Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Παντρεμένη θεολόγος έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή της

Ρίχνουμε κέρατο και μετά κάνουμε τον σταυρό μας.

Πραγματικά θα κάναμε τον σταυρό μας για να μας τύχουν τέτοιες καθηγήτριες θεολογίας, όπως αυτές που έχει η Αμερική!

Η Emily Lofing, καθηγήτρια θεολογίας στα 27 της, έκανε σεξ με 16χρονο μαθητή της την ημέρα των γενεθλίων του, αμέσως μετά το σχολείο θεολογίας όπου δίδασκε και συγκεκριμένα στο Weeping Water της Nebraska. Δέχθηκε 90 ημέρες φυλάκιση και θα πληρώσει 1.000 δολάρια πρόστιμο, 240 ώρες σε προσφορά δημόσιας υπηρεσίας (Αμερικάνικοι νόμοι) και 2 χρόνια σε περιορισμό.

Το περιστατικό συνέβη τον Ιούλιο του 2016 ενώ η Emily είχε παντρευτεί τον Ιούνιο του 2014, 2 χρόνια πριν. Σε κάνα χρόνο ο μικρός θα έχει γίνει 18 οπότε μπορεί να το ξανασκεφτεί. Καλά κι αυτή στα 24 της παντρεύτηκε; Τέλος πάντων. Εν τω μεταξύ στα 16 του ο νεαρός είχε κάθε δικαίωμα να κάνει σεξ, επομένως η ποινή που επεβλήθη λόγω ιδιότητας καθηγήτριας και αποπλάνησης ήταν η μεγαλύτερη δυνατή που μπορούσε να δοθεί. Αν το παιδί ήταν 15 η Emily την είχε βαμμένη. Η δικηγόρος της πάντως διαφώνησε με την ποινή λέγοντας ότι η οικογένειά της είχε ιστορικό κατάθληψης και στρες.

Η ποινή πάντως επεβλήθη ως παραδειγματισμό για ανάλογες περιπτώσεις. Δεν τον χάλασε καθόλου τον μαθητή έχω να πω. Τέτοιες πράξεις έπρεπε να τις επιβραβεύουν. Σε κάθε τέτοια περιπτώση άλλο που δεν ήθελαν οι μικροί. Με την θέλησή τους και με το παραπάνω γίνεται.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου