Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Στη Γαλλία απαγορεύτηκε το καμάκι με νομοσχέδιο!

- Voulez-vous coucher avec moi?
- 100 ευρώ σε μένα ή στο πρόστιμο?

Η κυβέρνηση της Γαλλίας απαγόρευσε το καμάκι στη χώρα!

Κι όμως, αυτό είναι ένα από τα πρώτα νομοσχέδια που είχε εξαγγείλει ο Εμμανουέλ Μακρόν πριν γίνει κυβέρνηση (μάλλον ζηλεύει όσους κάνουν καμάκι καθότι παντρεύτηκε το κατά 25 χρόνια μεγαλύτερο χούφταλό του και δεν μπορεί να κάνει και πολλά.). Το νομοσχέδιο περιλαμβάνει επιβολή προστίμου σε όποιον μιλάει με σεξουαλικά υπονοούμενα σε άλλη γυναίκα, την ακολουθάει ή ζητάει το τηλέφωνό της στους δρόμους, τα μέσα μαζικής μεταφοράς και γενικά σε δημόσιους χώρους.

Η γαλλική κυβέρνηση προχώρησε στη συγκρότηση ομάδας υπό την..."Υφυπουργό για την ισότητα των φύλων Μαρλέν Σιάπα" (ΚΛΑΙΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΟΥ ΖΩΟ) προκειμένου να καταλήξει στη σύνταξη της σχετικής νομοθεσίας.  ώστε να είναι πλέον παράνομη η παρενόχληση ανθρώπων σε δημόσιο χώρο.

Τα πέντε μέλη της επιτροπής αρχικά θα ορίσουν τι ακριβώς είναι η παρενόχληση στο δρόμο και στη συνέχεια τα πρόστιμα. Ωστόσο, οι επικριτές της πρωτοβουλίας Μακρόν επισημαίνουν ότι θα είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί μια τέτοια νομοθεσία καθώς θα υπάρχει δυσκολία στη στοιχειοθέτηση του αδικήματος.

Η Σιάπα σε δηλώσεις της έκανε λόγο για τεράστιο φαινόμενο στη Γαλλία. «Είναι η στιγμή που ένας άνδρας περπατάει πίσω από μια γυναίκα, της μιλάει και η γυναίκα δεν μπορεί να κάνει κάτι γιατί είναι μόνη της. Δεν καλεί σε βοήθεια γιατί σκέφτεται ότι "δεν είναι κάτι τοεπικίνδυνο". Και οι άνδρες συνεχίζουν γιατί είναι οι Γάλλοι εραστές».

Θυμίζω το άρθρο "1οι στο φλερτ παγκοσμίως οι Έλληνες" από όπου κατεβάσαμε τους Ιταλούς στη 2η θέση. Η Γαλλία είναι στην 8η θέση και την βλέπω εκτός 10άδας μετά το νομοσχέδιο. Δείτε όλο το top 10 χωρών σε φλερτ.

Όσοι άντρες ψήφισαν Μακρόν πρέπει να αισθάνονται και πολύ μαλάκες! Δεν φτάνει που έχουμε υπογεννητικότητα στην Ευρώπη. Δεν φτάνει που οι δείκτες γέννησης είναι στο 1.1 με 2.0 (οι περισσότεροι στο 1.1 με 1.5) τώρα έχουμε και αυτό; Για να εξαλειφθούμε ως είδος εντελώς επειδή οι ξενέρωτες έχουν γίνει καρκίνωμα; Μιλάμε για τεραστίων διαστάσεων μαλάκα. Και επειδή κανείς δεν κοιτάει τα νούμερα, θα τα κοιτάξει σε 100 χρόνια από τώρα όπου οι χώρες θα αρχίσουν να έχουν σοβαρότατα θέματα μείωσης πληθυσμού. Και δεν μπορείς να αναγκάσεις το ασθενές φύλο να αναπαραχθεί με το ζόρι. Ακόμα κι αν μείνουν 10.000 άνθρωποι να ζουν στον πλανήτη αυτές είναι τόσο ζώα (ή μάλλον μη ζώα) που θα το θεωρούν φυσιολογικό γιατί θα έχουν ξεχάσει τι ίσχυε 20.000 χρόνια πριν.

Τα βίντεο σας πονάνε πολύ. Θα τα βάζω ξανά και ξανά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου