Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Τουρίστρια 10άρι: Η Megan Fox της Κροατίας!



Όταν δεν πιστεύεις ότι όλα είναι πιθανά.

Συνεχίζω με ιστορίες από τις φετινές διακοπές στο 2ο νησί όπου πήγα. Αυτό που έζησα δεν παίζει να το ξαναζήσω. Η μαλακία που έκανα δεν είχε προηγούμενο.

Τι συμβουλές μου έδωσε ο φίλος ο μάγειρας; Ότι όλες οι τουρίστριες πέφτουν αν τις χορέψεις. Κι εγώ την άκουσα την συμβουλή του; Αμ δε! Έχοντας φάει το άκυρο από την Ισραηλίτισσα HB8.5 πίστευα πως δεν θα είχα ελπίδα με γκόμενες...μεγαλύτερου σκορ. Και δείτε τι απίστευτο έγινε.

Μπαίνω σε ένα από τα μεγαλύτερα clubs του νησιού που μαζεύει φουλ τουρίστριες. Στο κέντρο του club γίνεται της καριόλας από χορό. Γκόμενες μόνες τους, ξεκολίδια, μουνάρες, μπάζα, όλα μέσα. Κάπου εκεί διακρίνω μια γκόμενα HB10.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΤΟΥΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ!

HB10, ίδια η Megan Fox. Από Κροατία. ΜΠΛΕ μάτια φίλε, μελαχρινό, αδύνατο, ΣΩΜΑΤΑΡΑ. Την κοιτούσες στα μάτια και τον έπαιζες επιτόπου.

Ήταν με μία μεγάλη παρέα! Αν θυμάμαι ήτανε με μία φίλη της και 2-3 φίλους. Ζευγαράκια μυρίστηκα. Και επειδή λοιπόν σαν καλός μαλάκας θεώρησα ότι στην παρέα αυτή κάποιο από τα παλικάρια θα ήταν γκόμενος (μαλακία μου) και συν τις άλλοις ότι "Τέτοιο 10άρι βγάζεις μόνο αν είσαι celebrity λεφτάς combo", πάω σαν μαλάκας με την λογική ότι οι πιθανότητές μου να γαμήσω είναι μόνο αν βγούμε από τα μνημόνια και το πάω στο τελείως φιλικό και χαλαρό με σκοπό να βγάλω φώτο μαζί της για να ρεφάρω το γνωστό μοντέλο των 6ψηφιων followers του Instagram που ξέχασα ο μαλάκας να τραβήξω photo, έχοντας κάνει ήδη disqualify τον εαυτό μου.
Ξ: Ώστε εσύ είσαι το 10άρι του club, ε? Μάλιστα
HB10: Ααα, σε ευχαριστώ.
Ξ: Είσαι κάποιο γνωστό μοντέλο από το Instagram?
HB10: (Χαμογελάει) Όχι, γιατί? Μοιάζω με διάσημη?
Ξ: Βασικά θα μπορούσες να έχεις συγγένεια με την Megan Fox.
HB10: Χαχα, σε ευχαριστώ! Από που είσαι?
Ξ: Από Ελλάδα. Αθήνα συγκεκριμένα. Εσύ?
HB10: Από Κροατία...να δω με τα παιδιά.
Ξ: Στάνταρ στο Instagram πρέπει να έχεις πολλούς χιλιάδες followers.
HB10: Όχι. Σοβαρά!
Ξ: Δεν σε πιστεύω.
HB10: Να, δες...(και μου βγάζει το κινητό για να μου δείξει το προφίλ της. Όντως μια 500άρα είχε).
Ξ: Ααα, τόσους λίγους; Εσύ κανονικά έπρεπε να έχεις χιλιάδες και να ανεβάζεις φωτογραφίες χορηγούμενες και να παίρνεις έσοδα. Πρέπει να το δουλέψεις περισσότερο.
HB10: Λες, ε? Ναι δεν πολυασχολούμαι.
Ξ: Έλα να βγάλουμε μια φωτογραφία.
HB10: Όχι, άστο μωρέ. Γιατί να βγάλουμε?
Ξ: Που θα ξαναβρώ την σωσία της Megan Fox?
HB10: Δεν βγάζω φωτογραφίες, δεν θέλω να βγαίνω στα social media, άστο καλύτερα.

Μπορείτε να μου τα χώσετε όσο θέλετε. Ήμουν σκέτη απογοήτευση. Αυτό που θα ακολουθούσε βέβαια στη συνέχεια δεν περιγράφεται. Ενώ συνεχίσαμε την κουβέντα και λέγαμε διάφορα, όπως με το τι ασχολείται ο καθένας και πότε θα φύγει (έφευγε δυστυχώς την άλλη μέρα) σε κάποια φάση βλέπω ότι δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο, πάω λίγο πιο πέρα γιατί οι άντρες από την παρέα της με κοιτούσαν ήδη περίεργα και τι να δω. ΟΠΟΙΟΣ γκομενος περνούσε η γκόμενα τον έκοβε από πάνω μέχρι κάτω, με το γνωστό ύφος των niggas στο meme "DAAAAMN"! Και τους χαμογελούσε! Και σκέφτομαι "Τι κάνει ρε φίλε η τύπισα? Είναι με τα καλά της?" Το club ήταν τίγκα στους τουρίστες από διάφορες χώρες που ήθελαν να γαμηθούν. Πάει το 10άρι να τους χαμογελάσει και να τους κόψει? Η γκόμενα θέλει όντως να γαμηθεί ή trollάρει?

Σιγά μην θέλει να γαμηθεί (σκέφτομαι). Κάνα shit test θα τους κάνει. Αυτή είναι 10άρι. Έχει όποιον θέλει κυριολεκτικά όμως. Άμα σε δει έχεις lockάρει πιο γρήγορα κι από τον Clint Eastwood. Τέλος. Τι ανάγκη θα είχε να πάει με τον όποιον τυχαίο? Σκέφτομαι. Θα πρέπει να είναι θεογκόμενος.

Όπως λοιπόν έκοβε τα αγοράκια, άρχισαν διάφοροι στο club να την περιτριγυρίζουν. Έτσι κι αλλιώς σε 10άρι όλοι οι χλιμίτζουρες θα ορμούσαν, πόσο μάλλον σε διακοπές σε νησί, μεταξύ αγνώστων, σε club όπου οι τουρίστριες ξεσκίζονται. Ένας λόγος παραπάνω. Είχε περάσει μισή ώρα. Δεν είχα εικόνα του τι έκανε και με ποιον.

Οπότε εκεί η τύπισσα κάνει ένα σάλτο και έρχεται πάνω μου, για να τους ξεφύγει! Στα 5 μέτρα απόσταση όπου ήμουν!
Ξ: Σώσε με. Είναι επικίνδυνοι (μου λέει και ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ!)

Εκεί πέρα έμεινα μαλάκας. Καλά λέω, τώρα με θέλει γιατί ψήνεται ή γιατί θέλει να φύγει από αυτούς? Λίγα λεπτά αργότερα, η ΚΩΛΑΡΑ της είχε αρχίσει να πλησιάζει τα χέρια μου. Έκανε και μια στροφή 180 μοιρών και την ειχα πλάτη. Άρχισα διακριτικά να την ακουμπάω στη μεσούλα σε διάφορα σημεία. Δυστυχώς διακριτικά!

Εκεί λοιπόν βάζει το Despacito. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ λέω! Τώρα θα την χορέψω.
Ξ: Ξέρεις να χορεύεις latin;
HB10: Μπα όχι, θα μου δείξεις;
Ξ: Ναι, έλα να δεις.

Και από εκεί που ήμασταν σε απόσταση εκατοστών, ξαφνικά ο μαλάκας τι κάνω; Της δείχνω κινήσεις latin με τα λίγα που ξέρω, άρα την έχω σε μια απόσταση...ας πούμε ενός μέτρου. Της κάνω κάνα δυο στροφές και τότε...

ΤΣΟΥΠ.(!)..βεντουζώνει από πίσω της ένας τύπος και την αρπάζει όπως είναι από την μέση. Την στιγμή εκείνη αυτή μου κρατούσε το χέρι. Και τη γυρνάει προς το μέρος του με το άλλο της χέρι, τον κοιτάει, της πιανει κατευθείαν το πρόσωπο και της κωλοτρίβεται. Στα 5 λεπτά πάνω την είχε φασώσει.

ΠΩΣ ΓΕΝΕΝ ΑΤΟ!

Ε ΟΧΙ ρε μαλάκα!

Είχα ευκαιρία να γαμήσω τουρίστρια μία φορά στη ζωή μου, μπήκα από την αρχή friendzone κάνοντάς με disqualify, αυτή βέβαια με είδε ως ακίνδυνο κι άρχισε να με χορεύει και τώρα στο άκυρο πετάχτηκε ένας μαλάκας και την έφαγε! Έλληνας ήτανε; Ιταλός ήτανε; Ρε γαμώ το σπίτι του, μου θύμισε εποχές χόμο σάπιενς, όπου το πιο ισχυρό αρσενικό άρπαζε το θηλυκό. Το σκηνικό αυτό επαναλήφθηκε κάτι εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια μετά, το 2017. Στο πρόσωπο ήμουν κλάσεις ανώτερος σε θέμα ματιών, ομοιομορφίας κτλ. Εκεί τον είχα. Αντίθετα, ο τύπος ήταν muscular και δεν ξέρω κατά πόσο θα άρεσαν στη γκόμενα οι τυπάδες με δικέφαλους κτλ. Επίσης, η τύπισα ήταν 1.70, της έριχνα σχεδόν ένα κεφάλι, αυτός της έριχνε δύο κεφάλια. Είχε και το ύψος δηλαδή που δεν ξέρω κατά πόσο έπαιξε ρόλο.

Δεν γνωρίζω πριν αν είχε προηγηθεί κωλοτρίψιμο ή αν την έπιασε εκείνη την ώρα επιτόπου. Επειδή είχα χάσει την γκόμενα για κάνα μισάωρο, δεν είχα εικόνα του τι γινότανε και με ποιους έπαιζε. Η μαλακία ήταν ότι πίστευα πως επειδή έχει άντρες στην παρέα, σώνει και καλά ο ένας ήταν γκόμενός της. Διότι σκέφτομαι "Ήρθανε παρέα 4-5 άτομα σε ένα νησί. Ε ζευγάρια δεν θα είναι;" Κι όμως, ούτε καν να περάσει από το μυαλό μου ότι μπορεί να ανήκουν σε ένα γαμημένο τουριστικό γκρουπ ή να γνωρίστηκαν κάτι μέρες πριν και λόγω ίδιας χώρας να κάνουν παρέα ας πούμε!

Μεγάλη μαλακία! Να το φυσάω και να μην κρυώνει που λέμε! Και επειδή τους ψιλοπαρακολούθησα, ο τύπος συνέχισε να την φασώνει καμιά ώρα (την πήρε μακριά, εντός του club), αυτή απ' ότι κατάλαβα του είπε ότι φεύγει την επόμενη μέρα το πρωί οπότε ανταλλάξανε τηλέφωνα και Facebook. Κατά συντριπτική πλειοψηφία δεν γάμησε γιατί αν ήταν να γαμήσει δεν θα αντέλλασε επιτόπου τηλέφωνα και Facebook. Αυτά έρχονται την στιγμή της χαιρετούρας. Βέβαια σε κάποια φάση τους έχασα από τα μάτια μου, δεν είμαι κανένας κατάσκοπος να γίνω αδιάκριτος να τους κοζάρω συνέχεια. Εικάζω πάντως ότι κατά 80% μάλλον δεν γάμησε.

Το ερώτημα είναι βέβαια τι από τα δύο θα προτιμούσα; Να είχα βγάλει φωτογραφία με το διάσημο μοντέλο με τον 6ψήφιο αριθμό από followers ή να γαμήσω/έστω φασώσω ένα 10άρι ίδια η Megan Fox, κάτι που θα έλεγα μέχρι και στα εγγόνια μου; Είναι το γνωστό δίλημμα: "Θες να νομίζει όλος ο κόσμος ότι έχεις γαμηθεί με γνωστό μοντέλο ή να έχεις όντως γαμηθεί αλλά να μην το ξέρει κανείς;" Και να που εμφανίστηκε μπροστά μου το δίλημμα αυτό. Θα μπορούσα να είχα καταφέρει και τα δύο αλλά απέτυχα. 0/2. Τόσο κοντά. Ειδικά στην πρώτη περίπτωση που μια φωτογραφία δεν λέει και τίποτα. Επειδή το πάω βάση προγράμματος ειλικρινά καταριέμαι την τύχη μου ώρες ώρες. Αντί να γίνω τελείως αυθόρμητος και να ορμήξω κι ότι γίνει, μαλακίστηκα άσχημα. Μου έγινε πάντως μάθημα...για την συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου