Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Να κοιτάτε τα χείλη μιας γυναίκας


[Email του αναγνώστη Arkhon]

(Βασικά ο Arkhon μου έστειλε ένα ολόκληρο κατεβατό για συμβουλές που προωθούσαν ένα βιβλίο και από όλες αυτές συγκράτησα την παρακάτω)

Ήξερες ότι αν βλέπεις τα χείλη μιας γυναίκας ενώ μιλάει μαζί σου, πως την κάνεις υποσυνείδητα να σκέφτεται το σεξ μαζί σου;

Αυτό ονομάζεται «σεξουαλική σκανδάλη».

Οι σεξουαλικές σκανδάλες είναι μυστικές τεχνικές οι οποίες προσπερνούν τους φραγμούς της και την καυλώνουν χωρίς να το καταλάβει. Η χρήση των σεξουαλικών σκανδαλών είναι σαν εμφύτευμα μιας ιδέας ότι θέλει να κοιμηθεί μαζί σου. (Είδες την ταινία «Inception»;)

Οι σεξουαλικές σκανδάλες είναι θεμέλιο της ανεξερεύνητης επιτυχίας με τις γυναίκες. Αυτές οι σκανδάλες είναι τόσο διακριτικές, που στην ουσία παρακάμπτουν τον λογικό νου των γυναικών (ναι, κι αυτές τον έχουν) και επικοινωνούν με τον συναισθηματικό νου της.
Και να σου πω- ο συναισθηματικός της νους είναι τεράστιος, όπως και σε κάθε γυναίκα.

Ορίστε άλλη μία σεξουαλική σκανδάλη:
Ήξερες ότι πάνω από το 90% των αντρών κυριολεκτικά απωθούν μια γυναίκα ακόμα και πριν ανοίξουν το στόμα τους, μόνο με την ακατάλληλη στάση του σώματος;

Αλλά αν γυρίσεις το στήθος σου προς μια κοπέλα πιο γρήγορα από όσο πρέπει, αυτό είναι σημάδι ότι είσαι ένας μίζερος… και καταστρέφει εντελώς τη σεξουαλική έλξη!

Πριν αρχίσεις μια σοβαρή συζήτηση με κάποια κοπέλα, δοκίμασε να πεις αυτό: «Έχω την εντύπωση ότι είσαι πρόθυμη για να δοκιμάζεις νέα πράγματα και αυτό με κάνει ευχάριστα χαλαρό.»
Και μετά συνέχισε την συνομιλία μαζί της. Κάνοντας αυτό, την έκανες υποσυνείδητα να σε κυνηγάει.

Αυτό βασίζεται σε ένα ψυχολογικό κόλπο που ονομάζεται: "συνοχή ή συνέπεια".
Αυτή είναι μία βιολογική συντόμευση που ξεπερνάω όλες τις κόκκινες σημαίες της και σε συνδέει άμεσα με το «ερωτικό κέντρο» της. Ελπίζω πως δεν χρειάζεται να σε προειδοποιήσω να το χρησιμοποιείς υπεύθυνα!

(Στείλτε τα emails σας στο ksenerotes@gmail.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου