Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Ξενέρωτες γυναίκες που δεν θέλουν προξενιό από φίλες!

Αράχνες στο μουνί level 100.

Θεωρώ ότι η κατάσταση στον εγκέφαλό σας έχει ξεφύγει τραγικά πολύ. Όχι απλά είστε ξενέρωτες, αλλά όσο περνάνε τα χρόνια η κατάσταση χειροτερεύει!

Θυμάστε το παρθένες ετών 30; Ε λοιπόν το τελευταίο διάστημα αρχίζω να γνωρίζω κι άλλες τέτοιες ξενέρωτες. Όσο περνάνε τα χρόνια αναρωτιέμαι αν τους κάνουν λοβοτομή και δεν θέλουν να ακουμπήσουν αντρικό μόριο γιατί το φοβούνται.

Μήπως ζούμε σε μία ταινία όπως το Truman Show με τον Jim Carey και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι; Μήπως στα εμβόλια των γυναικών χτυπάνε ουσίες που μειώνουν τα οιστρογόνα; Μήπως υπάρχει μια μυστική κάστα γυναικών σαν τους Illuminati, στην οποία συμμετέχουν μητέρες οι οποίες λένε στις κόρες τους "Να μένεις μακριά από άντρες";

Αν όχι τότε πως σκατά δικαιολογείται το ότι είστε μόνες σας για χρόνια και δεν δέχεστε γνωριμίες;

Και εξηγούμαι. Δείτε 3 περιπτώσεις.

Περίπτωση 1: Μπαίνεις στην παρέα και φεύγει  σε 10 λεπτά!
Είχα κανονίσει με μια φίλη μου να γνωρίσω μια άλλη φίλη της. Επειδή όμως η φίλη μου ξέρει ότι αυτή μισεί τα...προξενιά, προσπαθήσαμε να το κάνουμε να φαίνεται "σαν ατύχημα". Αυτές βγήκαν οι δυο τους, κάθισαν για λίγη ώρα σε μια καφετέρια και εγώ με ένα φίλο μου μπήκαμε και καλά "κατά τύχη" στο ιδιο μαγαζί.

Ξ: Ωπ, πως κι από εδώ?
Φ: Επ, τι κανεις εσύ εδώ?
Ξ: Να, ψάχναμε ένα μέρος να κάτσουμε γιατί είναι όλα γεμάτα.
Φ: Α, ε καθίστε κι εμείς πριν λίγο ήρθαμε! Από εδώ η τάδε...

Μας συστήνει, παραγγέλνουμε, τους ρωτάμε τι συζητούσαν, μιλάμε για λίγα λεπτά περί ανέμων και υδάτων και μετά πάει η κουβέντα στις σπουδές. Μου λέει τι έχει τελειώσει, με τι σκοπεύει να ασχοληθεί και δεν προλαβαίνει να περάσει ένα δεκάλεπτο.

HB 7.5: Λοιπόν, εγώ θα σας αφήσω να τα πείτε...
Φ: Κάτσε βρε, τώρα ήρθανε τα παιδιά.
HB 7.5: Να μωρέ μην ενοχλώ, θα έχετε να πείτε τα δικά σας.

Για τον πούτσο καβάλα! Η σαλταρισμένη έγινε σκόνη στο δεκάλεπτο σας λέω! Λες και είδε τους βιαστές τους μεσονυκτίου! Που σκεφτείτε ότι ήμασταν εντελώς φυσιολογικοί, δεν την καρφώναμε στα μάτια επίμονα αλλά μόνο όταν μιλούσε...νορμάλ πράγματα εντελώς. Ούτε κάναμε παραπανήσιες ερωτήσεις. Σαν να μην τρέχει τίποτα βρε αδερφέ.

Και να πει κανείς ότι ήταν κανένα θεόμουνο; Πάει στα κομμάτια. Έχει και συνέχεια όμως.

Περίπτωση 2: Κάθεται όλη μέρα σπίτι και δεν βγαίνει
Μια φίλη μιας φίλης μου, που επίσης μου την προόριζε για γνωριμία, δεν κατάφερα να την γνωρίσω ακόμη.

Όταν η φίλη μου είχε γενέθλια της είχε πει να πάει. Αυτή ενώ έμενε κοντά της προτίμησε να κάτσει όλη μέρα σπίτι της και να μην βγει. Αυτό κάνει τα ΠΣΚ. Κάθεται μέσα και κλαίει την μοίρα της κι έχει 2-3 φίλες με τις οποίες σπάνια θα βγει, στην καλύτερη μετά από κανένα μάθημα στη σχολή.

Αναρωτιέμαι, έχουν φτάσει άραγε σε βαθμό αναισθησίας;

Περίπτωση 3: Η φίλη της ξαδέρφης μου
Λέμε με μια ξαδέρφη μου να κανονίσουμε να βγούμε για σινεμά. Ορίζουμε ημέρα και ώρα. Την ρωτάω για μια ταινία που ήθελα να δω και που ήθελε να δει κι ένας φίλος μου αν την ενδιαφέρει να την δούμε παρέα και να φέρει καμιά φίλη της. Μου λέει "Πάμε οι δυο μας και βλέπουμε".

Την επόμενη ημέρα δεν ξέρω πως έκατσε και μιλούσε με μια φίλη της και της είπε να κανονίσουμε. "Α ωραία, θα πω κι εγώ σε ένα φίλο μου" της λέω, προκειμένου προφανώς να γνωρίσει την ξαδέρφη μου. Ο οποίος φίλος -σημειώστε- άλλαξε όλο το πρόγραμμά του για να μπορέσει να είναι στην ούρα του.

Για να μην τα πολυλογώ, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 18:00 περάσαμε από διάφορα "κύματα μαλακίας". Είναι μια νέα argo την οποία θα εισάγουμε για τα στάδια που περνάει από το σαπιοκέφαλο κάθε γυναίκας μέχρι να κανονίσει ραντεβού μαζί μας.

Εδώ στην περίπτωση αυτή είχαμε τα συγκεκριμένα κύματα μαλακίας:
1ο κύμα μαλακίας: "Η φίλη μου το σκέφτεται. Ντρέπεται γιατί δεν σας ξέρει."
2ο κύμα μαλακίας: "Προσπαθώ να την πείσω."
3ο κύμα μαλακίας: "Λέει ότι από την μία θέλει να με δει να πούμε τα δικά μας γιατί θα πάει στο χωριό της κι από την άλλη δεν θέλει να χαλάσει το ότι είχαμε ήδη κανονίσει για σινεμά".
Της απαντάω: "Ε κανόνισε να βγείτε πρώτα οι δυο σας και μετά ερχόμαστε απ' την καφετέρια να σας πάρουμε για σινεμά. Κι αν θέλει έρχεται, αν δεν θέλει έρχεσαι εσύ μαζί μας."
4ο κύμα μαλακίας: "Σκέφτηκα κι εγώ να βγω και με τους δυο σας, απλα διαβαζω και σκεφτομαι αν θα εχω τοσο χρονο."
Της απαντάω: "Τοτε το κανονιζουμε μετά το Πάσχα ή δες πως θα πάει με το διάβασμα κι αν προλαβαινεις πες μου, απλα καπως εγκαιρα να ξερω (με βαζει και στο frame της, καλα στα παπακια μας ξαδερφη ειναι, αλλα η συνέχεια...
5ο κύμα μαλακίας: Οκ πάω να διαβάσω και θα σου πω.


Όπως καταλάβατε ακόμα στέλνει.

Οπότε το κύμα μαλακίας της φίλης της ήταν τόσο μεγάλο που καπάκωσε και την ξαδέρφη μου. Επί της ουσίας, η φίλη της έκανε την ζημιά γιατί δεν ήθελε με τίποτα να μας γνωρίσει. Αν κανονίζαμε όλοι μαζί μια συγκεκριμένη ώρα τότε η ξαδέρφη μου δεν θα μας το ακύρωνε λόγω διαβάσματος. Η έστω θα μπορούσε κι αυτή με την σειρά της να μου πει μετά το Πάσχα "Επειδή δεν προλάβαινα, πάμε τώρα, της το είπα και συμφώνησε".

Αλλά που να κανονίσεις με γυναίκα; Πιο εύκολα διοργανώνεις event σε συννενόηση με δημοτική αρχή παρά ραντεβού με γυναίκα!


Να σημειώσουμε ότι επιβεβαιωμένα οι 3 αυτές περιπτώσεις ειναι singles. Και απ' ότι φαίνεται θα παραμείνουν για πολύ καιρό ακόμα. Ζωή σε λόγου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου