Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Γυναίκες και όχι κορίτσια

Πέτυχα το παρακάτω κείμενο από έναν Ξενερωμένο στη Lifo και νομίζω θα σας φανεί ιδιαίτερα γνώριμο.

Εμείς σε καμιά δεκαριά χρόνια από τώρα; Δεν αποκλείεται. Ο τύπος έγραψε κάτι στη στηλη σε είδα και η αγανάκτησή του πιστεύω είναι δικαιολογημένη.

Ακολουθεί το κείμενο:

"Μόνο για γυναίκες κι όχι για κορίτσια
Ενώ αρκετές θέλετε κάποιον έντιμο, σοβαρό, ειλικρινή, με χιούμορ κλπ, καταλήγετε με ανόητους. Πώς είναι δυνατόν; Σας αρέσει η κοροϊδία και το σανό που σας ταΐζουν προφανώς.

Και χωρίς να σκεφτείτε, τσιμπάτε αμέσως το δόλωμα που σας ρίχνουν και τους δίνετε το δικαίωμα να σας κοροϊδεύουν με την έγκρισή σας κιόλας! Ξέρουν καλά ποια κουμπιά σας να πατήσουν! Ποιος φταίει λοιπόν μετά; Στα δύσκολα στη σχέση όμως, αυτά τα τυπάκια κι επειδή η ζωή δεν είναι μόνο χορός και χαβαλές, την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια, αφού είναι καλοί μόνο στην πάρλα, τη φιγούρα και το lifestyle και μένετε μόνες, να απορείτε με εξομολογήσεις εδώ μέσα, γιατί σας παράτησαν.

Μα δεν τους βλέπατε από την αρχή τι κουμάσια ήταν ή πιστεύατε πως θα άλλαζαν στην πορεία τής σχέσης, κάτι που δε γίνεται σχεδόν ποτέ; Δυστυχώς, κάνετε συνεχώς τα ίδια λάθη και δε μαθαίνετε από τα προηγούμενα. Λάθη που δικαιολογούνταν στα 20 σας που δεν ξέρατε, αλλά όχι στα 30 ή ακόμη χειρότερα στα 40 σας που υποτίθεται είστε πιο ώριμες νοητικά. Αν λοιπόν, θέλεις κάποιον που θα σου τάζει λαγούς και πετραχήλια και θα σου τα κάνει όλα ρόδινα, δεν είμαι για σένα.

Αν θέλεις ΆΝΔΡΑ της ΔΕΚΑΡΑΣ και της ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ που θα λέει ΠΑΝΤΑ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, όσο παράλογο κι αν είναι κάτι, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Αν όμως, θέλεις κάποιον που δε θα κάνει τα στραβά "ίσια", αλλά θα μιλάτε στα ίσια και θα ξέρεις που πας, τότε και ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

Αναζητώ μία κοπέλα γοητευτική εμφανισιακά, σεμνή και προσγειωμένη που μπορεί να συζητά τα πάντα, με εντιμότητα κι ήθος και να έχει άποψη σε αρκετά θέματα πάνω στη ζωή κι όχι μόνο στο lifestyle και τη γκλαμουριά. Να ξέρει να εκφράζεται κι όχι όταν μιλάει να βγάζει "μαργαριτάρια". Πήξαμε από "άνετες κι ωραίες" που όταν μιλάνε δεν ξέρεις που να κρυφτείς, γιατί είναι πρώτες μόνο στα τσιφτετέλια… Δε σε θέλω απλά για να περάσουμε άλλον έναν "καλοκαιρινό έρωτα" (και πράσινα άλογα...) και μόλις περάσει το καλοκαίρι... "μην είδατε τον Παναή".

Αναζητώ εσένα που θα συνεχίσεις και μετά το καλοκαίρι να είσαι δίπλα μου και να συνεχίσουμε να περνάμε όμορφα μαζί. Στο χέρι σου είναι οι επιλογές σου και το να μην ανήκεις στην κατηγορία που περιγράφω στην αρχή. Επειδή είμαι 45, για να μπορούμε να συνεννοούμαστε, μόνο ηλικίες 35 κι άνω και μόνο singles βεβαίως. Αν νομίζεις πως πληρείς τα ζητούμενά μου, περιμένω μήνυμά σου."

Πηγή

Σχόλια Ξενερωμένου
Όπως θα καταλάβατε από το παραπάνω μήνυμα του ξενερωμένου φίλου, έχει αρχίσει ο κόσμος σιγά-σιγά και σας παίρνει πρέφα. Μπλέκετε με λάθος άτομα. Γουστάρετε "bad boys"; Αυτούς που θα σας..."ταλαιπωρήσουν" και λίγο; Ε πάρτε να 'χετε τότε.

Για να τα λέει αυτά στα 45 του που φαντάζομαι ότι στις ηλικίες που χτυπάει αυτός, δηλαδή 30-40, εκεί θα πρέπει να έπεφταν σαν ώριμο φρούτο. Φανταστείτε λοιπόν που έχουμε καταντήσει αν δυσκολεύεται αυτός ο τύπος να βρει κάτι σοβαρό. Εδώ ακόμα και στις 30άρες, που τις θεωρώ μεγάλες για την ηλικία μου, δεν βλέπω να "στρώνει" το πράγμα ούτε να χτυπάει κανένα βιολογικό ρολόι.

Αν η σύγχρονη γκόμενα συνεχίζει και αισθάνεται "κορίτσι" μετά τα 30 τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά. Όπως μου έλεγε κι ένας αναγνώστης τις προάλλες (μπορεί να το δημοσίευσα ή να το ξαναδημοσιεύσω, δεν ξέρω): "Θα πρέπει να φτάσουν 38, 39, 40 για να βάλουν μυαλό. Αλλά ακόμα και τότε, θα γνωρίσουν έναν, συχνά 50+, θα τον τυλίξουν στα γρήγορα για να μην χάνουν χρόνο, θα κάνουν κανένα παιδί μαζί του και ύστερα αφού δεν θα έχουν προλάβει να τον γνωρίσουν θα χωρίσουν όπως κάνουν οι περισσότερες".

Σοβαρά, αν οι ξενέρωτες είχαν έστω λίγο μυαλό θα καταλάβαιναν ότι βάση λογικής, στα 30 θα πρέπει να έχουν ήδη βρει την σοβαρή σχέση, ώστε να δουν τον μελλοντικό τους σύζυγο για τουλάχιστον 4-5 χρόνια (να δουν αν ταιριαζουν έστω) και μετά να τον παντρευτούν. Διαφορετικά αν πας στη λογική "Έλα μωρέ, να ζήσω την ζωή μου και λίγο πριν τα 40 κάποιον θα βρω" τότε απλά την γάμησες! Συν ότι τους ωραίους θα τους έχουν ήδη τυλίξει άλλες. Το ίδιο ισχύει σε αντιστοιχία και για εμάς, εκτός κι αν πέσουμε σε περίπτωση πολύ ωραίας γκόμενας που έμπλεξε με μαλάκα και χώρισε από σοβαρή σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου