Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

ΔΙΑΓΡΑΦΗ και ΜΠΛΟΚ σε ΚΑΘΕ καριόλα στο Facebook!


Καμία εξαίρεση! Μειώστε τους την λίστα φίλων. Εκεί που πονάνε!

Τώρα με τις γιορτές όλοι μας λίγο πολύ μιλήσαμε με περισσότερα άτομα για να ανταλλάξουμε ευχές. Σε κάποιο σημείο λοιπόν έχουμε τις κλασικές καριόλες οι οποίες είναι τόσο ξυνομούνες που δεν απαντάνε στα μηνύματά μας. Σκεφτείτε το ανάποδο. Αν σας την πέφτει μία που δεν γουστάρετε θα της απαντούσατε ή όχι; Φυσικά και θα της απαντούσατε γιατί έχετε τρόπους.

Ε αυτές δεν τρώγονται. Μας δουλεύουν και μας παίζουν όλους μπάλα. Δεν θα περιμένουμε μέχρι να πάνε 30+ για να αρχίσουν να πέφτουν οι μετοχές τους. Θα τις ρίξουμε από τώρα. Αν δεν απαντάνε μετά από μία ημέρα θα τις διαγράφουμε επιτόπου.

Σήμερα αυτή την είδηση θέλω να την κοινοποιήσετε όλοι στο Facebook. Αν ντρέπεστε να το κάνετε από το κανονικό σας προφίλ κάντε το από το ψεύτικο.

Κανόνας 1: Διαγράψτε αιτήματα φιλίας + Μην ακολουθείτε καμία
Πηγαίντε στα απεσταλμένα αιτήματα φιλίας και σβήστε όσες γκόμενες έχετε προσπαθήσει να κάνετε Add και δεν σας δέχτηκαν. Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Εκεί θα βρείτε φίλες φίλων αλλά και άγνωστες που προσπαθήσατε να κάνετε add και σας έχουνε...στην αναμονή για να αυξάνουν τους ακόλουθούς τους. Θα αισθανθείτε πολύ καλύτερα γιατί θα μειώσετε τους ακολούθους τους κατά -1 άτομο.

Κανόνας 2: Μην κάνετε like σε καμία!
Θα το ξαναπώ για άλλη μια φορά πριν προχωρήσουμε παρακάτω. Κανένα like σε καμία και για κανένα λόγο! Μην δείχνετε λιγούρια. Και φυσικά κανένα σχόλιο. Μην τους αυξάνετε την δημοσιότητα γιατί τρέφονται με επιβεβαίωση όπως ο δράκουλας με το αίμα. Αν δεν έχουν να "ρουφήξουν" επιβεβαίωση τότε μόνο θα ξαναγίνουν άνθρωποι.

Κανόνας 3: Ελέγξτε τι στέλνετε στο chat

Να είστε πάντοτε online στο chat. Μόνιμα. Όσα νέτα είναι online κάθε μέρα να ξέρετε ότι συνήθως ψάχνονται. Δείτε τι έχετε συζητήσει μαζί τους. Αν διακρίνετε κάποια που δεν απάντησε στο τελευταίο μήνυμά σας για πάνω από 2-3 ημέρες (ενώ το διάβασε) τότε ξηλώστε την. Δεν είναι ότι "είχε πολλά μηνύματα". Είναι ότι σας έχει χεσμένους. Διαγραφή φίλου να την πονέσετε εκεί που πονάει. Αν δείτε ανταπόκριση, έστω κι αν δεν κανονίσετε κάτι, κρατήστε την στη λίστα φίλων σας. Οι περισσότερες έχουν κρυφό το πεδίο σχέση (γιατί έχουν γίνει σκατά οι σχέσεις) οπότε δεν ξέρετε πότε θα την πετύχετε ελεύθερη. Επίσης μην θεωρήσετε ποτέ ότι ακόμα και οι μουνάρες έχουν 50 μηνύματα την ημέρα. Οι περισσότερες γυναίκες σε καλή ηλικία και σε καλή εμφάνιση έχουν κάτω από 10 την ημέρα. Ο δε μέσος όρος όλων των γυναικών μπορώ να σας πω ότι έχει και κάτω από 5. Για άντρες μιλάμε πάντα.

Κανόνας 4: Διαγραφή σε γνωστές και φίλες που δεν απαντάνε
Ας ξεκινήσει το ψηστήρι για "Καλή Χρονιά", για τα "Χρόνια Πολλά" και τα συναφή. Η βρείτε αφορμή για μελλοντικές γιορτές ή για να προτείνετε να πάτε κάποια σε Facebook εκδήλωση που παίζει αυτές τις μέρες. Όταν ψήνετε κάποια η οποία γνωρίζετε ότι είναι ελεύθερη αυτή την περίοδο, της στείλετε ένα μήνυμα και δεν σας απαντήσει, τότε την διαγράφετε την επόμενη κιόλας ημέρα από την λίστα φίλων.
Εξαιρούνται: Α)Όσες έχουν γκόμενο/άντρα, Β)Οι διάσημες (αφού κοιτάνε διάσημους).

Κανόντας 5: Μπλοκ σε άγνωστες που δεν απαντάνε
Αν γνωρίσετε κάποια από site ή εφαρμογή κινητού για dating, σας ζητήσει Facebook, γίνετε φίλοι και στη συνέχεια πάλι σταματήσει να απαντάει στα μηνύματα τότε την κάνετε μπλοκ εντελώς. Αυτό σας προστατεύει από το να φάτε κουτσομπολιό. Διότι αν έχετε ή αποκτήσετε κοινούς φίλους/φίλες και αυτή βγει μαζί τους τότε θα έχει να λέει την εξής ατάκα:
(Κοινός φίλος σας:) - Που τον ξέρεις αυτόν;
(Αυτή:) - Α μωρέ, τον γνώρισα σε Tinder/Badoo (κ.ο.κ.) και μου την έπεσε.

Δεν θα τους κάνετε καμία χάρη. Δεν θα σας ρίξουν το value. Προστατέψτε την εικόνα σας.


Τι πετυχαίνουμε με όλα αυτά
1)Τους μειώνουμε την δημοσιότητα: Λιγότεροι φίλοι στη λίστα τους σημαίνει ότι γίνονται στα μάτια του κόσμου λιγότερο διάσημες.
2)Τους μαθαίνουμε ότι πρέπει να προλαβαίνουν τις ευκαιρίες: Κοινώς, το λεγόμενο False time constraint του Mystery. Το θυμάστε; Η ατάκα του στυλ "Θα σε ρωτήσω κάτι για 5 λεπτάκια και μετά θα φύγω" δημιουργεί το αίσθημα ότι θα σας χάσουν. Ότι δεν είστε λιγούρια. Ότι δεν είστε διαθέσιμοι για πάντα. Έτσι αντίστοιχα το γεγονός ότι μια μέρα θα δουν ότι δεν θα σας έχουν στη λίστα φίλων σας, θα τους δώσει να καταλάβουν για τα καλά την μαλακία που έκαναν. Κι αφήστε τις μετά να τρέχουν.
3)Διπλασιάζει τις ήδη ελάχιστες πιθανότητες που έχετε: Θα σας πω μια ιστορία. Γνώρισα μια γκόμενα από κοινή παρέα και της είπα να βγούμε. Διάβασε το μήνυμά μου και δεν απάντησε. Την επόμενη μέρα την διέγραψα από φίλη. Μία εβδομάδα όταν η ίδια παρέα κανόνισε να βγει εγώ έλειπα! Η γκόμενα είπε στο φίλο μου που μου την γνώρισε "Γιατί έλειπε; Εγώ τον είχα συμπαθήσει και θα ήθελα να κανονίσουμε να βγούμε, απλά με πέτυχε σε δύσκολη φάση" κτλ. κτλ. Η καριόλα ήταν sugar girl σαν την επί 3 χρόνια πρώην μου! Εγώ της έστειλα 2 μέρες μετά, δεν την ξανάκανα φυσικά add, της μίλησα κάνα 2ωρο στο chat και όταν έστειλα για να κανονίσω μου τα μάσαγε ώσπου πάλι δεν απάντησε. Φυσικά η κίνησή μου δεν είχε αποτέλεσμα, ούτε την έκανε να πάψει να είναι sugar girl (διότι δεν είμαι πλούσιος αλλά και να ήμουν ακόμη δεν θα έκανα δωράκια σε καμία καριόλα απλά για νατην πηδάω). Τουλάχιστον αύξησε τις πιθανότητές μου.


Για αρχή δοκιμάστε το εξής απλό: Στείλτε "Καλή Χρονιά, τι κάνεις?" στις γκόμενες που βλέπετε live στο Facebook chat. Για να είναι live αρκετές από αυτές θεωρώ ότι ψάχνονται. Αν σε κάποιο σημείο δεν σας απαντήσουν τότε 24 ώρες μετά διαγραφή. Καθαρίστε την λίστα φίλων σας.


Πειραματίστηκα ήδη με δύο καριόλες. Η μία έφαγε Delete και η άλλη Block. Όλα αυτά επειδή δεν απαντούσαν.  Αυτή που έφαγε Delete ξαφνικά απάντησε 2 μέρες μετά. "Τέτχοιες" είστε!

Αλλάξτε το παιχνίδι! Ξεκινήστε από σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου