Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Έκοψε το πέος του συντρόφου της με κλαδευτήρι ενώ κοιμόταν



Στην Αργεντινή, η 26χρονη αρχιτέκτοντας Brenda Barattini έκοψε, με ένα ζευγάρι ψαλίδια κηπουρικής, το πέος και τους όρχεις του 40χρονου συντρόφου της και τραγουδιστή Sergio Fernandez. Ο άτυχος τραγουδιστής της reggae μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σώθηκε μετά από αιμοραγία.


Η Barattini είχε φτιάξει σε σημειωματάριο μια λίστα με συμβουλές για το πως να ακρωτηριάσουν οι γυναίκες το μόριο του συντρόφου τους. Ο δικηγόρος της, Κάρλος Νάι, ισχυρίστηκε ότι η 26χρονη ξανθιά υπερασπίστηκε τον εαυτό της από μια σεξουαλική επίθεση αφού ξεγελάστηκε και άφησε τον Σέργιο να μπει στο διαμέρισμά της. Αντίθετα, ο Fernandez και ο δικηγόρος τους δήλωσαν ότι η Barattini, η οποία διατηρούσε σχέση με τον Fernandez, έπαιξαν ένα ερωτικό παιχνίδι και το άτυχο θύμα έδεσε τα μάτια του. Έτσι, η Barattini βρήκε την ευκαιρία να του κόψει το πέος καθώς κοιμόταν στο διαμέρισμά της στην κεντρική πόλη της Κόρδοβα της Αργεντινής.


Οι σημειώσεις στο βιβλίο, που βρέθηκαν από τους ερευνητές στο διαμέρισμά της, περιλαμβάνουν λέξεις και εκφράσεις όπως το «νυστέρι», «κόψτε», «ταινία» και «το κινητό του» και τελειώνουν με το μήνυμα «Ζητήστε βοήθεια». Η Barattini, που είχε μόλις αποφοιτήσει από το πανεπιστήμιο, κρατείται στη φυλακή όσο διεργείται προανάκριση. Το ζευγάρι διατηρούσε σχέση για αρκετούς μήνες. Μάλιστα, ο δικηγόρος του άτυχου Fernandez, δήλωσε ότι ο πελάτης του δέχθηκε επίθεση από την Barattini αφού της είπε ότι ήθελε να χωρίσουν. Η αρχιτέκτονας είχε ήδη βρει στο κινητό του μηνύματα που πρόδιδαν ότι είχε σχέση με άλλες γυναίκες.


Η Brenda Barattini παραδέχθηκε ότι οι τραυματισμοί που προκάλεσε στο θύμα της είναι πολύ σοβαροί και ότι μπορεί ακόμα και να μην μπορέσει ποτέ να κάνει παιδιά. Η θύτης θα εξεταστεί από ψυχίατρο. Απ' την άλλη, ευτυχώς που όταν ο Fernandez μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εφημέρευε ο ουρολόγος της κλινικής που τον βοήθησε με τον τραυματισμό.

Πηγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου