Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Οι γυναίκες βλακωδώς ταϊζουν χορτάτους άνδρες


[Email του αναγνώστη Royal]

(Ο τελειος ανδρας κατασκευαζεται, μπορει να γινει ο καθενας και τον φτιαχνει η μαζικη γυναικεια ψηφος).

Στην εποχη μας, τηw δηθεν ισοτητας, πρεπει να υπαρχει η μεγαλυτερη ανισοκατανομη και σπαταλη στη σεξουαλικη οικονομια απο καταβολης πολιτισμου. Το 99% των γυναικων επιθυμει το 20% των ανδρων και σε βαθος χρονου αυτο το 20% πηδαει τις περισσοτερες γυναικες. Οι ιδιοι ανδρες.

Αυτοί οι άντρες ανηκουν σε δυο κατηγοριες. Τους εχοντες χρημα, και τα κακα παιδια. Το ζητημα που προκυπτει, δεν ειναι τοσο οτι ενα μικρο ποσοστο ανδρων πηδαει ολες τις εμφανισιμες γυναικες, αλλα κατι ακομα χειροτερο :

Δεχεται δωρεαν ταυτοχρονως και τεραστιες δοσεις αγαπης απο αυτες. Δηλαδη 2 σε 1. Οταν λεμε αγαπη, εννουμε απο εμπρακτο ενδιαφερον για την υγεια,  σπιτωμα, μαγειρεμα, και πολλα ακομα. Σε ποιους? Σε ανδρες που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ οτι εχουν κι αλλες γυναικες! Σε ανδρες που δεν εχουν  αναγκη απο υλικη βοηθεια η περιποιηση!

Τι θέλουν επιτέλους οι ξενέρωτες;
Δηλαδη οχι μονο δεν αποσυρονται απο αυτους, αλλα τους δινουν τα παντα ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥΣ οτι κατα 99% δεν προκειται να σταυρωσουν ασπρη μερα με αυτους. Και αυτοι ακριβως γευονται τα καυτα νεανικα κορμια τους οσο ειναι αυτες μεταξυ 18 και 28. Όταν περάσουν από αυτή την ηλικία, ακολουθως μας λένε "Μα που χαθηκαν τα καλα παιδια?" Ψαχνουν για μαλακες δηλαδή, οταν πια η φρεσκαδα τους εχει χαθει.

Αν παρατηρησει κανεις τι γραφουν οι εμφανισιμες και οχι μονο γυναικες στα social media οταν ταχα γινονται πιο συναισθηματικες (=οταν τις κλασει για χιλιοστη φορα ο κάθε value-μάγκας ή ο κάθε λεφτάς γιος επιχειρηματία) θα δει οτι γραφουν διαφορες φιλοσοφιες του τυπου "Όποιος ειναι για να τον εχουν ολες, εγω δεν τον θελω". Και εδω γελαμε πανηγυρικα φυσικα, γιατι ειναι φως φαναρι οτι θελουν καποιον που τον θελουν ολες, δηλαδη συμβαινει το ακριβως αντιθετο απο αυτο που γραφει! Και το οτι τον θελουν ολες αυτο την παθιαζει ακομα πιο πολυ.

Γιατι τον θελουν ολες; Γιατι ειναι παροχος ή κακο παιδι ή συχνα και τα 2. Παροχος ειναι ο γιος του μπαμπα. Και αυτο δυστυχως δεν παραγγελνεται. Αλλαζει ισως, αλλα με πολυ χρονο και κοπο και τυχη. Το μονο που γινεται ειναι το κακο παιδι. Τι ειναι και γιατι ειναι ομως κακο ενα παιδι; Πολυ απλα ειναι ενας ανδρας που μεγαλωσε σε αρκετα προβληματικη οικογενεια και συχνα με  σπασαρχιδω μαμα. Αυτη η ανατροφη  τον εκανε να περιστειλει τις ευαισθησιες του απο νωρις
και να ειναι αντιδραστικος και κυνικος με τις γυναικες απο την εφηβεια. Εξου και οι natural PUA.

Οι υπολοιποι ανδρες γινονται κυνικοι και σκληραινουν λιγο αργοτερα, αφου απελπιστουν πρωτα
με τις γυναικες που κατασκευασε σημερα το Χολιγουντ και ο φεμινισμος. Για καποιο λογο οι γυναικες γουσταρουν καποιον που ειναι μαλακας και εριστικος και τα υπολοιπα ειναι γνωστα.

Ιστορικα βεβαια δεν διασταυρωνεται αν και προ φεμινισμου ειχαν τα ιδια γουστα, γιατι μαλλον σε παλαιοτερες εποχες το καλο παιδι ειχε τα πρωτεια στις προτιμησεις τους. Πηγαινοντας ομως στο παρασυνθημα, εκτιμω οτι ο "ποθητος ανδρας" μπορει να κατασκευαστει. Για την ακριβεια ο οποιοσδηποτε μπορει να γινει ο "Γαμάω και δερνω". 

Πως φτιάχνουμε τον τέλειο άνδρα
Χρειαζεται αρκετα μεσα, αλλα ειναι βεβαιο οτι μπορεις να παρεις τους πιο απιθανους ανδρες και μεσα σε μερικους μηνες να τους καταστησεις ειδωλα. Πιανεις ενα λαικο παιδι, του κανεις μια βδομαδα σεμιναριο για τα βασικα, αρχίζει γυμναστήριο, κοπαναει μερικα tattoo, πιανει δουλεια σε μπαρ και αρχιζει να ανεβαζει φωτο με μωρα στο FB. Ψαχνει λιγο το στυλακι ντυσιματος του, αρχιζει και τα ταξιδακια κλπ και αρχιζει η αοιδοιοσυσσωρευση. Αφου αρχισει, η μια μετα θα του φερνει την αλλη, αρκει να εξασφαλισει οτι θα κυκλοφορει ή θα δουλευει σε μερη με πολλες νεες γυναικες.

Απο κει και μετα και για να ερθω στην αρχη της ιστοριας, αυτο που διαφοροποιει εναν και καλα Αλφα με εναν Βητα, η εναν γιο του μπαμπα με ενα λαικο παιδι, ενα κακο με ενα καλο παιδι, ειναι οτι οι μεν εχουν αφθονες γυναικες που τους προσεγγιζουν αυτες μαλιστα, οι δε αφθονες που συχνοτερα τους απορριπτουν.

Συνεπεια του οτι οι μεν εχουν αφθονια ειναι να ειναι χορτατοι σεξουαλικα, αλλα κυριως
συναισθηματικα! Λογω του οτι οι ορδες των καρχιων δεν φειδονται δοσιματος σε μαλακες! Ετσι οι λεφταδες και οι δηθεν αλητες εχουν εναν ανατροφοδοτουμενο κυκλο παροχης ευτυχιας και αυτοπεποιθησης που τους επιτρεπει να συμπεριφερονται ακομα πιο αλαζονικα και να αδιαφορουν εντελως για τις γυναικες κι έτσι γίνονται ακομα πιο ποθητοι σε αυτες. Αφου ομως ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ τους έκαναν ΜΑΓΚΕΣ!

Με αλλα λογια αν ξαφνικα εμφανιστουν σε εναν αγαμητο ανδρα 20 γυναικες και για 5 χρονια
τον τρελανουν στα blowjobs και στα σπιτωματα, μια χαρα Άλφα θα καταληξει κι αυτος
ακομα και αν ηταν πρωην τροφιμος ψυχιατρειου. Η αγαπη θεραπευει. Έπομενως οι περισσοτεροι οι ανδρες μπορουν να γινουν ξαφνικα μερος του 20% αρκει να τους δινουν ευκαιριες οι γυναικες.

Και βεβαια, εαν εχεις παει με 100 γυναικες στα 30 σου και ενα καρο απο αυτες σε διεκδικουσαν σε ερωτευτηκαν σε αγαπησαν, χεστηκες απολυτως για το τι μελλει γενεσθαι. Αν πεθαινες προσεχως, θα ελεγες "Πεθαινω αγαπημενος και χορτατος".

Το ακριβως αντιθετο συμβαινει με το 80% των ανδρων των απλων ανδρων που παρατηρουν
σχετικα στερημενοι τις γκομενες να εξοπλιζονται και να παρευλανουν λαγνες και μισοξεκβρακωτες
χωρις να εχουν αντιληφθει οτι ολος αυτος ο μουνοχαμος ειναι για το 20% των υπολοιπων ανδρων!
(κληρονομοι, μπαρμεν, ποδοσφαιριστες, κλπ)

Ο τελειος ανδρας λοιπον μπορει να κατασκευασθει. Και κατα την πορεια της κατασκευης το μονο που αλλαζει, ειναι οτι μαθαινει, καθως το 80% των ανδρων τελος παντων τα καλα παιδια, οτι μαθαινουν σε ενα βαθμο να γινονται και αυτοι αναισθητοι, αφου κουραστουν απ την ηλιθια και εριστικη συμπεριφορα των γυναικων απεναντι τους, επειδη ασφαλως δεν τους θεωρουν Α, ειτε λογω χρηματος ειτε λογω ελλειψης preselection (αλλων θηλυκων που τους διεκδικουν).

Ξεκολλάτε καριόλες από το 20%
Ειναι σημαντικο λοπον να αντιληφθουμε τι ηλιθια σπαταλη αγαπης και σεξ κανουν οι σημερινες
γυναικες σε μια κατηγορια ανδρων που εχει μεν χρημα η κανει τον καμποσο (pre-selection) κλπ αλλα ειναι συχνα μακραν η πιο αχρηστη  κατηγορια ανδρων. Ειναι μεν Αλφα επειδη γαμανε πολλες, αλλα ωμεγα ως προσωπικοτητες. Ειναι σαν να κερνας ενα κιβωτιο ακριβες σαμπανιες σε καποιον που πινει μονο ουζο.

Ειναι τρομερο να συνειδητοποει κανεις οτι οι γυναικες  αν πραγματικα δεν ειχαν υποστει την αθλια πλυση εγκεφαλου ανδροποιησης τους απ το φεμινισμο, ποσο σπουδαιες σχεσεις θα δημιουργουσαν με ενα σωρο ανδρες που ειναι εκτος του 20%. Και ποσο θα εδιναν  κινητρα στους ανδρες αυτους. Και οχι μονο αυτο, αλλα η επιλογη της γυναικας σε εναν ανδρα του λεει εμμεσα οτι αξιζει, αφου αγαπιεται. Οταν ομως χωρις να του λειπει κατι ως ανδρα, απορριπτεται απο μαλακισμενες, αποκτα την υποσυνειδητη πεποιθηση οτι δεν αξιζει, οτι δεν ειναι αρκετος.

Να σημειωθει τελος οτι παντα πρεπει να κανουμε διακριση των γυναικων με βαση την οικονομικη τους προελευση και ταξη. Γιατι ειναι τεραστια αλλαγη οτι ενα μεγαλο μερος απο αυτες σημερα ειναι ισχυρες οικονομικα, με πολυ χρημα.Αρα πολλες δεν θα επρεπε να τις νοιαζει το χρημα στον ανδρα.
Άλλωστε ο ανδρας εχει ενα καρο τροπους με τους οποιους μπορει να ειναι ικανος, αρρενωπος, γοητευτικος κλπ, δεν ειναι απαραιτητο να εχει τα παντα και αμεσα.

Αν θελουν ανδρα με αυτοπεποιθηση, ας διαλεξουν ενα καλο παιδι απ' τη γειτονια τους και να του την πεσουν ολες μαζι. Σε ενα χρονο θα εχει γινει ο μαλακας που τοσο επιθυμουν. Στην ουσια ειναι το ιδιο εξωφρενικο με το να μπορουν σε λιγο καιρο ΟΛΕΣ οι γυναικες (το 70% που δεν ειναι εντυπωσιακες) να παιρνουν ενα χαπι και να αποκτουν τελεια κορμια και ομορφα προσωπα και οι γριες να ξαναγινονται νεες. Και εμεις οι ανδρες να αδιαφορουμε για αυτες και να ειμαστε κολλημενοι με το 20% των γυναικων που ηταν εξ αρχης εμφανισιμες. Δεν θα ειχαμε κανενα λογο να κανουμε μια τετοια διακριση αφου πλεον σχεδον ολες οι γυναικες θα ηταν ομορφες.

Γι' αυτο την επομενη φορα που θα πειτε "Μα που πηγαν ολοι οι καλοι ανδρες"...
Αντε και γαμηθειτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου