυτοπρόσωπη επαφή είναι καλύτερη βλέπεις την έκφραση της στο πρόσωπο της και τις κινήσεις του σωματός της και παίρνεις απάντηση άμεσα όχι έμμεσα όπως στον ψηφιακό κόσμο. Όταν καταλάβεος ότι η ξενέρωτη δεν θέλει άλλη επαφή μαζί σου την παρατάς όπως έκανα στην πρώτη επειδή βρήκε αντικαταστάτη μετά από 5 εβδομάδες που βγαίναμε και συνέχισα τη ζωή μου.

Μην τρελαίνεστε  γιατί δεν βρήκατε μια γκόμενα να ασχοληθείτε όσο το κυνηγάτε και κλαίγεστε για αυτήν τόσο χειρότερο για την υγεία σας αν δεν θέλει τελείωσε πάτε για άλλες που μπορεί να είναι καλύτερες από αυτήν που κυνηγάτε.


Καλή χρόνια.


(Στείλτε τα emails σας στο ksenerotes@gmail.com).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου