Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Άγιος old-school Βαλεντίνος


Φέτος δεν θα αγοράσω δωράκι. Θα βγω έξω με ένα φίλο να χτυπήσουμε σετάκια. Αντι-Βαλεντίνος φάση.

Θυμήθηκα σκηνικό όταν ήμουν 18. Βγήκαμε τρεις φίλοι τότε στο Club 22. Βουλιαγμένης 22. Προς τα τελειώματά του όταν έπαιζε disco είχε δύο stages, ένα ελληνικό και ένα ξένο. Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν και ένας φίλος μου κοζάρει HB 8-8.5. Εγώ δεν ήμουν τόσο γύπας τότε και δεν σκέφτηκα να το καυλαντίσω. Αφού το μπάνισε πρώτος...οκ. Κοιταζόντουσαν, ώσπου μου κάνει "Πήγαινε και μίλα της για μένα, πες κατι". Ο φιλος μου μεγάλη κοτάρα. Στο παίζει αρχιδάτος μάγκας αλλά σε νέτα δεν μιλάει. AFC της φάπας.

Πάω, ήταν με άλλη μία φίλη της μέτρια. Της λέω "Καλησπέρα. Ο φίλος μου που βλέπεις απέναντι θέλει να μάθει αν γιορτάζεις".
Και απαντάει αυτή:
"Και γιατί δεν έρχεται να ρωτήσει ο ίδιος;" .
"Okay"

Πάω, του το λέω, πλησιάζει συστήνεται με το όνομά του. Μίλησαν καμία ώρα. Και όντως τα φτιάξανε. Η φάση όμως κράτησε ένα μήνα. Αυτή ήταν παρθένα και θα έφευγε για Αγγλία για κάτι μεταπτυχιακά σεμινάρια ενός τριμήνου. Ο φίλος μου δεν πρόλαβε να την καρφώσει. Μιλούσανε στην αρχή για κάποιες ημέρες ώσπου 2-3 εβδομάδες μετά την παίρνει τηλέφωνο και το σηκώνει ένας άλλος "Φιλαράκο μην ξαναπάρεις σε αυτό το νούμερο".

Οκ ολίγον τι κάρχια αλλά τα είχαν για λίγο καιρό και έφυγε. Και σιγά μην περίμενε να ξερπαθενιαστεί, ήταν ήδη 22 άλλωστε. Το θέμα είναι ότι το φλερτ έπιασε και τέτοιου είδους φλερτ πάντοτε έπιαναν, ειδικά στο τιμημένο Club 22. Βασικά εκείνη την εποχή ήταν Club 22, beach party και καυλάντα στην τηλεπαρέα του Jeronimo Groovy. Και σήμερα αν είσαι 18-20 τρως στη μάπα όλα τα ξέκωλα στα ξεφτιλάδικα στο Γκάζι. Σήμερα ψάχνεις στο FB να δεις μπας και παίξει κάνα event Αντι-Βαλεντίνου που εδώ και μέρες δεν έχουν ανακοινώσει τίποτα. Αλλά και να σκάσει είμαι σίγουρος ότι θα σκάσει και φουλ ψωλαρία γιατί εσείς θα είστε σπίτια σας με το σκυλάκο σας αγκαλιά ενώ θα έπρεπε να χτυπήσετε 8ωρη κάρτα εξόδου μέρα που 'ναι.

Καλό Αντι-Βαλεντίνο. Κάρχιες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου