Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Πόλεμος σχέσεων στην Ελλάδα: Άντρες και γυναίκες στα χαρακώματα


Ελάτε στην πρώτη γραμμή.

Σήμερα είναι η εργατική πρωτομαγιά και λόγω του επαναστατικού χαρακτήρα της ημέρας είπα συμβολικά να σηκώσω ένα λάβαρο επανάστασης και να τα χώσω προς κάθε κατεύθυνση, έτσι για να έχουμε να θυμόμαστε κάθε χρόνο τέτοια μέρα.

Είναι αλήθεια. Άντρες και γυναίκες βρισκόμαστε σε "συναισθηματικό πόλεμο" και η κατάσταση έχει αγριέψει πολύ τελευταία. Επειδή πρόλαβα λίγο το φλερτ την δεκαετία του '90 (πιτσιρίκι στο σχολείο αλλά θυμάμαι καλά την συγκεκριμένη εποχή) μπορώ να διαπιστώσω ότι στην καλύτερη εποχή που διανύουμε τώρα όσοι από εμάς γεννηθήκαμε στα 80's, η κατάσταση από τότε μέχρι σήμερα έχει αλλάξει.

Αν μπορούσαμε να συνοψίσουμε το φλερτ ανά δεκαετία τότε έχουμε τα εξής:
- Μέχρι την δεκαετία του '50: Καταπάτηση των δικαιωμάτων της γυναίκας στο θέμα φλερτ/σχέσεων. Σχέσεις κυρίως από προξενιά και γνωστούς.
- Δεκαετία του '60: Δειλά βήματα ως προς την ελευθερία των γυναικών που πλέον μπορούν να βγαίνουν πιο εύκολα στα νυχτερινά κέντρα.
- Δεκαετία του '70: Η εποχή του Rock όπου το φλερτ ανεβαίνει και απενοχοποιείται.
- Δεκαετία του '80: Η εποχή της disco, του ελεύθερου sex και της έναρξης των ναρκωτικών. Πλέον το φλερτ απενοχοποιείται πλήρως. Η καλύτερη δεκαετία από πλευράς φλερτ και απελευθέρωσης των δύο φύλων που για πρώτη φορά "ήρθαν στα ίσια τους".
- Δεκαετία του '90: Ρομαντική Pop εποχή. Το φλερτ παρέμεινε στην πρώτη γραμμή αλλά ήταν διακριτικό, ρομαντικό και με συναισθήματα. Οι γυναίκες ήταν λίγο πιο επιφυλακτικές στο φλερτ, αλλά οι σχέσεις από κοινωνικό κύκλο ήταν εύκολες, όπως επίσης και σε disco και bar. Σταθερές αξίες στην Αθήνα όπως το Club 22, το Boom Boom, το Βινύλιο κ.α. κρατούσαν ψηλά τον αέρα των 80's, με ποσοστό επιτυχίας φλερτ ακόμα και 20-25% σε γυναικοπαρέες.
- Αλλαγή χιλιετίας: Αύξηση των ξενέρωτων. Δυσπιστία και στα δύο φύλα. Λιγότερες έξοδοι. Τα νέτα που κάποτε έβγαιναν τώρα κάθονται περισσότερο μέσα. Στο τέλος της δεκαετίας η οικονομική κρίση χτυπάει την χώρα μας και οι έξοδοι μειώνονται.
- Δεκαετία του '10: Πλέον οι άντρες παγκοσμίως και ακόμη περισσότερο οι Έλληνες και οι Ιταλοί, έχουν αντιληφθεί ότι έχουν μπλέξει με ξενέρωτες. Το Game, οι PUA και οι τακτικές μπαίνουν στη ζωή μας για τα καλά. Οι γυναίκες το αντιλαμβάνονται και γίνονται καχύποπτες ότι πλησιάζονται από Players. Βλέπουν ότι έχουμε αντιληφθεί τον κώδικα επικοινωνίας τους και γίνονται πιο αντιδραστικές. Παράλληλα, η οικονομική κρίση χτυπάει κόκκινο και οι έξοδοι μειώνονται, άρα και οι σχέσεις και εν τέλει η γάμοι. Η υπογεννητικότητα αυξάνεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Από την άλλη, στις Αραβικές χώρες το φλερτ αρχίζει να απελευθερώνεται σε μικρό ποσοστό πληθυσμού, αλλά οι σχέσεις δεν προχωρούν σε σεξουαλικό επίπεδο παρά μόνο μετά τον γάμο, λόγω θρησκείας.

Στατιστικά ανδρών-γυναικών
Φτάσαμε λοιπόν στο έσχατο σημείο. Το βλέπετε γύρω σας. Ανοίξτε το Facebook και μπείτε στα προφίλ των παλιών συμμαθητών σας. Πόσοι από αυτούς έχουν παντρευτεί; Τραγικά λιγότεροι συγκριτικά με το ποσοστό που ίσχυε για τα μεγαλύτερα αδέρφια σας ή τους γονείς σας. Σε τι ηλικία έχουν παντρευτεί; Κάποιοι με το ζόρι προλαβαίνουν το 30-45 και άλλοι ξεμένουν στο ράφι.


Από την στιγμή που οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άντρες στην Ευρώπη, την Αμερική και το μεγαλύτερο μέρος της Ασίας, θεωρητικά κάποιες θα μείνουν στο ράφι και θα έπρεπε να αγχώνονται. Τελικά δεν αγχώνονται καθόλου, σαν να μην τις νοιάζει. Ζουν το απόλυτο σήμερα. Ο χάρτης παραπάνω δείχνει το κυρίαρχο φύλο στις εκάστοτε χώρες. Με μπλε χρώμα οι χώρες με περισσότερες γυναίκες, με πράσινο έχουμε ίσους εκπροσώπους των δύο φύλων και με κόκκινο χρώμα οι χώρες με περισσότερους άνδρες. Με εξαίρεση την Αυστραλία όπου δύσκολα θα βρεθούμε, οι χώρες όπου μπορεί να τύχει να βρεθούμε στη ζωή μας έχουν περισσότερες γυναίκες. Ωστόσο, η παγκόσμια αναλογία είναι 101 άντρες με 100 γυναίκες.

Τι θέλουν τα δύο φύλα
Με βάση τα όσα γίνονται πλέον στη δεκαετία μας, ο "Πόλεμος των δύο φύλων" καλά κρατεί. Τα αγγούρια της χώρας ψάχνουμε:
Α)Ωραίες γκόμενες.
Β)Με καλό χαρακτήρα.

Οι γκόμενες της χώρας ψάχνουν:
Α)Ωραίους γκόμενους.
Β)Με καλό χαρακτήρα.
Γ)Με χρήμα.
Δ)Που να είναι και εργατικοί (εισοδηματίες λόγω γονέων απορρίπτονται).
Ε)Να έχουν κοινά ενδιαφέροντα.
Ζ)Να προσέχουν πως ντύνονται.
Η)Να έχουν αυτοπεποίθηση για να μπορούν να τις συντηρήσουν.
Θ)Να μην είναι μαμάκηδες.
Ι)Και όλα αυτά από κοινωνικό κύκλο με εξαίρεση το 5-10% των γυναικών που δέχεται φλερτ από αγνώστους, αλλά που δυστυχώς για όλους μένει για λίγο καιρό μόνο του άρα είναι σαν να μην υπάρχει.

Άρα η μόνη περίπτωση να κάνετε σχέση, τουλάχιστον στο 95%, είναι να σας κάτσει γνωριμία από φιλικό καφέ ή από φιλικό πάρτι και να ισχύουν τα Α έως Η. Κοινώς γάμα τα γιατί δεν τα έχουν όλοι.


Σχετικά με το τι θέλουν οι άντρες, καιρός να σας καταρρίψουμε ένα μύθο που νόμιζε το φτωχό μυαλουδάκι σας. Δεν μας νοιάζει πως θα ντυθείτε (ας φοράτε και φόρμα γυμναστικής, είσαι ωραία γκόμενα; Emp1), αν θα βαφτείτε, αν έχετε καλή δουλειά, αν πρέπει να ακούμε την ίδια μουσική ή να έχουμε ίδια δουλειά ή αν έχετε ανασφάλειες, αν είστε ντροπαλές, αν, αν, αν το ένα και το άλλο...ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ! Είστε ωραίες; Αυτό είναι το Α. Αν περάσετε το Α τότε πάμε στο Β. Το κάτω κεφάλι μας δίνει την εντολή. Είναι στη φύση μας. Για όλα τα άλλα δεν μας καίγεται καρφί. Αν έχουμε την πιο ωραία γκόμενα που μας καταλαβαίνει και μας λέει "Σ' αγαπάω" κάθε μέρα ποιος χέστηκε αν δεν ξέρει να ντύνεται, αν είναι ντροπαλή ή αν δεν έχει δεκάρα στην τσέπη της. Η αν είναι κολλημένη με την μαμά της και τι έγινε; Ποιο τσόκαρο πεθερά θα τολμήσει σε ένα κανονικό αρσενικό να του κάνει κουμάντο στα οικογενειακά του και να του δώσει εντολές; Το ανάποδο είναι το άσχημο. Με βάση την εμπειρία μου πάντως οι μαμάκηδες είναι γύρω στο 10-15%. Είστε για σφαλιάρες και χαλάτε το φύλο σας έχω να σας πω γιατί σας κάνει κουμάντο ένα θηλυκό. Κι ας σας γέννησε, στα παπάρια μου. Ξεχάσατε την φύση σας και ξεφτιλίζετε και τους υπόλοιπους.

Παιχνίδι αντοχής
Τα μπακούρια αυξάνονται και μάλιστα εδώ έχουμε και το υπεργαμάτο επιχείρημα του κώλου ότι "Οι άντρες είναι μόνοι τους γιατί το κυνηγάνε" και "Οι γυναίκες είναι μόνες από επιλογή τους".

Τι γίνεται όμως στο φλερτ; Εδώ μάγκες μου ξέσπασε ο πόλεμος και δεν το πήρατε μυρωδιά. Οι περισσότεροι από τα δύο φύλα είναι είτε μπακούρια, είτε γαμιούνται αριστερά-δεξιά, που και που. Οι σχέσεις είναι μειοψηφία κι αυτό γιατί τα καριολάκια αυξάνονται. Τα ψώνια επίσης αυξάνονται, ζηλεύουν η μία την άλλη, ανταγωνίζονται ποια θα πάρει στο Facebook περισσότερα likes, περισσότερους φίλους και στο Instagram περισσότερους followers. Περισσότερο τρώνε ώρες στο Internet κάθε μέρα για να διατηρούν την "αυλή" τους, παρά βγαίνουν.

Ο κόσμος που βγαίνει έξω αποτελείται σε μεγαλύτερο ποσοστό από άντρες. Αν είσαι γυναίκα και βγεις θα λάβεις ένα σωρό φλερτ, κάτι λογικό βάση αναλογιών. Κάπου όμως βαριέσαι γιατί ενώ έχεις τόσες επιλογές "μπουχτίζεις". Εδώ υπάρχει η σχέση "Αυγό με Κότα" που λέει ότι ΔΕΞΟΥ ΕΝΑ ΦΛΕΡΤ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ! Αλλιώς τι σκατά κάνεις μόνη σου ένα χρόνο τώρα; Έχεις απορρίψει 20, 50, 100, 200...είναι όλοι μαλάκες; Μήπως είσαι εσύ η μαλάκω και η περίεργη που δεν ρίχνεις τα στάνταρ σου; Αν μου την πέσουν 200 γυναίκες και εμένα υποθετικά μου αρέσει το 15%, δεν θα ήμουν λίγο μαλάκας αν δεν είχα ανταποκριθεί; Εσείς πως στο πούτσο ζείτε χωρίς το σεξ; Ένα σωρό αγάμητες έχετε γεμίσει τον τόπο με τις ανασφάλειές σας, για το αν αυτός που θα σας την πέσει θα είναι υποψήφιος βιαστής, λες και οι βιαστές φυτρώνουν σαν τους σκύλους. Κερασάκι στην τούρτα οι παρθένες 26 και 30 χρονών, δείγμα του ότι πλέον κάνουμε βήματα προς τα πίσω. Οι γιαγιάδες μας πηδιόντουσαν σε τέτοια ηλικία ρε τσόκαρα! Οι μανάδες μας το έκαναν πολύ νωρίτερα!

Μετά τα πρώτα 100 φλερτ που θα κάνει ένας άντρας σε μπαρ, όσοι το κάνουν δηλαδή, γιατί οι περισσότεροι είναι AFC, κάπου θα πέσει το ξενέρωμα. Κάπου θα αρχίσει η αντίδραση μπροστά στα γαμημένα taboo που κρύβετε στο μυαλό σας. Γιατί πρέπει σώνει και καλά να γνωριστούμε από κοινωνικό κύκλο (καφέ, πάρτι) ή το γυμναστήριο ή την σχολή χορού αν μας έχετε δει πολλές φορές και να μην μπορείτε να πιάσετε την κουβέντα με έναν άγνωστο; Η αντίδρασή σας στο φλερτ έχει καταντήσει να βγάζει ξυνίλα και ειρωνεία. Σε ποιον ρε καριολάκια; Σε αυτόν που πήρε το θάρρος να έρθει να σας μιλήσει; Εσείς γιατί δεν πάτε να κάνετε το ίδιο να δείτε αν είναι εύκολο; Η έστω να καρφώνετε κάποιον επίμονα για να έρθει. Αλλά φυσικά και δεν το κάνετε, είτε γιατί πιστεύετε ότι θα σας πει "πουτάνα", είτε γιατί έχετε επαναπαυτεί στην άνεση "Έλα μωρέ, θα μου την πέσουν κάθε βράδυ 3-10 μαλάες, θα τους κάνω Add στο Facebook και διαλέγω με την ησυχία μου κάαααποια στιγμή εκτός κι αν βρεθεί ο υπεργκόμενος".

Έλα όμως που ο υπεργκόμενος δεν εμφανίζεται. Γιατί; Γιατί τον χαίρονται άλλες που είναι μοντέλα και όχι εσείς! Και τα χρόνια περνάνε. Και τα φλερτ συνεχίζουν. Και οι ρυτίδες αρχίζουν να σας χτυπάνε την πόρτα. Οι μετοχές σας είναι ψηλά όταν είστε 20-30. Μετά τα 30 κάντε τις ίδιες μαγκιές αν σας παίρνει. Εκεί σας βλέπω πλέον στα μπαρ και ΓΕΛΑΩ με την πάρτη σας. Μου την πέφτετε χύμα, με παίρνετε να χορέψω μαζί σας, γράφω μηνύματα στο Messenger και μου πειράζετε την οθόνη του κινητού για να σας δώσω σημασία, παίζετε με το καλαμάκι του ποτού σας και με κοιτάτε στα μάτια, αλλά εγώ σας γράφω ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ. Γιατί δεν είστε του age group μου. Γιατί κοιτάω το πολύ 4-5 χρόνια κάτω από μένα. Το πολύ=Στη χειρότερη. Οι 30άρες τρώτε άκυρο πανηγυρικό. Να σας κάνω τι; Να φάω στη μάπα τις ρυτίδες σας από τώρα; Αν ήμουνα 40 και είχα καραφλιάσει ή είχε γκριζάρει το μαλλί να το δεκτώ ευχαρίστως. Αλλά όχι από τώρα που ξέρω ότι μετράω.

Πως εξηγείτε το γεγονός ότι θέλετε μονίμως γκόμενο ΠΑΝΩ από εσάς; Ενώ εμείς ψάχνουμε για ίδια ή πιο όμορφη εσείς θέλετε μονίμως και πιο όμορφο και καταξιωμένο και με όλα όσα έγραψα πιο πάνω. Άρα όλα τα φύλα στοχεύουν στο 10% των "φιλέτων" πάνω στα οποία πέφτουν με τα μούτρα εκατοντάδες άτομα, κυρίως στις γυναίκες. Στους άντρες δεν ισχύει αυτό, οι προτάσεις ακόμα και για εμάς τους ωραίους είναι αναλογικά ελάχιστες. Στους δε μέτριους φίλους μου είναι μηδέν. Ούτε γυρνάνε να τις κοιτάξουν. Ακόμα και τα μπάζα. Έχω φίλη που στα 38 της φαίνεται ότι θα μείνει στο ράφι, είναι HB 6.5 και στόχευε σε HB8.5-9 και βάλε! Πως μωρή; Με σένα θα πάνε; Σοβαρά; Και λέει στις φίλες της "Πλέον δεν με σταματάνε στο δρόμο ούτε για να με ρωτήσουν πως θα πάνε κάπου. Είχα βέβαια ευκαιρίες στη ζωή μου αλλά από όσους έκαναν κίνηση για φλερτ δεν με εντυπωσίασε κάποιος". Αναγνωρίζετε κάτι; Ναι, είστε εσείς σε μερικά χρόνια αν το συνεχίσετε έτσι.

Η κορύφωση του πολέμου
Φτάνουμε λοιπόν στο πεδίο της μάχης. Γιατί είμαστε σε πόλεμο; Γιατί μετά από τόσες χυλόπιτες που τρώμε, ε έχουμε ξενερώσει απίστευτα. Καμιά φορά μετά από τόσα φλερτ θα πάρετε το ειρωνικό υφάκι σας και η παρεξήγηση δεν θα αργήσιε να έρθει. Αντίστοιχα καμιά φορά θα σας την πούμε κι από πάνω αν δούμε ειρωνικό ύφος.

Επίσης, αν αρχίσετε τα shit tests, τότε αντί να τα περάσουμε, μετά από τόσα shit tests, επειδή σας έχουμε βαρεθεί, θα σας απαντήσουμε και εμείς με shit test. Τις όποιες παρεξηγήσεις πάνω στο φλερτ θα τις συζητήσουμε με φίλους κι εσείς με φίλες και ο πόλεμος θα διογκωθεί. Εσείς θα λέτε "Μου την έπεσε ένας χθες και ζήταγε το τηλέφωνό μου, του λέω δεν σε ξέρω, επέμενε. Ωραίος ήταν αλλά αυτοί που την πέφτουν δεν μου αρέσουν" κι εμείς θα λέμε "Τι ξενέρωτη γκόμενα, μία ώρα μιλάγαμε και δεν έδωσε τηλέφωνο. Πήρε μόνο το Facebook και δεν έκανε τίποτα". Μετά από όλα αυτά οι φίλοι μας και οι φίλες σας θα έχουν επηρεαστεί και θα είναι πιο επιφυλακτικοί την επόμενη φορά.

Ο πόλεμος λοιπόν είναι ψυχολογικός και κορυφώνεται ως εξής. Εσείς πιστεύετε ότι μπορείτε να βρείτε το σούπερ καλύτερο, το κελεπούρι των ονείρων σας και συνεχίζετε να μοιράζετε χυλόπιτες. Εμείς αντίστοιχα θεωρούμε ότι μπορούμε να ταιριάξουμε με περισσότερες. Σε εσάς το κλικ είναι πιο δύσκολο. Άρα εδώ έχουμε ένα παιχνίδι υπομονής. Στα επόμενα φλερτ όμως, όσο μεγαλώνουμε, η υπομονή μας εξαντλείται. Καμιά φορά όταν βλεπουμε 1-2 απανωτά shit tests θα λέμε ένα "Χάρηκα για την γνωριμία" και θα περνάμε στην επόμενη κι έτσι θα χαθούν ευκαιρίες και για τους δυο μας.

Άρα τι ζόρι τραβάτε οι περισσότερες; Αν δεν θέλετε ο πόλεμος να διογκωθεί, να γίνει της πουτάνας και να σφαζόμαστε πάνω στο φλερτ, γιατί αυτό θα γίνει στο τέλος, χαλαρώστε και calm your tits. Πάρτε το αλλιώς γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Τις προάλλες ήταν μια παρέα 3 κοριτσιών σε στάση τραμ στις 04:00, τους ρωτάω "Πάτε πουθενά; Γιατί προς το (τάδε μέρος) πάω κι εγώ" και γυρνάει η χοντρή μπαζόλα της παρέας, κάνει μορφασμό και μου λέει "Τώρα τι θες ρε φίλε?" Που δεν πρόλαβα καν να τις δω, απλά πήγα να κάνω μια εξυπηρέτηση κι αυτή προτίμησε να μου απαντήσει για τις φίλες της και να περιμένει μία ώρα για το τραμ (λες και θα τις βίαζα μόνος στο αμάξι 3 μαζί).

Έχω πολλά τέτοια παραδείγματα. Νομίζετε ότι σας κυνηγάνε και ότι οι άντρες έχουμε γίνει πέφτουλες. Όχι, απλά τα μπακούρια ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ! Χωνέψτε το. Όσο ρίχνετε χυλόπιτες και τις αυξάνετε δεν αλλάζει τίποτα. Σας αρέσει που δεν δίνετε μια ευκαιρία να γνωρίσετε τον άλλο; Αμα την βρίσκετε να ξέρετε ότι όσο τα μπακούρια αυξάνονται, τόσο θα δέχεστε περισσότερο βομβαρδισμό φλερτ. Ξεκινήστε να είστε δεκτικές στο να γνωρίζετε κόσμο, διαφορετικά θα τον πιούμε όλοι μαζί.

Εμείς από την μεριά μας έχουμε σταματήσει πλέον να έχουμε υπομονή και επιμονή σε κάθε φλερτ. Όχι καριολάκι, δεν θα συνεχίσω να σου μιλάω αν δεν μου δείξεις κι εσύ ενδιαφέρον. Αν σε ρωτήσω π.χ. με τι ασχολείσαι, θα πρέπει να με ρωτήσεις μετά και εσύ. Αλλιώς να πας να γαμηθείς και θα πάω στην επόμενη. Έχω το δικαίωμα να μιλήσω σε όσες θέλω. Αυτή είναι η φύση μου και την απολαμβάνω. Δεν θες εσύ; Το παίζεις ιστοριούλα; Next. Παρακαλετό μουνί, ξυνό γαμήσι. Θέλω να βλέπω τις φατσες σας όταν το φλερτ τελειώνει σε λιγότερο από 1 λεπτό και τρώτε "Γεια σου" και φτύσιμο αντί για επιβεβαίωση. Γιατί αυτό αξίζετε κι αν το παίξετε ξυνές θα πρέπει να ξυπνήσουμε όλοι και να σας γράψουμε.

Το αποτέλεσμα του παραπάνω "πολέμου" είναι η παγκόσμια υπογεννητικότητα, η οποία σε μερικά χρόνια από τώρα θα αποφέρει λιγότερες γεννήσεις από τους θανάτους. Αναλυτικά στατιστικά θα δημοσιεύσω την άλλη Δευτέρα. Κύριες υπεύθυνες λοιπόν είστε εσείς. Οι οποίες βάση του καπιταλισμού και του υπερκαταναλωτισμού έχετε γαμηθεί να ανεβάζετε τις απαιτήσεις σας για τον χψ λεφτά που θα σας παρέχει χρήμα για shopping, κινητά, στέγη (κι εγώ σε ιδιόκτητο είμαι, άλλοι φίλοι μου όμως δεν τα έχουν), αυτοκίνητα, επαρκή αποθέματα για να μεγαλώσουν τα παιδιά σας αξιοπρεπώς κτλ. Λες και οι πρόγονοί σας μεγάλωσαν με κινητό, αυτοκίνητο, laptop, διπλό ψυγείο, διαμέρισμα 120τ.μ. και 100 ρούχα στην ντουλάπα. Λίγα είχαν και τους αρκούσαν. Ζητάτε υλικά αγαθά λοιπόν, καλή δουλειά, υψηλό κοινωνικό status κτλ. έτσι για να είστε βασίλισσες και να μπείτε στο μάτι των φίλων σας, κάτι που σας ξεφτιλίζει τελείως στα μάτια μας. Θα έπρεπε τα δύο φύλα να κοιτούν πρώτα την εμφάνιση, μετά τον χαρακτήρα και τέλος. Αλλά που μυαλό;

Από το 2020 και έπειτα ο αριθμός γεννήσεων υπολογίζεται ότι θα είναι κατώτερος για πρώτη φορά στην ιστορία. Είμαι βέβαιος ότι ακόμα κι αν μετά από εκατοντάδες χρόνια ο πληθυσμός της Γης μειωθεί δραματικά, ούτε τότε θα νοιαστείτε. Χρειάζονται 3 παιδιά ανά ζευγάρι για να αυξηθεί ο πληθυσμός του πλανήτη, αλλιώς ούτε με 2 θα διατηρηθεί αφού κάποιοι δεν θα κάνουν καθόλου παιδιά για πολλούς και διάφορους λόγους. Σιγά μην καθήσετε να κάνετε τόσα. Ούτε με σφαίρες. Θα καταλήξουμε λοιπόν να εξαλειφθούμε ως είδος από μόνοι μας, χωρίς καν να μεσολαβήσει το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Το φαινόμενο των ξενέρωτων αρκεί και περισσεύει. Μέχρι τότε θα είμαστε όλοι στα κάγκελα.

Α κατι κάτι τελευταίο. Όσοι θέλετε να μπείτε σε αυτόν τον άτυπο πόλεμο ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ LIKES σε Facebook Και Instagram! Εκατοντάδες σαν εσάς το κάνουν. Τι τους δίνετε δημοσιότητα λες και θα γαμήσετε; Δεν τα βλέπουν καν τα likes σας. Έχετε χτίσει ουρά αναμονής και τις "ταϊζετε" με likes. Δεν θα γαμήσετε, σας το λέω εγώ. Άλλος γαμάει που έχει όλα τα παραπάνω κριτήρια. Πηγαίντε τώρα να κάνετε unlike και σοβαρευτείτε. Όσοι τουλάχιστον θέλετε να είστε στην πρώτη γραμμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου