Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Γίνατε και Vegan ρε ψωνάρες?

Χθες δεν ανέβασα άρθρο γιατί είχα τρεχάματα με γκόμενες. Θα σας τα πω σε επόμενα άρθρα.

Σήμερα θα ασχοληθώ με τις vegan. Τι έχει γίνει ρε με την πάρτη τους τελευταία; Γιατί τόσες γκόμενες αρχίζουν και ψωνίζονται και το γυρνάνε σε vegan; Είναι ΤΟΣΟ ΖΩΑ ήθελα να ξερα;

Νομίζουν ότι είναι "της μόδας", ότι "είναι in" και χίλιες δυο παπαριές. Ότι καταφέρνουν κάτι. Ότι "προστατεύουν τα ζώα του πλανήτη" (ειδικά οι φιλόζωες). Κι εμείς είμαστε φιλόζωοι αλλά μην το γαμήσουμε κιόλας. Τους είπε κανείς ότι τα κοτόπουλα, οι αγελάδες και τα γουρουνάκια θα εξαφανιστούν; Είναι είδη υπό εξαφάνιση; Η μήπως ισχύει το άλλο παραμύθι, ότι δήθεν χαλάνε στρέμματα γης οι κτηνοτρόφοι για να βοσκίσουν τα ζώα τους;

Εδώ καλά καλά ο πληθυσμός της Γης με τα χίλια ζόρια αυξάνεται. Η Ευρώπη και η Αμερική έχουν υπογεννητικότητα γιατί αυτές έχουν καβαλήσει το καλάμι και η Αφρική με την Ασία γεννάνε περισσότερο, οπότε οι χώρες τους μεγαλώνουν και εμείς με την μετανάστευση "ερχόμαστε στα ίσια μας" πληθυσμιακά. Καμία τρελή αύξηση των ανθρώπων στον πλανήτη. Πιο γρήγορα αυξάνονται τα ζώα από εμάς.

"Θέλω να γίνω της μόδας"
Αυτό το να είσαι vegan, το να ακολουθείς ένα trend και ΟΠΟΙΑ άλλη μαλακία βγει κάθε φορά, δείχνει ξεκάθαρα ένα και μόνο πράγμα. Ότι το ΠΟΣΟΣΤΟ ΨΩΝΙΩΝ γυναικών στον πλανήτη αυξάνεται.

Το βλέπεις στα μάτια κάθε 20άρας και την συγκρίνεις με την 30άρα και μετά με την 40άρα+ (τις οποίες φυσικά και δεν πλησιάζω γιατί μου ρίχνουν μια δεκαετία αλλά οι παλιοί κάτι θα ξέρετε). Άλλο χαρακτήρα είχαν οι παλιές γκόμενες και άλλο οι καινούργιες. Οι παλιές ήξεραν να φλερτάρουν. Οι καινούργιες είναι γαμημένα ψώνια σε ποσοστό ας πούμε 60% στις 20άρες και 40% στις 30άρες. Όσο περνάνε οι γενιές όμως, το 60% στις νέες θα γίνεται 70% και πάει λέγοντας.

Το να γίνει Vegan ή κάθε καβαλημένη ψωνάρα είναι αποτέλεσμα ενός γαμημένου "trend" που της κόλλησαν οι φίλες της.
Όχι, αν καπνίζουν όλες δεν είναι ανάγκη να καπνίσεις κι εσύ.
Όχι, αν είναι της μόδας μαλακισμένα πολύχρωμα φορέματα μην τα φοράς κι εσύ, φόρα μονόχρωμα.
Όχι, αν η μόδα σου λένε πως είναι το emo ή οι αφέλιες γάμα τις και κάνε το μαλλί σου ίσιο.
Όχι, αν πίνουν όλες το χορταράκι μην το πίνεις κι εσύ.
Όχι, αν όλες πάνε στο club με την κοντή φούστα και χορεύουν στα τραπέζια μην το κάνεις κι εσύ.
Όχι, αν γίνουν όλες φεμινίστριες δεν θα κερδίσεις κάτι άμα γίνεις κι εσύ. Ίσα ίσα θα έχω το επιχείρημα ότι οι σχέσεις έχουνε γαμηθεί γιατί "Εσείς ρίχνετε μέσο όρο χιλιάδες χυλόπιτες στη ζωή σας (real-life και Facebook) κι εμείς με το ζόρι καμιά 50αριά".

Γενικώς ΔΕΝ θα σε εκτιμήσουν οι άντρες αν κάνεις τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Θα σε περάσουν για ψωνάρα και για γκομενίτσα που θέλει να "δείχνεται". Και μάλιστα γελάω τελευταία που κάποιες μου λένε "Ναι, ήμουν Vegan για 1 ή 2 χρόνια αλλά μετά σταμάτησα".

Οπότε κατάλαβες γιατί έχεις τους κυνόδοντες ανάμεσα στα δόντια σου, έτσι; Και βέβαια άκουσες τι δούλεμα τρώνε οι Vegan και πως τρέχουν και δεν φτάνουν που δεν παίρνουν τις βιταμίνες που χρειάζονται από το κρέας. Και μετά πρέπει να τρώνε μοσχάρια...x3. Οπότε είπες να γίνεις ξανά άνθρωπος.

Άρα όλες οι vegan ελάτε στα ίσια σας και γίνετε κι εσείς ξανά άνθρωποι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου