Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Η αναρχική γκόμενα!


[Email του αναγνώστη Arkhon]

Παει καιρος που εχω να δω προσωπικη ιστορια στο blog αυτο και μιας και ειχα προσφατα μια συζητηση επι του θεματος με εναν φιλο μου , ειπα να στρωσω τον κωλο μου και να την γραψω μιας και φετος περασαν 3 χρονια απο τοτε που διαδραματιστηκε , αλλα θυμαμαι ολες τις λεπτομερειες ή τις περισσοτερες απο αυτες!

Πριν απο 3 Καλοκαιρια λοιπον , πετυχαινω διαδυκτιακα "αναρχικο" κοκκινομαλικο με φουλ στα tattoo Νετο. Θα μπορουσε να ειναι και ΗΒ8 γιατι ειχε προσωπαρα και εκφραστικες ματαρες , τα χαλαγε ομως λιγο στο παχος , λιγα κιλακια παραπανω , αλλα την εσωζε το υψος , μιας και ειχαμε ακριβως το ιδιο ολως τυχαιως , οποτε την κατατασω ΗΒ7.

Ξεκινησαμε να μιλαμε καθημερινα , απο μεσημεριανες ωρες , μιας και τοτε ξυπνουσε . γιατι ηταν μικρη σε ηλικια , μεχρι ξημερωματα και βαλε! Μιλαμε και τηλ. και καποια στιγμη μετα απο πολλες πιεσεις μου , την πειθω να παμε σε ενα live, στο τηλ μου λεει "Μην περιμενεις να γινει τιποτα μεταξυ μας" οοκκ λεω εγω....δεν ειχα θεμα , γιατι μου ειχε ξεκαθαρισει οτι ηταν σε σχεση 1,5 χρονο (τοτε).

Συναντιομαστε μεσα στον χώρο, με εντυπωσιασε με την πρωτη ματια και πραγματικα δεν θυμαμαι και πολλα απ'το live, μιας και δεν ξεκολλουσαμε ο ενας απο την αλλη και μιλαγαμε ασταματητα!!
Κανει να φυγει λιγο νωριτερα , γιατι ειχε να παει να παρει εναν φιλο και μου λεει "Μολις τελειωσει η συναυλια έλα να με βρεις εδω, θα ειμαστε μεχρι αργα και θα σε περιμενω.

Ετσι και εγινε, πηγαινω στο μπαρακι, καθισαμε καποιες ωρες εκει, πετυχαινω κοινους γνωστους στην παρεα της και μετα χωρισαμε! Με το που ξυπναω την επομενη μερα, λαμβανω sms στο κινητό και μου είχε γράψει " Δεν περιμενα να γνωρισω τετοιον ανθρωπο <3 θελω να τα ξαναπουμε".

Κανονιζουμε αλλη μια συντηση χαλαρα για ποτακι(α), την γυριζω σπιτι της και μου λεει οτι αν ηταν μονη της στανταρ θα εκανε κατι μαζι μου! Μια χαρα, αλλα δεν γινεται κατι τετοιο της λεω εγω!

Την επομενη μερα φευγω για διακοπες κανα 10ημερο και μου λεει να τα λεμε, μην χαθεις και τα σχετικα...τελικα οποτε ημουν μεσα στο δωματιο του ξενοδοχειου, θα μιλαγαμε είτε skype είτε στο κινητο!

Με το που γυριζω πισω κανονιζουμε την ιδια κι ολας μερα να τα πουμε! Πηγαινουμε σε κοινα μερη που βγαιναμε και οι δυο, της κανω ενα δωρακι και μου λεει:
HB7: Θελω να σε φιλησω
A: Και γιατι δεν το κανεις (της λεω εγω).

Καπως ετσι κυλισε η βραδυα και την ρωταω "θες να μου πεις σε τι φαση εισαι με τον δικο σου?" και εκει την πιανουν τα κλαματα :-( .Μου λεει "Δεν μου δινει πλεον σημασια και εχουμε να το κανουμε πανω απο 2-3 μηνες, ουτε που θυμαμαι".
Αυτη η ιστορια συνεχισε για κανα μηνα ακομα.Με το να βγαινουμε σχεδον καθημερινα, να πεφτει τρελο φασωμα αλλα ο συρτης να μην μπαινει, γιατι την μια δεν ηθελε να ριξει κερατο, την αλλη δεν ηταν σε φαση και την αλλη ειχε τα υδραυλικα της!

Ενω την κερναγα καθε φορα που βγαιναμε εξω δεν φαινοταν το πραγμα να προχωραει! Οι κοινοι γνωστοι ομως εχουν και μεγαλο στομα καποιες φορες, οποτε μαθαινω οτι το τελευταιο διαστημα, η λεγαμενη, ειχε παει τουλαχιστον 2 φορες, στο στουντιο ενος τυπου και μονο τα μουσικα οργανα που ηταν εκει δεν επαιζαν!

Της το λεω...μου λεει...να ξερεις...ετσι...αλλιως...δεν ξερω, ισως και να κανα κατι αναλογο μαζι σου.
Τα περνω και της ξεφουρνιζω οτι και εγω το διαστημα που νταραβεριζομασταν , ετυχε να το κανω με μια αλλη και οτι την αλλη βδομαδα γυριζει απο διακοπες και αυτη! Λοιπον τετοιο bullying και τετοια ξυνιλα δεν την εχω ξανα αντιμετωπισει!
Μ' αρεσει που ηθελε και αποκλειστικοτητες το τσουλακι και μετα μου ζητουσε και τα ρεστα απο πανω, σε σημειο να την παιρνω τηλ να μη το σηκωνει ή να μιλαμε για κανα λεπτο του στυλ "Γεια σου τι κανεις? καλα ευχαριστω".

Βγαινουμε εξω για μια τελευταια φορα για να της δωσω κατι που της ειχα παρει , πριν γινει η μανουρα και μου λεει οτι γυρισε οι δικος της απο το εξωτερικο και οτι δεν ξερει γιατι εμπλεξε μαζι μου! WTF δηλαδή? Την ιδια μερα ακριβως σκαει μια φιλη της με πρασινα μαλλια, η οποια ηταν μοντελο ΗΒ 9,5 δεν θυμαμαι που μου ειχε πει οτι δουλευε τοτε , αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια .
Τι μας μενει απ την εν λογω ιστορια λοιπον?

2 πραγματα
1.Οτι ΝΑΙ!!!Οι γκομενες που ειναι μεγαλωμενες εδω , δεν εχουν και μεγαλες διαφορες μεταξυ τους. Ασχέτως εμφανισης, ακομα και οι εισαγωμενες, ακολουθουν τις ιδιες ψωνισμενες νοοτροπιες, λες και ειναι το κεντρο του κοσμου!

2. Οτι όσο πυροβολημενη και αν ειναι η αλλη, ποτε δεν ξερεις το ποια θα σου γνωρισει / φερει στη παρεα!

Σχόλιο Ξενερωμένου:
Η απόδειξη σε όσους λένε ότι μόνο οι μουνάρες κερατώνουν. Καλά βέβαια ο γκόμενός της απαράδεκτος που δεν την πήδηξε επί 2-3 μήνες. Αλλά κι αυτή ΓΤΠ την στιγμή που έπαιζε σε τρία ταμπλό μαζί, με εσένα και με τον μουσικό (μπορεί και σε 4ο) και δεν τον σούταρε.


(Στείλτε τα emails σας στο ksenerotes@gmail.com).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου