Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Πέσιμο σε γκόμενες μέσα σε gay bar!


Όπου δεν κατάλαβα καν πως βρέθηκα.

Παρασκευή βράδυ και κόβω βόλτες με ένα φίλο να δω που θα βγούμε.

Η Πανόρμου ψόφια. Ένα μαγαζί με ξένη μουσική μεγέθους τρύπας, ένα μεγαλύτερο με ξένη μουσική χωρίς έστω ένα HB8 μέσα, δίπλα ένα ελληνάδικο με 16-19χρονα και όλα τα άλλα μαγαζιά άδεια, έτοιμα για κλείσιμο.

Το Κολωνάκι πεθάμενο. 2-3 μαγαζιά στη Σκουφά με 10 άτομα μέσα. Τραγωδία. Θα μου πείτε "Οκ καλοκαίριασε, πάει Νότια ο κόσμος". Τεσπά πάμε Γκάζι, δε γαμιέται.

Εκεί βλέπουμε τα κλασικά Why Sleep και Soho τίγκα στα τσιρίκια κι αυτά και μετά κόβουμε βόλτες γύρω-γύρω. Socialista και Jojo τέρμα πάνω η μουσική, στα άλλα δίπλα θα μπορούσαμε να πάμε αλλά μαζεύουν αρκετά ψώνια, πάμε παραπέρα. Μπαίνουμε σε ένα μαγαζί, κόβουμε κίνηση. 1 στα 3 άτομα γκόμενες. Οκ ας κάτσουμε.

Παραγγέλνουμε ένα ποτό, ο μπάρμπαν μέσα στα χαμόγελα, μου κάνει Hi5, χειραψίες, λες και είμαι στη Μύκονο ένα πράμα. Καθόμαστε στο τραπέζι με το φίλο, απέναντι μια παρέα με 6 set. HB 8, HB 7.5, οι άλλες HB7 και κάτω. Δίπλα στο τραπέζι μας ένας τύπος με λουλουδάτο πουκάμισο έχει γαμηθεί να με καρφώνει πονηρά.

Με καρφώνει όμως και το HB 8. Τέσσερις φορές συνολικά. Και ενώ κοιτούσε προς το μέρος μας...ακόμα και με γυρισμένη πλάτη, φτάνει στο σημείο να κάνει μέχρι και να χαϊδεύει το μαλλί της και να το φέρνει από την άλλη μεριά, προτάσσοντας τον ώμο της. Τι διάολο; "Γουστάρει σκέφτομαι". Την ανοίγω εύκολα με situational opener:
Ξ: Είσαι λατίνα ή μαύρισες πρόωρα; (neg)
HB8: Τίποτα από τα δύο. Απλά έτσι είναι το χρώμα μου.
Ξ: Ναι αλλά από κάπου θα κατάγεσαι.
HB8: Οι γονείς μου είναι Έλληνες. Λένε ότι μάλλον κρατάω από Ιταλία.
Ξ: Οκ, αυτό όμως δεν σε κάνει λατίνα! (neg, εδώ γελάει). Το όνομά σου;
HB8: (Μου το λέει).

Και δεν ρωτάει το δικό μου άρα PickUp failed. Όπως την άνοιξα εύκολα έτσι την έκανα επίσης εύκολα.

Ο φίλος μου τσεκάρει απέναντι δυο τύπους, ο ένας με λουλουδάτη μπαντάνα. "Για κάτσε ρε μαλάκα, κάτι δεν πάει καλά" λέει και βγάζει το κινητό για να ανακαλύψει στο Google ότι...

ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ, ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ GAY CLUB!

Και κάναμε 45 λεπτά να το καταλάβουμε. Ε γαμώ το κέρατό μου! Είχαμε πάρει τα ποτά μας, το μαγαζί έβαζε και γαμώ της μουσικές (σιχαίνομαι τα γαμωελληνάδικα clubs), ε κρίμα ρε φίλε. Ήταν ανάγκη τώρα;

Αναρωτιέμαι αν η τύπισσα με πέρασε για gay ή αν κατάλαβε ότι της την έπεφτα. Πιστεύω μάλλον το δεύτερο. Καπάκι λοιπόν μετά από λίγα λεπτά την βλέπω και φεύγει μαζί με άλλες δυο φίλες απ' την παρέα, η οποία σπάει στα δύο. Τώρα λέω "Να της πω ότι δεν είχα προσέξει πως βρίσκομαι σε gay bar;" Και πόσο να της μιλούσα; Αφού ήταν έτοιμη να φύγει. Τεσπά πιάνω το HB 7.5 που είχε μείνει και της δείχνω στο κινητό μου το μαγαζί.

Ξ: Δεν μου λες, αυτό που βλέπω εδώ ισχύει;
7.5: Ε ναι.
Ξ: Πωωω, καλά. Τώρα το καταλάβαμε. Καλά και είναι τόσο κραχτό όσο το (όνομα πολύ γνωστού gay/les bar).
7.5: Ναι. Αλλά κοίτα, εδώ θεωρείται και καλά πιο κυριλέ μαγαζί.
Ξ: Κατάλαβα. Αδιάκριτη ερώτηση. Ανήκετε στον εδώ κλάδο....ή....?
7.5: Όχι.
Ξ: Οπότε ήρθατε για να βρείτε την ησυχία σας;
7.5 Ναι.
Ξ: Πάντως κρίμα γιατί βάζει πολύ ωραία μουσική.

(Εδώ όπως μου είπε μετά ο φίλος μου, με την τελευταία μου ερώτηση έβαλα ο ίδιος αυτογκόλ).

Εν τω μεταξύ επειδή μιλάμε για club, διότι στην αρχή το πέρασα για bar, η μουσική έπαιζε τέρμα δυνατά και οι συγκεκριμένες τύπισες φαινόντουσαν ως κλασικό κοινό ενός club. Ντυμένες έτοιμες για μπουζούκια με ψωνίστικο υφάκι και θα άνοιγαν τα πόδια μόνο αν έπεφτε καμιά Belvedere.

Ακόμα και η HB 7.5 με γείωσε όπως ήταν φυσικό διότι είδε που μιλούσα στο HB8 την φίλη της και σου λέει "Τι, εγώ είμαι η 2η επιλογή;" Αν η πρώτη έδινε 20 απόδοση, η 2η θα έδινε σίγουρα πάνω από 100 κι ας ήταν και χαμηλότερη HB.

Pickup: Failed.

Καθίσαμε άλλο ένα τέταρτο βαριά βαριά κι όλα αυτά ενώ στο club ο αρχιδόκαμπος είχε φτάσει στο 90%. Δίπλα μας στη γωνία δύο ζευγάρια, ένα με γυναίκες και ένα με άντρες. Ευτυχώς έχω πάει στη Μύκονο και τα έχω συνηθίσει, απλά στη Μύκονο η διαφορά είναι ότι δεν έμπαινα σε gay bar απλά οι γκέι μπαίνουν παντού και end of story. Εν τω μεταξύ παίζει στο μαγαζί να νόμιζαν ότι τα είχα με τον φίλο μου ξέρω γω και υπό αυτή την έννοια να την σκαπούλαρα. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι...αρχίδια. Θα με είδαν που κοιτούσα τις γκόμενες τις οποίες δεν κοιτούσε κανείς άλλος και ότι μίλησα σε κάνα δυο και παίζει να κατάλαβαν ότι δεν έχω ιδέα που βρίσκομαι.

Δεν θα ξαναπήγαινα σε τέτοιο μέρος αλλά είχε φάση. Έτσι για να έχουμε να διηγούμαστε άλλη μία ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου