Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ξενέρωτες ελληνίδες: Μόνες από επιλογή και δεν θέλουν να γνωρίσουν άντρες


Η επιτομή της μαλακίας.

Όπως καταλάβατε από τον τίτλο μεθαύριο Αγίου Βαλεντίνου δεν θα έχει meeting γιατί πολύ απλά καμία δεν έστειλε email. Οπότε θα βγει ο καθένας μας με την παρέα του. Και η μέρα επιβάλλεται γιατί όπου δείτε γυναικοπαρέα επιβάλλεται να χωθείτε. Θα είστε μαλάκες αν δεν το κάνετε. Τουλάχιστον θα ξέρετε ότι κατά 99% είναι μόνες τους, κάτι είναι κι αυτό.

Σήμερα θα αναφέρω χαρακτηριστικά παραδείγματα ξενέρωτων οι οποίες είναι μόνες τους και αγάμητες για χρόνια. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση στον εγκέφαλό τους, Δεν μπορείς καν να τις χαρακτηρίσεις "ζώα" γιατί τα ζώα θέλουν να αναπαράγονται. Αυτές έχουν πάθει την ανίατη ασθένεια της καριολίασης, έχουν φτάσει τον δείκτη γεννήσεων στο 1,3 και έχουν τ'@@ (δεν έχουν βασικά) να μιλάνε κι από πάνω ότι "Και τα δύο φύλα έχουν υψηλά στάνταρ". Όχι, απλά οι διαθέσιμες γυναίκες είναι στην πραγματικότητα κατά 20% λιγότερες από τους άντρες αφού μένουν αγάμητες μια ζωή. Αν αυτές έβγαιναν έξω και γνώριζαν γκόμενους τότε μεθαύριο μάγκες μου θα είχαμε περισσότερα ζευγαράκια.

Της πρίζουν τ'@@ οι γονείς της
Για δύο συνεχόμενα σαββατοκύριακα έχω πει σε μια φίλη που την ξέρω χρόνια να μου κάνει κονέ με μια φίλη της. Το προηγούμενο Σάββατο ήταν να βγούμε. Τελικά μου λέει η φίλη μου "Κάτι της έτυχε. Το άλλο Σάββατο σίγουρα". Προχθές λοιπόν και ενώ είχα πει κι εγώ σε ένα φίλο ότι θα βγαίναμε τετράδα, σκάει μήνυμα στο κινητό μισή ώρα πριν το ραντεβού "Άκυρο τελικά για σήμερα. Η φίλη μου δεν μου σηκώνει το τηλέφωνο".

Τι είχε παιχτεί; Πολύ απλά η φίλη της, η οποία είναι HB7.5 παρεμπιπτόντως, έχει κάποια οικογενειακά θέματα. Αν είσαι 23 χρονών και έχεις ακόμα θέματα με τους γονείς σου που επηρεάζουν το αν θα βγεις, ε είσαι για τον πούτσο! Δεν πα να έχετε σφαχτεί; Δεν μας ενδιαφέρει καν. Εμείς γιατί βγαίναμε δηλαδή μικροί ότι κι αν είχε γίνει στο σπίτι; Εγώ από τα 16 έβγαινα και δεν έδινα λογαριασμό σε κανέναν. Ναι οκ, τα αγοράκια είναι αλλιώς. Αλλά είστε στο 2018 ρε. Άντε ξυπνάτε λίγο που το έχετε χάσει. Στις άλλες χώρες του κόσμου πλην Βόρειας Αφρικής και Μέσης Ανατολής τα παιδιά βγαίνουν έξω από ανήλικα και όταν γίνουν 18 οι γονείς ούτε που παίρνουν τηλέφωνο κι εσείς ακόμα είστε μαμόθρεφτες; Αυτή λοιπόν η τύπισσα είναι για πολλούς μήνες μόνη της. Φαντάζομαι θα γνωρίζετε κι άλλες τέτοιες που ταυτίζονται μαζί τους.

4 ώρες χαμένες στο τηλέφωνο και το Facebook
Γνωρίζω μία συνάδελφο από Facebook. Εννοώ ίδιου επαγγέλματος. Δουλεύει σε άλλη εταιρεία, η οποία δεν συνεργάζεται με την δική μου οπότε δεν τρέχει μία. HB 9.5. Μοιάζει 33-35, μου λέει στο τηλέφωνο ότι είναι 25. Γαλάζια μάτια, μελαχρινό, μούναρος τέλος πάντων. 600 likes στη φωτο προφιλ. Την κάνω add, με κανει accept μία εβδομάδα μετά. "Τώρα το είδα με συγχωρείς" και κάτι τέτοια. Τέλος πάντων πιάνουμε την κουβέντα για τα επαγγελματικά, παίζω με δυνατό value.

Μιλούσαμε 2 ώρες στο Facebook. Βέβαια το δίωρο αυτό έκανα κι άλλα πράγματα, όπως δουλειά ή να μιλάω και σε άλλες γκόμενες (γιατί δεν περιμένουμε καμία ξυνομούνα να αξιωθεί να βγει οπότε παίζουμε σε 100 ταμπλό όπως κι εσείς άλλωστε). Στο τέλος της λέω "Να κανονίσουμε να τα πούμε και..." (εκεί κάνω και connection με την δουλειά). Μου λέει "Εννοείται θα κανονίσουμε. Καλά, από την εταιρεία έλα όποτε θες να τα πούμε. Δεν χρειάζεται να έχουμε βγει πρώτα για καφέ." Κανονίζω ημέρα και ώρα και μου λέει "Οκ, απλα να το επιβεβαιώσουμε την ίδια μέρα". Τέλος πάντων της δίνω τηλέφωνο και της λέω να μου γράψει και το δικό της για να την καλέσω "από αύριο να κανονίσουμε". Αυτή δεν το δίνει. "Γιατί καλέ; Κι από το Facebook καλά είναι. Όταν είναι να βγούμε θα στο δώσω" (παρε το shit test μαλάκα από την ψωνάρα).

Την κλάνω για 3 μέρες. Της στέλνω και της σχολιάζω για την δουλειά της. "Τι έγινε; Σου έλειψα?" μου γράφει. Και καπάκι παίρνει τηλέφωνο. Μιλούσαμε για 2 ώρες! Και τι δεν είπαμε. Για σχέσεις, χόμπι, μέχρι και ζώδια. Σε κάποια φάση μου λέει "Καλά εσύ πως και δεν έχεις σχέση;" Και της απαντάω "Καλά ακόμα δεν γνωριστήκαμε από κοντά και μου την πέφτεις απ' το τηλέφωνο;" (γέλια και οι δύο, αντιστροφή ρόλων στο φουλ). "Άλλωστε στο FB γράφει ότι είμαι Single" της κάνω. Στο τέλος της λέω "Τάδε μέρα τάδε ώρα να σε περάσω να τα πούμε για φαγητό" (και της πρότεινα κάτι πολύ καλό στο οποίο έτυχε να έχει αδυναμία). Μου λέει "Οκ απλά να δω πως θα πάει με την δουλειά". Τελικά και εκείνη τη μέρα μου το ακύρωσε και είπε "Με συγχωρείς αλλά με έχουν τσακίσει στη δουλειά, αλλά σίγουρα Δευτέρα ή Τρίτη". Της λέω "Δεν μπορώ εκείνες της μέρες" και την παίρνω Τετάρτη. Ειχαν περασει 5 μερες κιόλας συνολικά. Δεν το σήκωσε. Της αφήνω μήνυμα FB, δεν το είδε. Διαγραφή από FB όπως είναι. Τον πούλο. Ωστόσο ενώ κατάφερα το HB 7.5 όταν την διέγραψα από φίλο, το HB 9.5 δεν αντέδρασε καν από τότε.

Οι φίλες της βαριούνται
Έχω και μια άλλη φίλη που ξέρω ενα χρόνο και που επίσης όταν κανονίζουμε και βγαίνουμε με παρέα λέει σε φίλες της να έρθουν. Εγώ φέρνω φίλους. Τελικά οι φίλες της πάντα της λένε "Θα δω αν θα έρθω, μπορεί πιο μετά" και πάντα μας κλάνουν. Μόνο μία φορά είχε φέρει φίλες σε ένα μπαρ, εκ των οποίων η μία από τις τρεις ήταν με τον δικό της και οι άλλες δύο δεν ήταν ακριβώς του γούστου μου. Έμπαινα μεν, αλλά είχα και σχέση τότε δε. Το θέμα είναι ότι από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει 10 φορές που έχουμε βγει και δεν έχουν σκάσει οι φίλες της, οι οποίες παρότι HB7 και HB7.5, ειναι μόνες για πανω απο χρονο. Αλλά δεν της νοιάζει να γνωρίσουν φίλους. Εκεί! Αράχνες!

Οι κολλητές που μαλακίζονται
Τελευταία περίπτωση μια συνάδελφος από την δουλειά. Με καλεί σπίτι της στα γενέθλιά της, εκεί γνωρίζω την κολλητή της. HB6 η καθεμία. Περάσαμε πολύ καλά, ήρθα με φίλο. Γνώρισα αρκετές φίλες. Με εξαίρεση ένα HB8 καβαλημένη ψωνάρα ΒΠ με υφάκι που γύρευε sugar daddy, όλες οι άλλες HB2-HB5 εννοείται ότι δεν μου άρεσαν. Μου είπαν ότι είχαν κανονίσει πριν ένα μήνα να πάνε Χαλάνδρι με φίλες. Λένε ένα όνομα που επειδή ήταν σπάνιο το έψαξα στις φίλες της στο FB. Ήταν δυνατό HB 8.5. Δεν τους είπα ότι την έψαξα αλλά περίμενα να κανονιστεί κάτι.

Τελικά η μόνη φορά που της είδα ήταν τότε στα γενέθλιά της. Ενώ μας είπαν "Περάσαμε τέλεια και πολύ ευχάριστη η παρέα σας" από τότε δεν έχουμε κανονίσει. Σε φάση τους στέλνω μηνύματα στο FB και ούτε καν απαντάνε. Οπότε εννοείται ότι την συγκεκριμένη φίλη που δεν ήρθε στα γενέθλιά τους δεν θα την γνωρίσω ποτέ. Αλλά και αυτές δεν νοιάζονται να γνωρίσουν κανένα φίλο μου; Θα κάτσουν εκεί με τις αράχνες τους;

Καρφώνοντας το μαχαίρι και στρίβοντάς το
Να θυμίσω βέβαια την περίπτωση μεγάλης κάρχιας της κολλητής μου, η οποία είναι συμφοιτήτριά της αλλά "δεν θελει να γνωριζει φιλους της". Με αυτήν (HB 7.5) κάναμε στημένο σκηνικό μια μερα οτι δηθεν συναντηθήκαμε τυχαια σε καφετέρια οπου ειχα βγει με ενα φιλο και αυτή σηκώθηκε κι έφυγε πάνω στο τέταρτο "για να μας αφήσει να τα πούμε". Και φυσικά τόσο αυτή όσο και μια άλλη συμφοιτήτρια (επίσης HB 7.5), δεν πατάνε ποτέ στα γενέθλιά της. Μιλάμε ότι έχουν αράχνες χρόνια τώρα.

Πέρα από τις 26 και 30 ετών παρθένες που έχω καρφώσει, ένας φίλος μου τα έφτιαξε πρόσφατα με μία 32 χρονών HB 7.25 και καλή κοπέλα ως χαρακτήρας (ντροπαλή και μαζεμένη), η οποία είχε μία μόνο σχέση στη ζωή της 3 χρόνια. Επειδή μετά από ένα χρόνο το πάνε σοβαρά, αναρωτιέμαι αν αυτή όταν θα κάνει οικογένεια θα είναι "χορτασμένη


Κάπως έτσι θα είναι και η φάση σε πολλές φίλες τις οποίες δεν είχατε την τύχει να γνωρίσετε ποτέ γιατί μαλακιζόντουσαν. Τους ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου