Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Γυπαετός 40άρης γαμάει τουρίστριες αβέρτα


Οι Ελληνίδες θέλουν χρήμα και lifestyle!

Διακοπές 2017. Φτάνω στο τελευταίο μου νησί για να τα παίξω όλα για όλα.

Στο πλοίο πετυχαίνω τίμιο γυπαετό 40άρη. Ψηλός, καλό σώμα, νορμάλ πρόσωπο (όχι κάτι το φοβερό που θα κολλήσουν οι γκόμενες πάνω του) και να μου εξηγεί για τα τουριστικά μέρη του νησιού.

Γ: Εδώ φορτώνεις εύκολα τουρίστριες να ξέρεις. Ντύσου απλά και χώσου.
Ξ: Τι έχεις ρίξει εσύ;
Γ: Καταρχήν τα έχω με μια από Ρουμανία εδώ και 6 μήνες. Δες φωτογραφίες. Καλά τα έχουμε και δεν τα έχουμε.
(Μου δείχνει. Κάπου 7.5 την έκοψα αλλά με καλό σώμα).
Ξ: Και στο μπλα μπλα πως παίζεις;
Γ: Ταξιδεύω συχνά. Οι γκόμενες γουστάρουν τα ταξίδια να ξέρεις και ψαρώνουν. Έχω ρίξει μέχρι και Αργεντίνα. Πόσο την κάνεις; Για δες φωτογραφίες...(μου δείχνει photos μαζί της).
Ξ: Ξερω γω; 33; 34;
Γ: 40 φίλε! Από πλούσια οικογένεια. Και μου είχε πει κιόλας "Αν έχεις ποτέ οικονομικό θέμα μην ανησυχείς, εδώ είμαι εγώ". Που θα μπορούσε να έχει όποιον θέλει από την χώρα της. Χωρισμένη με ένα παιδί, εκεί μόνο είχαμε κολλήσει.
Ξ: Για δείξε και τις υπόλοιπες.
Γ: Εδώ βλέπεις μια Βρετανίδα που είχα φάει. Αρκετά εύκολες. Το σενάριο είναι απλό. Τις βλέπεις να χορεύουν, πας χορεύεις κι εσύ σιγά-σιγά και πιάνετε την κουβέντα.

Είχα εμπειρία από πεσίματα με τουρίστριες σε Μύκονο, Κρήτη, Ίο και άλλα μέρη. Απλά δεν τα είχα καταφέρει. Μου είπε 4-5 πράγματα, όπως για παράδειγμα το να μην κολώνω και να χώνομαι, ακόμα κι αν η τουρίστρια δεν φαίνεται εκ πρώτης όψεως ότι γουστάρει!

Γ: Αν πιούνε τα κάνουν όλα, στο λέω. Για να πηδηχτούν έχουν έρθει, στην Ελλάδα ήρθανε. Τι νομίζεις;
Ξ: Για τις Ελληνίδες τι γνώμη έχεις; Δεν κάνουν για οικογένεια περισσότερο από τις ξένες; Γιατί κυκλοφορεί και αυτό.
Γ: Κοίτα, τα είχα με ελληνίδα. Όταν πριν κάτι χρόνια απολύθηκα με παράτησε κατευθείαν χωρίς καν να περιμένει. Μετά από αυτό τι περιμένεις; Δες εδώ Πολωνίδα και Γαλλίδα που είχα ρίξει.
Ξ: (Η Πολωνίδα πάει κι έρχεται ,η Γαλλίδα ήταν όντως καλό κομμάτι όπως τις είδα).
Γ: Οι Ελληνίδες να ξέρεις ότι κατά 90% θέλουν δύο πράγματα. Α)Χρήμα, Β)Lifestyle. Αν τα έχεις αυτά πηδάς όποια θέλεις.

O φίλος από το Μαρούσι που γαμάει
Γ: Αγαπητέ Ξενερωμένε, έχω ένα φίλο από το Μαρούσι που πηγαίνει και φορτώνει γκόμενες από την Κηφισιά μέχρι την παραλιακή. Και φτωχές και πλούσιες. Έχει πάρει ένα Rollex όπως ο φίλος σου που μου έλεγες και δεν έχει δεύτερο βρακί να φορέσει. Και έχει και ένα καλό κοστούμι που το φοράει συνέχεια. Ξέρεις πως γαμάει και τι παραμύθια τους λέει; Μόνο παραμύθια. Τον πιστεύουν και μέχρι να τον καταλάβουν ότι δεν έχει λεφτά τις έχει ξεσκίσει. Έτσι είναι. Μετά τον παρατάνε αφού είναι καριόλες με την πρόφαση ότι τους είπε ψέματα. Αλλά πριν παίξει αυτό το παιχνιδάκι ποτέ δεν είχε επιτυχία. Αφού όλες κοιτάνε το χρήμα κι ας μην το παραδέχονται ή έστω σχεδόν όλες.
Ξ: Στα 40 σου σκέφτεσαι να παντρευτείς;
Γ: Δεν ξέρω, δεν νομίζω και δεν με ενδιαφέρει. Για να μην με ενδιαφέρει εμένα πάρτο κι εσύ στο χαλαρό που είσαι ακόμα μικρός. Αν βρεθεί η κατάλληλη προχώρα το.
Ξ: Ιδανικά θα παντρευόσουν Ελληνίδα;
Γ: Αστειεύεσαι; Ούτε για αστείο. Αφού θέλουν πολυτέλειες και είναι ψωνισμένες. Άσε που σίγουρα βαριούνται να κάνουν οικογένεια. Ενώ μια ξένη θα σε έχει στα όπα-όπα. Το ξέρω από φίλους μου. Γενικά ταξιδεύω σε όλες τις χώρες και δεν μένω συχνά Ελλάδα. Αλλά αν έκανα οικογένεια ούτε στην Ελλάδα θα καθόμουνα, ούτε θα παντρευόμουν Ελληνίδα.

Αυτά τα ολίγα είπε. Και η πύλη του πλοίου κατέβηκε. Ετοιμαζόμαστε για φορτωτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου