Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Διαζύγιο, φράγκα και MGTOW: Τζίνα Αλιμόνου - Παύλος Βαρδινογιάννης


Αυτή είχε "λεφτά" αισθήσματα. Αυτός δεν την πάλεψε.

Το 2017 ανακοινώθηκε ότι η ηθοποιός-μοντέλο Τζίνα Αλιμόνου και ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα χωρίσουν. Ήταν παντρεμένοι με τέσσερα παιδιά. Ο Παύλος Βαρδινογιάννης είχε κινήσει εναντίον της συζύγου του και ασφαλιστικά μέτρα για «απαγωγή τέκνων».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο Παύλος Βαρδινογιάννης είχε στείλει στην ηθοποιό τρία εξώδικα με τα οποία την καλούσε να επιστρέψει στο Κονέκτικατ, το οποίο και θεωρεί μόνιμη κατοικία της οικογένειας. Ωστόσο, η Τζίνα Αλιμόνου ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα και πίστευε ότι θα έβρισκε μια δίοδο επικοινωνίας, κάτι που τελικά δεν έγινε και ο εφοπλιστής υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.

Οι λόγοι που επικαλείται ο Παύλος Βαρδινογιάννης για τη λύση του γάμου τους είναι η διαφωνία για την κοινή συζυγική ζωή τους, καθώς και η ψυχική αποστασιοποίηση μεταξύ τους. Ακολούθησαν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της συζύγου του με βάση τη Διεθνή Σύμβαση της Χάγης, η οποία αναφέρεται στην «απαγωγή τέκνων» προστατεύοντας τα παιδιά όταν οι δύο σύζυγοι δεν μπορούν να συνυπάρξουν σε μια χώρα, ο καθείς για τους δικούς του λόγους.

Η αίτηση διαζυγίου θα εκδικαστεί το 2019.

Η δήλωση της Τζίνας Αλιμόνου:
«Με έντονη αγανάκτηση παρακολουθώ τα ποταπά ψεύδη και τις συκοφαντίες που ισχυρίζεται για μένα ο εν διαστάσει σύζυγός μου, τα οποία προβλήθηκαν το τελευταίο διάστημα από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης. Η δική μου πλευρά απουσιάζει παντελώς από τα κατευθυνόμενα αυτά δημοσιεύματα που έγιναν συνειδητά και χωρίς αιδώ, προκειμένου να πλήξουν την τιμή και την υπόληψή μου. Στόχος τους είναι να βοηθήσουν τον εν διαστάσει σύζυγό μου στο σχέδιό του να πάρει τελικά τα παιδιά μας στην Αμερική, για να τα μεγαλώσουν οι υπάλληλοί του.

Η Δικαιοσύνη, όμως, μετά από ενδελεχή έλεγχο και κατ’ αντιπαράσταση διαδικασία, αποφάνθηκε ήδη δύο φορές, στον πρώτο βαθμό και στο εφετείο, ότι νομίμως και ορθώς έχω τα παιδιά στην Ελλάδα και είμαι μια άξια μητέρα. Ο εν διαστάσει σύζυγός μου θα κληθεί, εξάλλου, λίαν συντόμως να απολογηθεί στη μήνυση που έχω ασκήσει από διμήνου για τις ιταμές συκοφαντίες του, που τελικά, εκτός από εμένα, πλήττουν καίρια τα ίδια τα παιδιά μας.

Εγώ ως γυναίκα που θίγονται τα ανθρώπινα δικαιώματά μου από τον εκφοβισμό που υφίσταμαι τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, θα συνεχίσω να είμαι ταγμένη στο έργο της μάνας, με μόνο σκοπό την προστασία και την ανατροφή των τεσσάρων ανήλικων τέκνων μου, ηλικίας πέντε και εννέα ετών, έχοντας εμπιστοσύνη στην κρίση της Ελληνικής Δικαιοσύνης».

Τι πληρώνει ο Παύλος Βαρδινογιάννης
Ιδιωτικά σχολεία, γιατρούς, σίτιση, ιδιαίτερα μαθήματα και δύο νταντάδες που τα φροντίζουν. Τα έξοδα υπολογίζονται σε κάτι χιλιάδες ευρώ. Υπάρχουν δημοσιεύματα ωστόσο που αναφέρουν 50.000 ευρώ/μήνα (600.000 ευρώ/χρόνο).

Από την άλλη πλευρά, η Τζίνα Αλιμόνο ζητά σύμφωνα με το Fimes.gr περίπου 7.000 ευρώ το μήνα για προσωπικά της έξοδα, καθώς και να διαχειρίζεται η ίδια τα χρήματα που δίνονται για την φροντίδα των παιδιών και για τις ανάγκες του σπιτιού. Με τα 7 χιλιάρικά της θα φτάσουμε στα 700.000 ευρώ το χρόνο.

Στο δικαστήριο ο δικαστής της είπε "Τι ήρθατε εδώ να δικάσουμε; Αφού πληρώνονται ήδη υπέρ του δέοντος όλα τα έξοδα των παιδιών" για να του απαντήσει αυτή "Θέλω να αποφασίζω εγώ πως θα διαθέσω αυτά τα χρήματα". Αυτό που παρουσιάζει ενδιαφέρον είναι οι "βασικές μηνιαίες ανάγκες" που ζητάει η Αλιμόνου σύμφωνα με το περιοδικό Down Town που έχει την δικογραφία στα χέρια του:
- 2.638€/μήνα για "λειτουργικά έξοδα του σπιτιού και διατροφή": Τι φάση, με χαβιάρι και μενού Μποτρίνι τρέφονται;
- 1.000€/μήνα για ατομική υγιεινή και κομμωτήριο: Θα έχει στήσει αντίσκοινο στο κομμωτήριο και θα αγοράζει κάθε νέα κρέμα που βγαίνει;
- 2.150€/χρόνο για ιατρικούς λόγους και εξετάσεις: Τα μαζεύει για πλαστική;
- 100€/μήνα για επισκέψεις σε εστιατόρια, θέατρα και σινεμά: Μόνο 100€; Τόσο οικονομικά θα την βγάλει; Βάλτε κάτι παραπάνω.
- 250€/μήνα για γιορτινά δώρα σε φίλους: Κάθε μήνα όλο και κάποιοι θα έχουν γενέθλια ή γιορτή. Ε μην χαλάσουμε το όνομά μας.
- 1800€/μήνα για δόση δανείου: Το σπίτι αγοράστηκε από την μητέρα της Τζίνας Αλιμόνου ενώ ήταν παντρεμένη με τον Βαρδινογια΄ννη.
- 1600€/μήνα για ιδιωτική ασφάλιση: Έχει ασφαλίσει και τα πόδια της ας πούμε;
- 400€/χρόνο και 750€/χρόνο για ασφάλεια αυτοκίνητου και τέλη κυκλοφορίας: Υψηλού κυβισμού υποθέτω. Το μόνο που ψιλοστέκει.
- 1000€/χρόνο για συντήρηση αυτοκινήτου: Μήπως το τρακέρνει συχνά το χρυσό μας;
- 2000€/χρόνο για διακοπές Χριστουγέννων, Πάσχα και καλοκαιριού: Ομοίως με τα 100€/μήνα για εστιατόρια. Είναι δυνατόν να την βγάλουν με 2.000€/3=650€ μόνο; Στο Αγκίστρι θα πάνε; Παύλο βάλε κάτι παραπάνω.

Οι MGTOW επιβεβαιώνονται. Με μια πρώτη σκέψη κάποιες θα σκεφτούν "Καλά θα στηρίξεις τον μεγαλοεπιχειρηματία"; Λοιπόν ούτε καπιταλιστής είμαι, ούτε επιχειρηματίας, ούτε υπέρ κάποιας ιδεολογίας. Τα βλέπω ρεαλιστικά όμως. Το κάθε μοντέλο επενδύει τα χρήματά της σε γυμναστήρια, για να τα φάει από μεγαλοεπιχειρηματίες, να κάνει παιδιά, να τους αρπάξει την περιουσία και μετά να λέει "Δεν με αγαπούσε" και χίλιες δυο παπαριές.


Εμείς όταν πηγαίνουμε γυμναστήριο ή σε άλλα αθλήματα και φτιάχνουμε σώμα γιατί δεν βάζουμε στόχο να γίνουμε ζιγκολό και να μας ταϊζουν οι sugar mamas; Βρε καριόλες, τα μοντέλα ας τα φτιάξουν με τα μοντέλα. Οι ωραίοι με τις ωραίες. Εγώ δεν θα κοιτάξω αν η άλλη είναι γυμνασμένη ή όχι. Ας έχει ένα αδύνατο ή ένα κανονικό σώμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι μύες και οι σούπερ-ουάου κοιλιακοί. Θέλουμε εμφάνιση που εξαρτάται από ένα ΟΚ σώμα κι ένα ωραίο πρόσωπο με συμπαθητικά μάτια, χείλια κτλ. Και από εκεί και πέρα να έχει λίγο μυαλό, να μας καταλαβαίνει, να μας αγαπάει. Στο περίπου οι περισσότεροι έχουμε κοινά πρότυπα.

Από εκεί και πέρα έχετε κάθε δικαίωμα να ζητάτε κι εσείς συγκεκριμένη εμφάνιση. Αλλά τα λεφτά είναι υλικά αγαθά. Τι ήθελε η Αλιμόνου με τον επιχειρηματία; Δεν έχουν την διαφορά ηλικίας που έχει ο Γιάννης Κούστας βέβαια (30 χρόνια) αλλά πολύ μικρότερη. Η Αλιμόνου είναι 46 (του 1972). Θέλετε να σας πω γιατί χωρίσανε; Προφανώς γιατί η Αλιμόνου ήθελε να κάνει την ζωούλα της, θα του είχε κόψει το σεξάκι και πάει λέγοντας. Κάθε υψηλό HB της showbiz που μπλέκει με επιχειρηματία αυτό κάνει. Του τα τρώει και "γεια σας". Μετά διατροφή μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Άρα οι MGTOW έχουν δίκιο. Θέλουν τα λεφτά μας και μέσω αυτών θέλουν να αποκτήσουν ότι επιθυμούν και έχουν ως απώτερο στόχο την εξουσία. Σας το λέω γιατί το ξέρω από πρώτο χέρι από κάρχιες φίλες και πρώην. Είναι αδίστακτες! Είναι απατεώνισσες! Είναι ψεύτικες! Και πουλάνε ψέματα από το πρωί ως το βράδυ. Από την ώρα που θα βαφτούν για να μας εντυπωσιάσουν, μέχρι την στιγμή που θα γυρίσετε την πλάτη σας και θα σας θάψουν στις φίλες τους. Θα προσπαθήσουν να κάνουν το μουνί τους θησαυροφυλάκιο μέχρι τα 35 που περνάει η μπογιά τους. Μετά θα το χάσουν το τρένο. Γιατί το πιο εύκολο από το να αρμέγουμε έναν μαλάκα που δουλεύει όλη μέρα για να τα βγάλει, μόνο και μόνο για να γαμάει ένα ωραίο μουνί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου