Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Η γυναίκα καριέρας


Αν το έχει βάλει στόχο μην ασχολείσαι καν μαζί της.

Υπάρχουν διάφορα είδη γυναικών στον τομέα "επαγγελματικά".
Α)Αυτές που βαριούνται να δουλέψουν και θέλουν τον λεφτά.
Β)Αυτές που βάζουν την καριέρα πάνω από την οικογένεια.
Γ)Αυτές που θέλουν απλά να δουλεύουν.

Παρότι το πρώτο είδος είναι απαράδεκτο. Στο δεύτερο είδος έχουμε κάποια καριολάκια τα οποία νοιάζονται πρώτα στο να κάνουν καριέρα, αλλά κάποια στιγμή θα χτυπήσει το βιολογικό τους ρολόι, ειδικά αν είναι "χορτασμένες" επαγγελματικά (συνήθως μετά τα 32). Indeed, το τρίτο είδος γυναίκας είναι και το πιο safe.

Τι εννοώ με αυτό λοιπόν; Αν μια γυναίκα σας το παίζει πρικοθήρας και θέλει να σας τα φάει και να κάθεται χωρίς να δουλεύει φεύγετε. Αν σας το παίζει όμως businesswoman και έχει βάλει ως στόχο να κάνει καριέρα σε διάφορες εταιρείες, πάλι θα πρέπει να την δείτε με άλλο μάτι.

Έφυγε για εξωτερικό
Περιστατικό που έτυχε σε συνάδελφο επιβεβαιώνει 100% ότι το μεσαίο είδος γυναίκας είναι αρκετά "ύπουλο" υπό την έννοια του ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να θυσιάσουν ακόμα και την οικογένεια για το θέμα καριέρας, άρα λε πουλέν. Και ναι μαλάκα μου δεν θέλω να είμαι προκατειλλημένος με όλες γιατί κάποιες μπορεί μετά τα 30 να πούνε "Γάμα την καριέρα, ας κάνω παιδί και θα είναι εκεί και θα με περιμένει". Άλλες δεν το κάνουν όμως.

Ο τύπος τα είχε 10 χρόνια με μία. 5 χρόνια σχέση και ήταν παντρεμένος άλλα 5. Η τύπισσα έφτασε 41 χρονών (43 αυτός), σε ηλικία που προσπαθούσαν να κάνουν παιδί. Η πουτάνα η κρίση την ανάγκασε να πάει στο εξωτερικό για 6 μήνες και να δουλέψει για να βγάλει χρήματα. Μετά όταν γυρνάει Ελλάδα του λέει "Να...ξερεις...πρεπει να χωρισουμε...ελπιζω να το εχεις ηδη καταλαβει".

Ο τύπος έπεσε από τα σύννεφα! Και μιλάμε για ηλικία που υποτίθεται δεν χωρίζεις έτσι εύκολα. Και επίσης μιλάμε για τύπο που το χρήμα το ΦΥΣΑΓΕ! Δεν ηταν επιχειρηματίας, αλλά ήταν σπουδαγμένος και οι υψηλόβαθμες θέσεις που είχε σε δουλειές του εξασφάλιζαν τρελό εισόδημα. Δηλαδή αυτή θα μπορούσε να βολευτεί με μια νορμάλ θέση κάπου και that's it. Αμ δε.

Φανταστείτε λοιπόν μάγκες μου να είστε στη θέση του παραπάνω τύπου και μια μέρα να σας την κάνει όμορφα κι ωραία και να ψάχνεστε. Και μετά να λέτε σαν μαλάκες "Τώρα σε τέτοια ηλικία σαν τον παραπάνω τύπο θα ψάξω για γάμο? Θα προλάβω?"

Ξέρετε πόσους τέτοιους έχω στην ηλικία 40-50 που είναι ελεύθεροι γιατί χώρισαν από γάμο χωρίς παιδιά? ΠΟΛΛΟΥΣ! Γιατί οι γυναίκες τους τους είχαν πρίξει τ'@@ στα shit tests, γιατί σηκώθηκαν κι έφυγαν όπως οι παραπάνω, για τον Α και τον Β λόγο. Κατά τα άλλα θα σας την πούνε ότι "Ξενοπηδάτε" ενώ 8 στις 10 γυναίκες και άντρες κερατώνουν με απειροελάχιστη διαφορά.

Πάρτε το χαμπάρι καριολάκια. Δεν είστε "θύματα" πλέον και μην μας το παίζετε θύματα. Είστε θύτες. Γιατί έχετε καταλάβει ότι ως θηλυκά έχετε παραπάνω προτάσεις από εμάς. Στην περίπτωση της παραπάνω στη μουνάρα της και το βιολογικό της ρολόι. Προλάβαινε δεν προλάβαινε να κανει παιδι στα 40 της. Και μετά λέτε κάποιοι "Στα 30 και μετά σοβαρεύει και "πήζει" το μυαλουδάκι της". ΑΜ ΔΕ! ΑΡΧΙΔΙΑ πήζει! Εκτός κι αν είναι περίπτωση κάποιας που την παράτησε ο δικός της για άλλη, το να είναι άγαμη στο 32-40 σημαίνει ότι είναι και δεν είναι σίγουρη να κατασταλάξει κάπου και ότι παίζει να το πάει μέχρι το "παρά 5" για να ζήσει την ζωούλα της όσο περνάει η μπογιά της μέχρι να την "Φυλακίσει κάποιος σπίτι για να την έχει δούλα". Και άλλες τέτοιες γνωστές παπαριές.

Κατά τα άλλα οι άντρες καριέρας μια χαρά τα προλαβαίνουμε όλα. Καλή θέληση να υπάρχει. Το θέμα είναι ότι κυρίως από εμάς υπάρχει.

Περιμένουμε το Forum Κοινωνικής Μαλακίας να πάρει θέση για το ζήτημα στα σχόλια για να το γλεντήσουμε ξανά ασάλιωτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου