Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Σεξ στις διακοπές

Με τρελό ξανθό HB8.

Κάπου στα μέσα καλοκαιριού γύρισα από το πρώτο νησί που είχα πάει, χωρίς επιτυχία. Στην Αθήνα η ζέστη βάραγε τρελά. Ένα βράδυ αποφασίζουμε να πάμε με την παρέα μου σε ένα μπαρ, με δύο φίλους.

Συνήθως το ενδεχόμενο αγαπητές κάρχιες να μας γνωρίσετε καμιά φίλη σας και να σας γνωρίσουμε κανένα φίλο μας, δεν υπάρχει στο σκατένιο μυαλό σας. Πολύ απλά γιατί εδώ στην Ελλάδα είστε φουλ κομπλεξαρισμένες, σε αντίθεση με το εξωτερικό (διότι πλέον έχω την εμπειρία και με εξωτερικό και θα σκάσουνε πολλά τέτοια άρθρα τις Δευτέρες). Οπότε για μία φορά μετά από καιρό η τύχη μας χαμογέλασε. Σκάμε σε μπαράκι με δύο φίλους και απέναντί μας ξανθό HB8 σωματάκι με λίγα πιασιματάκια όσα χρειάζεται για να έχει κωλάρα και 25 χρονών, μελαχρινό HB8.5 πολύ ψηλό 22άρα (+10άρι τακούνι για μπασκετμπολίστες θα έψαχνε η κάρχια) και ένα ακόμη καστανό HB7 23άρα. Για καλή μου τύχη το HB7 ήταν η ξαδέρφη ενός φίλου!

"Ωπ, τι γίνεται, πως κι από εδώ;" της λέει για αρχή. "Πως και βγήκες μωρή καριόλα με φίλες σου και δεν μου είπες τίποτα" θα της έλεγα εγώ. Έτσι μιλάω και στις δικές μου ξαδέρφες, άαααλες καριόλες από εκεί, αλλά σε πιο ήπιο ύφος. Από την μία δεν βγαίνετε με μένα να σας γνωρίσω ένα σωρό ωραία παιδιά που δεν τα έχετε δει ποτέ σας και να μου γνωρίσετε φίλες, από την άλλη δεν θέλετε να γνωρίσετε αγνώστους, τι στο πούτσο θέλετε; Να σας πετύχουμε κατά τύχη;

HB7: Να σας συστήσω. Από εδώ η HB8.5 και η HB8 (μας συστήνει).
Ξ: Εσείς πρέπει να είστε αδερφές ή ξαδέρφες (cold reading).
HB 8: Ναι, που το κατάλαβες; Ξαδέρφες είμαστε! (μου χαμογελάει)
HB 8.5: Ήρθε από (πόλη της Μακεδονίας) για διακοπές.
Ξ: Διακοπές; Καλά εμείς πηγαίνουμε στα νησιά για διακοπές, εσύ ήρθες στην Αθήνα; (neg + γέλια και από τους δυο μας αλλά και από όσους το άκουσαν από την παρέα).
HB 8: Ε να κάνω κι εγώ! Δεν κατεβαίνω συχνά.
Ξ: Πρόλαβες να δεις μέρη;
ΗΒ 8: Ναι, πήγα... (και μου είπε που έχει πάει). Ξέρεις κανένα καλό μέρος για (και αντίστοιχα της πρότεινα).
Ξ: Και με τι ασχολείσαι στην (πόλη της).
HB 8: (Μου λέει) Εσύ;
Ξ: (Της λέω)
HB 8: Έλα! Δεν το πιστεύω! (και μου λέει διάφορα για την δουλειά μου και μιλάμε για αυτήν ίσα με κανένα δεκάλεπτο. Τρελάθηκε).

Για να μην τα πολυλογούμε, μετά κάναμε κουβέντα με την παρέα, τα ήπιαμε, λέγαμε για αστεία σκηνικά, μαλακιστήκαμε για αρκετή ώρα. Μπήκαμε εύκολα σε comfort. Από κοινωνικό κύκλο είναι λες και κλέβεις εκκλησία.

Ξ: Πόσο θα κάτσεις;
HB8: Που εδώ; Γιατί καλά δεν περνάμε;
Ξ: Γενικά στην Αθήνα λέω βρε. Αλλού έχεις το μυαλό σου.
ΗΒ8: Ναι...η αλήθεια είναι ότι τα έχω χάσει λίγο! (IOI και με κοιτάει στα μάτια). Ε θα κάτσω 10 μέρες τουλάχιστον.
Ξ: Μάλλον θα σε έχουν αποσυντονίσει λίγο τα μάτια μου (γελάει). Εγώ θα κάτσω κάποιες εβδομάδες και θα ξαναπάω διακοπές τον Αύγουστο (της λέω το νησί).
HB8: Ααα, διπλές διακοπές, ε; Κακοπερνάμε βλέπω!
Ξ: Προβλέπεται. Όταν σκοτώνομαι στη δουλειά όλη την σεζόν και κοιμάμαι λίγες ώρες, τώρα έχω χρόνο να ξεκουραστώ. By the way για να δω κάτι...φυσική ξανθιά είσαι, ε; (και της χαϊδεύω το μαλλί)
HB8: Ναι... (χαμογελάει και με κοιτάει ενώ πίνει το ποτό της με το καλαμάκι) τι γνώμη έχεις για το ξανθό;
Ξ: Προτιμώ το φυσικό ξανθό...μεταξύ μας όλα αυτά γιατί οι φυσικές ξανθιές στην Ελλάδα είναι λίγες. Αλλά γενικά άλλα πράγματα έχουν σημασία πέρα από το μαλλί.
HB 8: Όπως;
Ξ: Ε τα μάτια...(της χαμογελάω γιατί είχε ματάρες, μου χαμογελάει) και άλλα πολλά που μπορεί να τα μάθεις (της αφήνω ένα μυστήριο).

Τέλος πάντων με τόσα IOI όπως καταλαβαίνετε όταν ήταν να φύγουμε της λέω στο χύμα:
Ξ: Πες μου κινητό και Facebook.
HB 8: Όλα τα θες; (shit test)
Ξ: Ναι. Δεν συμβιβάζομαι με κάτι άλλο (και τα δίνει και τα δύο).

Έστειλα την επόμενη ημέρα στο Facebook τα κλασικά "Τι γίνεται/Πως τα περνάς" κτλ. Την φιλοξενούσε η ξαδέρφη σπίτι της. Θα πήγαινε για μπάνιο. Της λέω "Μετά το μπάνιο, έλα να σε βγάλω για χαλαρό ποτάκι στην παραλιακή". Παρά τα τόσα IOI περίμενα να φάω άκυρο...διότι πολύ απλά είμαι απαισιόδοξος. Εκείνη ωστόσο δέχτηκε!

Κανονίζω για ποτό σε ωραίο παραλιακό μαγαζί. Βέβαια από τον διάλογο που θα ακούσετε θα καταλάβετε ποιο είναι:
HB8: Τι είναι αυτά; Κρεβάτια; Ωστέ...εδώ κανονίζεις τα ραντεβού σου; Τσκ τσκ (γελάει).
Ξ: Κάτσε καλά (γελάω κι εγώ). Κατά βάθος σε έχω κόψει για τίμιο λαϊκό κορίτσι.
HB8: Ναι, εγώ δεν είμαι για πέλφε και ελληνάδικα! (γέλια)
Ξ: (Παραγγέλνουμε).
HB8: Για πες μου καμιά ιστορία από την δουλειά σου να γελάσουμε.
Ξ: Καλά, τι με πέρασες; Για κανένα διασκεδαστή; (γέλια)

Να προσέχετε τι σας λένε διότι πάνε να σας βάλουν στο frame τους και να σας κάνουν beta και να σας παίξουν. Αλλά αν τα αντιμετωπίσετε μερικές φορές αυτά και καταλάβετε τι ρόλο βαράνε μετά θα τις παίζετε. Αφού είπαμε 2-3 κουβέντες ύστερα της μίλησα και για την δουλειά και της είπα τις ιστορίες που ήθελε να ακούσει και που τελικά της άρεσαν. Είχε σπουδάσει Θεσσαλονίκη και είχε καλή δουλειά στην πόλη της οπότε την ρώτησα και για την δική της δουλειά.

Ξ: Πάντως μου κάνει εντύπωση, τόσο ωραίο κορίτσι και να μην είσαι με κάποιον αυτή την περίοδο;
HB8: Ενώ εσύ; Που είσαι Αθήνα και (λέει κάτι σχετικό με την δουλειά μου) έχεις τόσες επιλογές;
Ξ: Άσε με εμένα. Εγώ είμαι επιλεκτικός.
HB8: Τόσο πολύ, βρε παιδί μου; (αλλά το είπε με χαμόγελο)
Ξ: Οι καλές περιπτώσεις όμως δεν πρέπει να είναι μόνες τους (και την αρπάζω και την φιλάω).
HB8: (Τραβιέται λίγο) Βιάζεσαι! (γέλια)
Ξ: Αργείς! (την ξαναφιλάω).

Την επόμενη ημέρα βγήκαμε για καφέ για να βγει το βράδυ με τις φίλες της. Την μεθεπόμενη ημέρα βγήκαμε πάλι για ποτό. Αμέσως μετά ήρθε σπίτι μου και όπως καταλαβαίνετε σκόραρα...πολλές φορές.

Ήμασταν μαζί συνολικά όλες τις ημέρες που έκατσε Αθήνα και τα γκολ έπεφταν βροχή. Βγήκαμε και για μπάνιο, τις έδειξα τις καλές και καθαρές παραλίες και όλα τα καλά μέρη της παραλιακής. Βέβαια το πρόβλημα ήταν το μετά. Διότι αν ήταν να συνεχίσουμε θα έπρεπε να μετακομίσει εδώ από εκεί που είναι. Και σε εκείνο το θέμα την είδα διστακτική. Δεν είναι ότι δούλευε ξέρω γω σε καμιά καφετέρια ή μπαρ, αλλά είχε μια καλή δουλειά που πιθανόν να μην έβρισκε εδώ. Όπως και να 'χει είπαμε ότι θα μιλάμε μέσω Skype.

Finally,

Pickup: Success

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου