Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Διακοπές 2017: Φορτώσαμε 2 Σουηδέζες στο αμάξι!


Στο δρόμο για την παραλία.

Η θερμοκρασία κοντεύει να βαρέσει 40άρια και βλέπουμε στον κεντρικό δρόμο του νησιού δυο τίμια λαϊκά κοράσια, Σουηδέζες HB9.5 και HB8, να περιμένουν το ΚΤΕΛ.

Περάσαμε από μπροστά τους...έτρεχα πατημένος σαν μαλάκας. Λέω στο φίλο μου συνοδηγό "Να κάνουμε αναστροφή διακριτικά χωρίς να μας δουν"; Εν τω μεταξύ μέχρι να την κάνουμε περνάνε κάνα δυο ΚΤΕΛ. Δεν τις πήρε κανένα. Κάνω αναστροφή, ξανά αναστροφή...τις βλέπω έχουν φρικάρει που δεν σταματάει ΚΤΕΛ. Δεν βρίσκονταν καν σε στάση. Πλησιάζουμε. Η ώρα 15:00, εμείς πηγαίνουμε για μπάνιο, αυτές γυρνάνε...

Ακολουθεί μετάφραση από τα αγγλικά στα ελληνικά. Όπου Ξ εγώ, όπου Φ ο φίλος μου. Αμφότερες ξανθιές και η μία HB9 με γαλάζια μάτια, ΤΟ υπέρμουνο.:
Ξ: Καλησπέρα, πηγαίνετε στην πόλη;
HB 9.5: Ναι, πάτε προς τα εκεί; Μπορείτε να μας πάτε;
Ξ: Ναι, φυσικά. Ελάτε.
HB 8: Αχ, σας ευχαριστούμε. Περιμέναμε τόση ώρα στη ζέστη και ποιος ξέρει πόσο θα περιμέναμε ακόμα. Και τα ΚΤΕΛ δεν περνούσαν.
Φ: Βασικά εκεί που περιμένετε δεν είναι στάση ΚΤΕΛ, αλλά anyway θα έπρεπε να είχε σταματήσει κάποιο όπως και να 'χει.
Ξ: Από που είστε;
Φ: Σουηδία. Εσείς;
Ξ: Ελλάδα. Από Αθήνα συγκεκριμένα και ήρθαμε διακοπές.
HB 9.5: By the way, τα ονόματά σας; (IOI και κοιτάει εμένα πρώτα).
(Συστηνόμαστε).
Φ: Σε ποια παραλία πήγατε;
HB 9.5: (Μας λέει).
Ξ: Και πόσο καιρό θα κάτσετε;
HB 8: Μία εβδομάδα.
HB 9.5: Μας φιλοξενεί μια φίλη μας. Εσείς πόσο θα κάτσετε;
Ξ: Κι εμείς κάπου τόσο και λίγο παραπάνω. Μένουμε στο εξοχικό μιας φίλης μας.
HB 9.5: Με τι ασχολείστε; (IΟΙ)
Ξ: (Της λέω για την δουλειά μου, μένει έκπληκτη).
HB 9.5: Σοβαρά; Ουάου! Και δηλαδή.... (ρωτάει περισσότερα, της απαντάω).

Κάπως έτσι μπήκαμε σε comfort. Εν τω μεταξύ η HB 9.5 καθόταν ακριβώς πίσω μου, εγώ οδηγούσα το αυτοκίνητο και το HB 8 πίσω από το κάθισμα του φίλου μου. Επομένως κοιτούσε τον καθρέφτη συχνά προς το HB 9.5 το οποίο και μου χαμογελούσε. Ειλικρινά αν την έβαζα κάτω θα την έχυνα μέχρι να τα βγάλει από τα αυτιά. Έχω τρελές καύλες με Σκανδιναβές, Ιταλίδες, Ρωσίδες και Αργεντίνες.

Ξ: Εσείς με τι ασχολείστε;
(Μας λένε. Και οι δυο τους ήταν στο 3ο-4ο έτος, άρα κάπου 20-21.)
Ξ: Σήμερα το βράδυ έχει πάρτι στο (τάδε μέρος και λέω λεπτομέρειες).
HB 9.5: Α ναι; Ωραία γιατί μας αρέσει τέτοιο στυλ. Απλά μας κάλεσε η φίλη μας εκεί που δουλεύει (σ.σ. ντόπια η φίλη τους) και μάλλον θα πάμε εκεί. Αλλά μας αρέσει κι αυτό που λες.
Ξ: Κοίτα, τέτοιο πάρτι δεν γίνεται συχνά οπότε ελάτε να τα πούμε. Κρατήστε και την κάρτα μου για να μιλήσουμε και στείλτε μου (η κάρτα μου έχει ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και Facebook).
HB 9.5: Okay. Θα τα πούμε σήμερα λογικά ή αν δεν τα πούμε σήμερα τότε μία από αυτές τις μέρες.

Ε ακόμα παίρνει.

Αναρωτιέμαι τι στο πούτσο έκανα λάθος. Να της έλεγα χύμα ενώ οδηγούσα "Έχεις υπέροχα μάτια;" μπας και ψηνότανε; Αλλά μέσα στο αμάξι τετράδα; Εκτός πια κι αν η γκόμενα....μου έκανε τα γλυκά μάτια γιατί τις πήγαμε μέχρι την πόλη, που είναι και άλλο ένα πιθανό σενάριο.

Το σκηνικό αυτό προηγήθηκε από αυτό της Γαλλίδας που ανέφερα. Στην Γαλλίδα έμαθα από το πάθημά μου και πήρα εγώ Facebook χωρίς να της αφήσω τον έλεγχο ή άλλα περιθώρια. Αλλά σε αμφότερες τις δύο περιπτώσεις ψήσιμο δεν έγινε η αλήθεια είναι.

Pickup: Failed

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου