Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

31 ετών καρχια και δεν έχει περάσει τους 3 μήνες σχέση


Και κρυφοφεμινίστρια.

Τις προάλλες είχα βγει για καφέ με μια ξαδέρφη μου και μου έφερε μια φίλη της.

HB 7.5, 31 χρονών. Μελαχρινή, με ωραία μάτια και καλό σώμα. Πιάνουμε την κουβέντα. Δούλευε βοηθώντας τον πατέρα της. Φαινόταν σοβαρό άτομο σε μια πρώτη εντύπωση

Βέβαια με χάλασε το ότι τις 3 τελευταίες χρονιές είπε να δουλέψει...σεζόν. Η μητέρα της ήταν στο νησί και την βοηθούσε. Κοσμοπολίτικο νησί και αυτό με χάλασε. Οι γονείς χωρισμένοι οπότε ας πούμε ότι την δικαιολογώ που περνούσε 6 μήνες με τον πατέρα και 6 μήνες με την μητέρα. Και επειδή είχε καφετέρια η μητέρα της, αντιλαμβάνεστε τι κόσμο είχε γνωρίσει.

Έμαθε σχετικά με την δουλειά μου και της φάνηκε ενδιαφέρουσα. Πάνω στην κουβέντα βρήκαμε δήθεν κοινό ενδιαφέρον για ασιατικό εστιατόριο που γουστάρουμε, οπότε την έβγαλα για φαγητό.

Day 2
Από κοινωνικό κύκλο έχω ξαναπεί ότι είναι σαν να κλέβεις εκκλησία. Έχω μεγάλο κύκλο, αλλά αν είχα μεγαλύτερο θα έκανα παπάδες. Η ξαδέρφη μου είπε ότι άρεσα στη φίλη της ως πρώτη εντύπωση.

Βγαίνουμε για φαγητό. Άργησε να έρθει. Στο τέλος τα πλήρωσα όλα εγώ, αλλά έκανε κίνηση για να πληρώσει, κάτι θετικό. Κάνουμε bounce για ποτό.

Στο μπαρ πιάνουμε κουβέντα για θέματα σχέσεων. Λοιπόν κρατηθείτε. 30 χρονών κοπέλα και η μεγαλύτερη σχέση της ήτανε 3 μήνες. ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ? ΤΙ ΦΑΣΗ?

Εκτός γούστου
Για να είμαι ειλικρινής και ξέρω ότι θα τα ακούσω από κάποιες και κάποιους, επειδή μου είχε φάει ένας πατσαβούρης νευρόσπασμα γκόμενα HB 8.5 πιτσιρίκα, θεωρούσα ότι με το συγκεκριμένο κονέ "θα ξέπεφτα". Δεν μπορώ αυτές που είναι κοντά στην ηλικία μου. Θέλω πιπινάκια, να έχουμε διαφορά 6-10 χρόνια ή έστω να μικροδείχνουν. Αυτή όσο ήταν τόσο έδειχνε. Και επειδή ήταν στην ηλικία μου και κάτω από το όριο του HB 8...ήμουν ψιλοδιστακτικός.

Το θέμα είναι και το άλλο. Ότι ναι μεν θέλω να κάνω σοβαρή σχέση για να κλειδώσω κάπου μόνιμα, αλλά αν είναι να κάνω με μία κοντά στην ηλικία μου και έχει 3 μήνες σχέση max, ποιος μου εγγυάται ότι θα κλείσει τον χρόνο με μένα; Δηλαδή όλοι μαλάκες ήτανε; στα 15 χρόνια που κάνει σχέσεις δεν βρέθηκε έστω ένας να κάτσει μαζί του;

Επίσης, μιας και δούλευε σε κοσμοπολίτικο νησί (αλλά πλέον είχε μόνιμη δουλειά Αθήνα σε ασφαλιστική εταιρεία οπότε το άφησε το νησί) την ψάρεψα για το τι κονέ έπαιξαν εκεί. Της έκανα την ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων "Τα είχες και με πλούσιο;" και εκεί μου το ομολόγησε.

Στο μπαρ σε κάποια φάση το έφερε η κουβέντα για τις σχέσεις. Οπότε εκεί έσκασε η τρελή αποψάρα που είχε η τύπισσα "Τις γυναίκες πρέπει να τις ακούτε γιατί έχουν δίκιο" για να της απαντήσω "Δεν ξέρετε να κουμαντάρετε ένα πλοίο, αυτό είναι αντρική δουλειά" ώστε να πάω να την βάλω στο frame μου. Και μου λέει "Νομίζεις. Εμείς παίρνουμε πρωτοβουλίες όταν πρέπει και σας κάνουμε ότι θέλουμε" για να της απαντήσω "Χαχα! Καλό! Έχεις κι άλλα τέτοια ανέκδοτα;"

Όπως καταλάβατε είχα να κάνω με άλλη μία γκόμενα που νομίζει ότι θα έχει το πάνω χέρι σε μια σχέση. Και κάπως έτσι μεταξύ σοβαρού κι αστείου μου αποκάλυψε και γιατί κρατάνε οι σχέσεις της 3 μήνες χωρίς καν να χρειαστεί να ρωτήσω. Είτε κάποιοι δεν την άντεξαν, είτε αυτή βαρέθηκε και έφυγε. Κλασική κάρχια. Πλέον πρέπει να το παραδεχτούμε. Εκτός του ότι έχουν γαμήσει και ξεκλειρήσει έθνη, οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ από αυτές θεωρούν ότι μπορούν να μας κάνουν ότι θέλουν. Επίσης έχουν επικίνδυνες φεμινιστικές απόψεις που τους αποτρέπουν από το να δεσμευθούν.

Λοιπόν ακούστε καλά καριόλες, ισότητα δεν σημαίνει "Προσπαθώ να βγω από πάνω", ούτε "Προσπαθώ να επιβληθώ και να τον κάνω ότι θέλω", ούτε "Του κάνω shit tests έτσι για να του σπάω @@". Καλώς ή καλώς για εσάς, ο άντρας στη σχέση παίρνει τις περισσότερες αποφάσεις, ειδικά όταν υπάρχουν διαφωνίες. Που σίγουρα και πάντα θα υπάρχουν, ακόμα κι αν τα φτιάχνατε με έναν αρσενικό κλώνό σας. Όσες δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε στην ιδέα αυτή και θεωρείτε ότι "Σας κάνουμε ότι θέλουμε και θέλετε την ελευθερία σας", τότε σας παραπέμπω στο να εξετάσετε πόσοι άντρες και πόσες γυναίκες αντίστοιχα είναι πρωθυπουργοί ή διευθυντές πολυεθνικών. Έχουμε γεννηθεί για ηγεσία. Δεν είπαμε ότι θα σας έχουμε και σκλάβες. Αλλά αυτό θα ισχύσει για τις στιγμές της διαφωνίας μας. Και αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα σήμερα στις σχέσεις και το θέμα του άρθρου την άλλη Δευτέρα.

Έφαγα τέτοιο ξενέρωμα που δεν προχώρησα και δεν της ζήτησα να ξαναβγούμε. Θα έχει να το θυμάται. Η ξαδέρφη μου με ρωτούσε μάλιστα αν θα ξαναβγώ με την φίλη της και της είπα φυσικά όχι. Ελπίζω να μην αναρωτιέται το ζωντόβολο η φίλη της το γιατί. Νομίζω αυτά τα καταλαβαίνετε...βέβαια το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότερες είστε τόσο στόκοι που δεν διορθώνεστε με τίποτα. Μπορεί να έχασα κάποια γαμήσια (γιατί η γκόμενα ήταν καμένο χαρτί για μόνιμη σχέση), αλλά αν ήθελα απλά να γαμήσω τότε πηδιέμαι και με πιτσιρίκες. Δεν θα πάρω κάποια με ημερομηνία λήξης που πάνω στο χρόνο λόγω απειρίας θα βαρεθεί που είναι μαζί μου και θα ψάξει να γαμηθεί με τον επόμενο. Περαστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου