Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Η 37άρα τουρίστρια που ήθελε να με φορτώσει και cockblocking σε μουνάρα


Και η 37άρα Ιταλίδα που ήθελε να με φορτώσει.

Φτάνουμε στο δεύτερο νησί των φετινών μου διακοπών, το οποίο μου έδινε περισσότερες επιλογές. Δεν θυμάμαι να είχα φορτώσει ποτέ άγνωστη σε διακοπές. Πάντα μέσω κοινωνικού κύκλου γινόταν η δουλειά. Όμως λόγω μόνιμων σχέσεων είχα και πολλά χρόνια να κάνω πέσιμο. Επίσης για κάποιο λόγο δεν είχα κάνει αρκετά πεσίματα σε τουρίστριες. Τώρα είπα να το αλλάξω.

Μπαίνω σε ένα club, το οποίο είναι τίγκα στις τουρίστριες. Και τουρίστες φυσικά. Είχα και ανταγωνισμό. Το ποσοστό έπαιζε από 50-50 μέχρι 60-40 υπέρ των αγγουρίων, ανάλογα με την περίσταση.

Το νησί είχε δύο πολύ δυνατά beachόμπαρα προς clubίδια, που δεν βαράνε την μουσική γάμησέ τα δυνατά όπως τα κλασικά club, αλλά στο όριο για να μπορείς να μιλήσεις σαν άνθρωπος και να κάνεις παιχνίδι. Επίσης έβαζαν επιτυχίες του στυλ Despacito, Jason Derulo - Swalla και γενικά όλα τα δυνατά φετινά ερωτικά hits προκειμένου να επέλθει το φάσωμα. ΕΠ, εδώ είμαστε λέω με τον φίλο μου.

Όσες τουρίστριες ήταν προς το κέντρο του club και χόρευαν ήξεραν ότι σε λίγο θα αρχίσει να γίνεται πανικός με πολλές ψωλές γύρω τους που θα θέλουν να τις χουφτώσουν. Πάω και εγώ λοιπόν για να χορέψω με τον φίλο μου. Μετά από λίγο χορό σιγά-σιγά συνήθιζε η καθεμία την παρέα μου και είτε έμενε εκεί κοντά είτε άλλαζε θέση και πήγαινε παραπέρα γιατί μυριζόντουσαν την φάση.

Το πρώτο βράδυ που πήγαμε στο club ένα καριολάκι HB9 με μια φίλη της HB 8.5 με βυζάρες κοιτούσαν προς την πίστα, αλλά όχι κάποιον συγκεκριμένο. Φορούσαν Gucci, φαινόντουσαν ότι πήγαιναν για πασαρέλα και απλά ήθελαν να φορτώσουν τον λεφτά γαμπρό τους. Πήγαιναν γλιμίντζουρες και τους έδιωχναν μέσα σε δευτερόλεπτα. ΟΧΙ καριολάκια, δεν θα πάω κι εγώ για να την φάω.

Μια παρέα με τρεις Ιταλούς και μια Ιταλίδα χόρευαν κοντά μας. Η Ιταλία HB 6.5 με παραπάνω κιλάκια με κοιτούσε διαρκώς. Όταν χόρευα χόρευε κι αυτή κοντά μου. Δεν παίζει ούτε μία κοπελά, είμαστε για μεγαλύτερα πρωταθλήματα. Ούτε καν της μίλησα, ενώ συνέχιζε διαρκώς να με καρφώνει.

Στο club έπαιζαν και μικρές ηλικίες. Το 17-22 υπήρχε φουλ. Εκεί βέβαια οι μικροί αντίστοιχης ηλικίας χωνόντουσαν πιο εύκολα. Λίγοι φάσωναν όμως. Όταν πήγαινα να χωθώ, με μια δεκαετία πάνω στα χρόνια μου, οι μικρές λάκιζαν. Ανταλάσσαμε 2-3 κουβέντες και μετά πήγαιναν πιο πέρα. Έπρεπε να βρω κάτι στην ηλικία μου.

Είπαμε στην ηλικία μου, όχι να μας ρίχνει κιόλας
Εκεί κάπου λοιπόν σκάνε μύτη δύο Γυπαετίνες 37άρες Ιταλίδες. Μπροστά τους αισθανόμουν πιτσιρίκι. Η μία ήταν HB 6 και η άλλη HB 6.5. Η HB 6.5 μελαχρινή ύψους 1.70 χόρευε κολλητά με μένα. Σε κάποια φάση αρχίζει να χορεύει κάνοντας σβούρες και ρίχνοντάς μου κλεφτές ματιές και προς τα κάτω, δήθεν τυχαία.

Πλησιάζει σε απόσταση ενός μέτρου. Παραδόξως γυρνάει κώλο για να χορέψει μπροστά μου, μετά από λίγα δευτερόλεπτα ξαναγυρνάει προς εμένα, ύστερα ξαναγυρνάει κώλο κτλ. Τώρα έχοντας γυρίσει κώλο έχει σχεδόν κωλοτριφτεί πάνω μου. Θα την κάρφωνα ΑΝ ήταν 10 χρόνια μικρότερη. Τόσα χρόνια που μου ρίχνει και με την μάπα της να αρχίζει να σπάει από τις ρυτίδες να λείπει. Αν ήμουν 50άρης το σκεφτόμουνα.

Σε κάποια φάση ενώ χόρευε με πλάτη και έχει κολλήσει πάνω μου και το ξέρει (και έχει γαμημένο χώρο) κάνει ενώ χόρευε μια απότομη κίνηση προς τα πάνω με το κεφάλι της και μου χτυπάει με δύναμη το σαγόνι! Γαμήθηκα στον πόνο με την καριόλα γαμώ το σπίτι της! Πιάνω το σαγόνι μου διακριτικά μην δουν ότι πόνεσα. Το κατάλαβε και μου λέει "Ωχ sorry σε χτύπησα?" (εκεί ενα "Vaffanculo" ήθελε αλλά δε γαμιέται συγκρατήθηκα να κρατήσουμε και ένα επίπεδο).


- Where are you from? - Greece"
Φύγαμε κατά τις 03:00 και πήγαμε στο άλλο καλό club, που είναι πάνω στη θάλασσα και λίγο μικρότερο. Βλέπουμε μια ξανθιά και μια καστανή και οι δυο τους με γαλάζια μάτια. Η ξανθιά μούναρος HB9, με δήθεν αθώο βλέμμα. Η HB7 φίλη της με παραπάνω πιασίματα φαινότανε ξυνισμένη. Μου λέει ο φίλος μου "Αυτή η ξανθιά η ωραία μου θυμίζει μια πορνοστάρ...έχω σκαλώσει τώρα"). Μπαίνω κι εγώ καυλέας και την αρχίζω.

Ξ: Where are you from?
HB9: Greece!
Ξ: Τι μου λές!
HB9: (Γελάει) Περίμενες τουρίστρια, ε?
Ξ: Όχι, απλά ήθελα να σου πω πως ο φίλος μου λέει ότι του θυμίζεις μία πορνοστάρ.
HB9: Αλήθεια; (Γελάει, το λέει στη φίλη της)
HB7: Ε τώρα ρε παιδιά...τι της λέτε;
Ξ: Σιγά καλέ. Ότι σκεφτόμαστε το λέμε.
HB7: Ε κάποια πράγματα δεν λέγονται...δεν ειναι αυτά για εμάς (cockblocking)
Ξ: Ναι, πες μας κιόλας ότι δεν μπαίνεις σε τέτοια sites.
HB7 + HB9: Δεν μπαίνουμε, όχι.
Ξ: ΟΛΕΣ λέτε ότι δεν μπαίνετε και όλες μπαίνετε! Απενοχοποιηθείτε επιτέλους!
HB7: (Το καλοσκέφτεται) Εντάξει, απλά κάποια πράγματα δεν λέγονται.
Ξ: Από εδώ είστε;
HB9: Ναι, εσείς;
Ξ: Από Αθήνα.


(ο φίλος μου μπήκε wingman και απασχόλησε την HB7 για να μιλήσω. Εν τω μεταξύ η ξανθιά μου θύμιζε μία που με ήξερε λόγω δουλειάς επίσης ξανθιά με ματάρες. Στο πρόσωπο μιλάμε ήταν ολόιδιες. Και στο στόμα, αν εξαιρέσεις ότι αυτή που με ήξερε λόγω δουλειάς μπορεί να είχε λίγο παραπάνω βυζί. Μιλάμε τώρα για γαλάζια μάτια η μία, γαλαζοπράσινα η άλλη, τρελά γονίδια. Απλά και οι δύο 19 και τώρα καταλαβαίνετε γιατί δεν μου είχε φέξει με την γνωστή μου).

HB7: Και ήρθατε να καμακώσετε καμιά τουρίστρια; (cockblocking - shit test)
Ξ: Απλά περνάμε καλά. Εσείς τι ήρθατε να κάνετε εδώ; Να δείτε αν έχει κύμα στη θάλασσα; (και γελάω με cocky funny ύφος και την ξαναστέλνω στο φίλο μου).
Ξ: Με τι ασχολείσαι;
HB9: (Μου λέει ότι σπουδάζει εξωτερικό και την ειδικότητά της. Σαν την γνωστή μου που της μοιάζει. Ρε μπας και είναι αδερφές;)
Ξ: Έχετε συγγένεια με την κοπέλα; Γιατί μου κάνετε για αδερφές ή ξαδέρφες.
HB9: Ναι, είμαστε πρώτα ξαδέρφια. Μοιάζουμε ε;
Ξ: Δεν θα το σχολιάσω (χαμογελάω και πίνω μια γουλιά από το ποτό μου. Αυτή καταλαβαίνει ότι αν πω κάτι τέτοιο θα την ρίξω γιατί είναι μούναρος οπότε γελάει κι αυτή).
HB9: Εσύ με τι ασχολείσαι (IOI).
Ξ: (Της λέω).
HB9: Άντε! Σοβαρά μιλάς; Δηλαδή ξέρεις και.... (και με ρωτάει κάτι σχετικό με την δουλειά μου. Μετά από λίγα λεπτά το ξεφτίλισα λίγο λέγοντας)
Ξ: (Ενώ είμαστε παρέα) Τελικά με ποια πορνοστάρ συγκεκριμένη μοιάζει; (γελάω με cocky funny ύφος)
HB7: Εεε όχι! Το παράκανες τώρα! Είπαμε κάποια πράγματα δεν λέγονται και εσύ το συνεχίζεις! Άντε...πηγαίντε τώρα να μιλήσετε με καμιά τουρίστιρα. Αρκετά κάτσατε. (είπε η φώκια και μας έκανε χοντρό cockblocking)
HB9: (Την κοιτάζω. Πήρε ύφος απογοήτευσης. Γυρνάω προς το HB7). Εσύ κοπελιά βελτιώσου γενικώς γιατί με την ζήλια δεν τα πας καθόλου καλά.
HB7: Γεια σου τώρα! (είπε γεμάτη τσαντίλα).

Τώρα κλασικά στα σχόλια θα πείτε οι γυναίκες "Η πλάκα έχει ένα όριο" και οι άντρες "Εντάξει, δεν είπε και τίποτα". Είχε περάσει ένα 20λεπτο από την πρώτη ατάκα που έκανα opener οπότε δεν σκόπευα να το "τραβήξω από τα αυτιά" το θέμα της πορνοστάρ. Ξέρω πολύ καλά πως να χειρίζομαι το χιούμορ όπως ξέρω ότι σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ χώρα του εξωτερικού (άντε εκτός Βόρειας Αφρικής) η κουβέντα θα συνέχιζε κανονικά γιατί τα πάντα έχουν απενοχοποιηθεί. Εδώ χρειαζόμαστε 200 χρόνια...και αν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου