Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Γυπαετός δάσκαλος χορού γαμάει ότι μουνάκι κινείται!

Οι γκόμενες γδύνονται για να τις πηδήξει!

Διακοπών συνέχεια λοιπόν. Αύγουστος, σε νησί και πηγαίνουμε με την παρέα του φίλου μου έξω. Του λέω "Θέλω να χορέψουμε σήμερα σε καλά μέρη που κυκλοφορεί μεγάλη αναλογία γυναικών". "Μη φοβάσαι, άστο πάνω μου, θα σε πάω στο καλύτερο μέρος". Με πηγαίνει λοιπόν σε ένα μπαρ και μου γνωρίζει ένα δάσκαλο χορού τον οποίο ήξερε από μικρός καθότι τα μισά καλοκαίρια πήγαινε εκεί διακοπές.

Δ: Φίλε Ξενερωμένε, δεν φαντάζεσαι τι μου συμβαίνει. Εδώ και μια δεκαετία που διδάσκω χορό έχει τρελαθεί το καυλί μου να γαμάει γκόμενες! Με βλέπεις, δεν είμαι κανένας ωραίος. Είμαι πιο άσχημος από εσάς. Πριν 10 χρόνια ήμουν 30 σαν εσάς και παίζει να είχα λιγότερες εμπειρίες από όσες έχετε. Τώρα στα 40 μου, μέσα σε μια δεκαετία δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μουνάκια έχω σκίσει. Αν σκεφτείς ότι η αναλογία γυναικών στη σχολή είναι 3/4 καταλαβαίνεις.

(Ο τύπος βγάζει το κινητό, μας δείχνει φωτογραφίες και μένουμε μαλάκες).

Ξ: Και τι παίζει ακριβώς με τις γκόμενες; Πως σου κάθονται;
Δ: Από μόνες τους. Παράδειγμα Α: Πιάνω μια γκόμενα, κάνω κάτι φιγούρες μαζί της και καπάκι έρχεται μια άλλη και μου ζητάει να της κάνω την ίδια φιγούρα. Ζηλεύουνε ρε μαλάκες. Έχω το value και τις παίζω μπάλα όπως θέλω. Θέλουν να είναι με μένα γιατί σε αυτό που κάνω μετράω. Ζηλεύουνε που θα χορέψω με άλλες και θέλουν να πιάσουν εμένα και να τους κάνω τα κόλπα.
Παράδειγμα Β: Είναι καλοκαίρι, πιάνω μια γκόμενα που χόρευε στο beach bar με το μαγιό και την παίζω μπαλίτσα. Μου λέει σε κάποια φάση "Λέω να πάω να ντυθώ γιατί πέφτει ο ήλιος". Της λέω "Όχι, πρώτα θα χορέψουμε στην πισίνα", "Μα γίνεται στην πισίνα;" Τώρα θα δεις άμα γίνεται. Και την πιάνω και την πετάω μέσα στην πισίνα και την χορεύω. Μετά από λίγο άρχιζαν να μαζεύονται κι άλλες γύρω από την πισίνα με τα μαγιό τους. Και ήθελαν το ίδιο.

Ξ: Από εμφάνιση τι γκόμενες πηδάς και πως κάθεται το σκηνικό;
Δ: Είναι απλό. Έρχονται από μόνες τους. Για αυτές το να πηδηχτούν με δάσκαλο χορού είναι value. Καλά εγώ πηδάω και γκόμενες ηλικιών 25-40 και δεν χτυπάω τόσο στο 20-30 που χτυπάτε εσεις. Αλλά αν έχω πάει όλα αυτά τα χρόνια με πάνω από 50-60 γκόμενες, σίγουρα θυμάμαι τουλάχιστον 3 περιπτώσεις με 22άρες. Και καλά κομμάτια (μου δείχνει στο κινητό του, όντως μία ήταν του 7.5-8). Οι γκόμενες αν γουστάρουν το δείχνουν. Μου έχουν τύχει δύο περιπτώσεις που -κρατηθείτε- τα πέταξαν όλα μέσα στο αμάξι! Γδύθηκαν και μου λένε "Πάμε σε μια ερημική παραλία να χορέψουμε". Και φυσικά τις ξέσκισα στον πούτσο!
Ξ: Εν ολίγοις θες να μου πεις ότι οι περισσότερες είναι πουτανάκια, έτσι; Διότι δεν σε βλέπω να μου λες για καμιά σοβαρή κατάσταση.
Δ: Κοίτα, όντως οι περισσότερες απλά πηδήχτηκαν να τους φύγει η περιέργεια. Σου ξαναλέω ότι δεν έχω την εμφάνιση όπως την έχεις εσύ. Αλλά ότι πήδηξα πήδηξα. Συν ότι με κάποιες είτε δεν μου άρεσαν τρελά, είτε είχα μια διαφορά ηλικίας. Αλλά στην ουσία του πράγματος κάνω και σχέσεις. Τώρα είμαι με μια 35άρα και πάμε καλά.

Η 35άρα που μου έδειξε ήταν πράγματι Out of his league. Στα νιάτα της θα ήτανε κανένα 8άρι εύκολα. Δεν ήξερε χορό και αυτός της μάθαινε τα κόλπα.

Μπορώ να πω ότι όλη αυτή η κουβέντα με προβλημάτισε. Να πω ότι δεν την περίμενα όμως; Αφού επαγγέλματα όπως δάσκαλοι, τραγουδιστές, ποδοσφαιριστές κτλ. έχουν το μεγάλο value και οι γκόμενες πάνε σε αυτούς. Το αντίστοιχο ποιο είναι; Να πάμε εμείς με μοντέλα; Αφού όποιος έχει μυαλό δεν θα πάει καν να μιλήσει σε μοντέλο, το οποίο θα καυλαντίζουν 10 επιχειρηματίες. Αυτές όμως ξέρουν ότι αν είναι ωραίες χώρες τότε ρίχνουν από μεγαλομέτοχο μέχρι και πρωθυπουργό.

Προσπάθησα εκείνες τις μέρες μπας και γλείψω κανένα μπούτι από το ταψί του μέγα διδάσκαλου γυπαετού αλλά δεν τα κατάφερα. Σκέψου ο τύπος να ήξερε και από game. Θα είχε γαμήσει τις διπλάσιες. Η μήπως όχι;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου